Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Si Steaua pana la urma a distrus Dinamo, nu mai am ce zice deci practic campioni autoritari.

Tu te auzi ce spui, ma?

Cum sa distruga sTEAUA pe Dinamo? =))

Te rog frumos, nu mai vorbi.

Just te-am vazut aseara erai in galeria lui Dinamo . Aveai un fular al Stelei la gat si plangeai . Ce ai patit ai pierdut fularul lui Dinamo cand ai vazut autogolul ? :))))))

=))))

In seara asta voi veni cu un nou video . pe Just junior cred ca il voi pune sa cante imnul stelei pt tine .

Am bf-400. Ma duc sa vad cum va fute dinamo.

Misto avatar, nu?

Ba just cred ca dinamovistii au gresit gaura , scz poarta =))) . Si-au tras-o singuri si tu pe lanaga ei =))

Just te-am vazut aseara erai in galeria lui Dinamo . Aveai un fular al Stelei la gat si plangeai . Ce ai patit ai pierdut fularul lui Dinamo cand ai vazut autogolul ? :))))))

=))))

In seara asta voi veni cu un nou video . pe Just junior cred ca il voi pune sa cante imnul stelei pt tine .

Ba just cred ca dinamovistii au gresit gaura , scz poarta =))) . Si-au tras-o singuri si tu pe lanaga ei =))

De asemenea, si tu esti un prost.

lasati-l ma pe think sa sufere singur, nu il mai amagiti, apropo : Miau think :*

##am venit si eu de afara , ma plictisesc in joc , cred ca o sa ma uit la un film sau nu stiu, vorbim maine, vedeti ca avem sedinta la 20.