Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata. Felicitari pentru aseara dar nu va culcati pe o ureche ca abia acum incepe greul.

Hai sa facem un efort sa fim si mai multi vineri. Daca am fi peste 30 nu ne-ar mai sta nimic in cale.

kiNNNder. felicitari pentru teritorile castigate :P,ai casticat tu multe teritori pe RPG1 si noi pe RPG2 cadem..

Scuze pentru ca am postat!

Salut , atat cat e munca lui kiNNNder , e si a noastra , dar mai mult e a lui :D

Asta deabea e inceputuL , Bafta :)

Salut , atat cat e munca lui kiNNNder , e si a noastra , dar mai mult e a lui :D

Asta deabea e inceputuL , Bafta :)

Stiu , ca fara kiNNNder si TRATEC nu luam LS pe RPG2

Ei sunt cei mai buni eu asa zic :X

Salut baieti, acum am ajuns si eu acasa si m-am pus pe facut un mod pentru tec pentru amicii mei din Vietnam, il voi posta in cateva minute, sunt black and red, facut si pentru tec si pentru rifle, tot tacamul, sunt cromate super, am lucrat 2 ore dar am reusit.

Salut baieti, acum am ajuns si eu acasa si m-am pus pe facut un mod pentru tec pentru amicii mei din Vietnam, il voi posta in cateva minute, sunt black and red, facut si pentru tec si pentru rifle, tot tacamul, sunt cromate super, am lucrat 2 ore dar am reusit.

Mai repede sa iai unban , ca am uitat cum arati °D