Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Oameni de tot rahatul,o sa imi para rau de Magnum si de Paul ptr ca din "prostia" lui Carter eu nu mai am ce discuta nici cu cei din Stracci,nici cu cei din TTG :) Cum ati petrecut de revel?? :>

Oameni de tot rahatul,o sa imi para rau de Magnum si de Paul ptr ca din "prostia" lui Carter eu nu mai am ce discuta nici cu cei din Stracci,nici cu cei din TTG :) Cum ati petrecut de revel?? :>

Chiar vorbeam acum cateva zile cu Magnum care ma asigura ca [F4L]Carter si cu RzR.Marius sunt 2 tipi de treaba cica ... ? chiar imi ziceau ca nu o sa ne atacam intre noi alea alea dar Carter cum se zice ,,a dat cu muci in fasole'' asta e comportament de mare leader,mare caracter si mare om !

Miercuri 03.01.2013 ora 17:50 va vreau pe toti in hq.

Nu mai accept invoiri , ati fost invoiti Luni.

Cine nu va fii prezent va primii un Faction Warn

Edited by kiNNNder

Tattaglia Family de pe RPG2 va ureaza un an nou mai bun si fericit ! Sa aveti parte de tot ce va doriti ! Speram ca anul acesta sa fie mai bun ca precedentul !

Am si eu o intrebare. Cum a ajuns pomelnicul meu de pe /f la TTG? Credeam ca pot avea incredere in toata lumea...

Uita-te ca e poza pe /members .. unu` din ei ;). 10 sau cati au fost.. :|

Tattaglia Family de pe RPG2 va ureaza un an nou mai bun si fericit ! Sa aveti parte de tot ce va doriti ! Speram ca anul acesta sa fie mai bun ca precedentul !

Am si eu o intrebare. Cum a ajuns pomelnicul meu de pe /f la TTG? Credeam ca pot avea incredere in toata lumea...

/f nu iti permite sa injuri dar ca sa te lamuresc si cine a fost... ei bine nici eu nu ma asteptam dar.. ASQWE.

Da ma bine o sa fiu sanctionat eu si cu Levyy pentru limbaj vulgar asupra unor .... ma abtin.

Cum sa te abtii cand nisite oameni sa zic asa... dau attack in ziua de revelion dupa ce ei nu au dat attack 3 luni de zile.Ba frate e cheastie de gandire de logica de ce vreti voi.Dar atata timp cat Corleone are 3 sferturi din orasu tau si tu in loc sa ataci Corleone ataci Cuneo ca sa fi si tu smeker si sa ai 2 TURFS....

Ne auzim in game..

Ce a fost a fost, haideti sa uitam si sa le dovedim maine seara ca o victorie obtinuta intr`un mod miselesc nu se compara cu o victorie obtinuta prin munca si cinstit! >:D<<'> Haideti sa ne razbunam prin fapte nu cuvinte.

Da ma bine o sa fiu sanctionat eu si cu Levyy pentru limbaj vulgar asupra unor .... ma abtin.

Cum sa te abtii cand nisite oameni sa zic asa... dau attack in ziua de revelion dupa ce ei nu au dat attack 3 luni de zile.Ba frate e cheastie de gandire de logica de ce vreti voi.Dar atata timp cat Corleone are 3 sferturi din orasu tau si tu in loc sa ataci Corleone ataci Cuneo ca sa fi si tu smeker si sa ai 2 TURFS....

Ne auzim in game..

Pnm... mie Carter mi-a spus ca a dat /attack asupra noastra din cauza lui Zarzare . Atat am putut afla . Dece din cauza lui ? nu vom stii ,doar daca ne va zice el .

# Ce nasol , iar a luat-o razna sv :|

Antrenament anulat datorita problemelor de pe server. O seara placuta in continuare.

E mai bine, oricum eram 8-9.. O seara placuta in continuare. >:D<<'>