Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

eu ma car la scoala ;) salutare,bafta

Bafta n3bu am o problema la mine se vede tare naspa randurile de la ce scrieti voi jos in pagina :| De ce ? e de la mine sau asa ati patit si voi ? :|

Am dat 6 Roburi :X de acuma stim cum dam rob usor si rapid :X Luam callcar x5 de la empty_mdy si daca nu avem destul mechanici la factiune mai aduc eu 2 prieteni sa stea cu tv sa aveti bind pe /accept repair :D O scoatem la capat si daca vine COPS mai tragem si in ei :X ne scoatem :D

Bafta n3bu am o problema la mine se vede tare naspa randurile de la ce scrieti voi jos in pagina :| De ce ? e de la mine sau asa ati patit si voi ? :|

Am dat 6 Roburi :X de acuma stim cum dam rob usor si rapid :X Luam callcar x5 de la empty_mdy si daca nu avem destul mechanici la factiune mai aduc eu 2 prieteni sa stea cu tv sa aveti bind pe /accept repair :D O scoatem la capat si daca vine COPS mai tragem si in ei :X ne scoatem :D

Fa asta daca vrei Warn/Ban.

Cred ca ma indrept si eu incet incet spre pat, o noapte buna va doresc, nu inainte de a le ura bun venit celor noi.(Spawn/Obscen/Guess.who)

P.S: Cred ca am decis care ar fii cea mai buna forma de organizare pentru familia Cuneo, pana acum m`am gandit si razgandit de multe ori, insa acum cred ca am nimerit 'formula perfecta'.Vedem ce iese...

salutare :) ce faceti?

ady,rank up nu se da daca ai 3 saptamani,daca ai 1 luna,1 an,trebuie sa ai activitate/sa nu ai reclamatii si sa nu vb urat..

Mda bine am inteles

Am vazut azi ce colegi am :-J

Apropo Spawn in ce cartier stai ? /:)

Bafta plec la scoala :-H

I am adicted

Edited by rogy

bafta :) eu ma simt ca in rai :X ai mei sunt plecati pana luni la munte..+ca azi chiulesc de la scoala =))

mama,abia acum,dupa 3 zile de incercari l'am prins pe alin pe live support ca sa imi schimbe numele :))

Edited by Collonelu