Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut baieti. Nu obisnuiesc sa postez la discutii, dar uneori o mai fac. Vreau sa va multumesc pentru toate eforturile pe care le-ati facut cat timp am fost eu "inactiv" (desi nu stiu cat timp vom mai fi impreuna), nu am fost inactiv ca nu aveam eu chef sa intru sau ca mi-era lene, ci pur si simplu am fost prins cu liceul, pregatiri pentru simulari de bac, apoi au venit si simularile ( mai am maine, defapt azi pe 1 februarie la Matematica) si apoi scap o perioada de timp. Din partea mea, aveti tot respectul, ati stiut sa va descurcati si fara mine, aici nu vreau sa spun ca(,) kinnnder nu si-a facut treaba, el defapt a facut toata treaba, munca si problemele cu mafia pe care eu trebuia sa le rezolv si pe aceasta cale tin sa ii multumesc atat lui, cat si voua ca ati cooperat si ati stiut sa lucrati in echipa alaturi de el. Toata stima. Maine sper sa ajung si eu la waruri, fac intr-un fel ca macar la un war sa fiu alaturi de voi. Toata stima ! Va salut!

Eu iti multumesc pentru ca m-ai ales sublider aici. Pentru mine a fost este si va fi o onoare.

P.S: Maine daca sunteti 20 in linie poate aveti noroc de-un war. Trebuie sa aplicati tot ce a ti invatat la antrenamente.

Edited by nWo kiNNNder

Hai ca a fost destul de bine,se putea si mai bine,dar macar ati demonstrat ca merge treaba cand facem mai multe antrenamente. Noapte buna !!!

Capul sus , n-am pierdut un razboi ci doar un teritoriu. Razboiul adevarat d-abia acum incepe.

Am pierdut la diferenta mica , vorba lui levyy un war se poate pierde in ultimele 10 minute si cam asa am facut noi. Inca o serie de antrenamente si incepem sa facem fata. De azi ziua de joi este oficial zii de antrenament.