Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Incredibil ma ajung la parerea ca ma chinui degeaba.Ma chinui sa vin la waruri sa ajut sa ma dau cu capu de pereti si tot eu sunt sanctionat.Bravo ma asta e ultima dar ultima fita.aia care nau mats nu primesc nimic , aia care trag aiurea la war nu primesc nimic,inacctivi nu primesc nimic singurii care sunt sanctionati sunt aia care intra la war si se chinuie sa dupa factiunea asta cat mai sus.Asta e inchidem toti ochii chiar daca avem doar 2 si nu mai zicem nimic.

In alta ordine de idei va felicit pentru turfs aparate/castigate azi sper sa va descurcati lafel de bine si de miercuri in colo ca sa demontram ca nu am muncit atat degeaba.Eu nu o sa mai fiu chiar asa acctiv(daca sunt acctiv si ma implic vad ca iau FW) asa ca o sa o ard pe inactivitate ca sa nu mai am surprize.

Bafta si ne mai auzim prin game...cand ne vedem

Edited by Asqwe

Incredibil ma ajung la parerea ca ma chinui degeaba.Ma chinui sa vin la waruri sa ajut sa ma dau cu capu de pereti si tot eu sunt sanctionat.Bravo ma asta e ultima dar ultima fita.aia care nau mats nu primesc nimic , aia care trag aiurea la war nu primesc nimic,inacctivi nu primesc nimic singurii care sunt sanctionati sunt aia care intra la war si se chinuie sa dupa factiunea asta cat mai sus.Asta e inchidem toti ochii chiar daca avem doar 2 si nu mai zicem nimic.

In alta ordine de idei va felicit pentru turfs aparate/castigate azi sper sa va descurcati lafel de bine si de miercuri in colo ca sa demontram ca nu am muncit atat degeaba.Eu nu o sa mai fiu chiar asa acctiv(daca sunt acctiv si ma implic vad ca iau FW) asa ca o sa o ard pe inactivitate ca sa nu mai am surprize.

Bafta si ne mai auzim prin game...cand ne vedem

Esti obosit, mare branza un FW...

A fost o zi buna, aproape tot Los Santos si cel mai tare acum se da ban permanent pt aim :X

Gandeste-te ca daca eram mai bine organizati, mai ales sa fi fost mai atenti, poate aveam tot acum...

Felicitari pentru turfs dar nu prea. Ati lasat garda jos , v-ati vazut buni si gata hai sa nu ne mai concentram hai sa nu mai ascultam.. am pierdut 2 war aiurea si daca nu imi venea curentul pierdeam si HQ

Cand o sa ascultati si o sa va vad eu concentrati la war cum ati fost saptamana trecuta atunci o sa primiti sincerele mele felicitari ($).

Pana atunci aveti raportul de war de intocmit o sa-l postez si eu asa ca cine nu il posteaza primeste FW.

Arms faceti mats. O sa fac o verificare in zilele urmatoare si pe cine prind in Off-side - FW;

Diseara antrenament si maine va astept in HQ in numar cat mai mare si.. sper eu mult mai ascultatori si cu capul pe umeri.

Salut, acuma am venit si eu de la scoala!

Imi cer mii de scuze pentru aseara! nu am putut sa intru la war-uri pentru ca a venit vijelia si mi-a picat curentul!

Salut.Ce faceti.

Am ajuns si eu acasa.peste cateva minute ne auzim in game

Uite bine!

Tu ce faci?

Salut baieti, back de la scoala. Ce faceti?

Asa repede ma??

Parca tu erai dupa amiaza! :)) sau nu imi aduc eu aminte? :-?