Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

O Dedicatie SPECIALA pentru ''Asqwe , si JustThink.

Vizionare Placuta.

Moldovene sa inteleg ca ala esti tu?ce sa zic te misti BETON si canti excelent.e o singura problema....ala zice in cantec ca e ,,smecher de bucuresti''tu esti o saracie de moldovean :))

Ce dedicatii va faceti voi p'aici =)))))))))))))))

Deabea astept sa vina warurile :X

Lipsa de TOT.

Nu am cuvant aici , ca vreti sa castigati dar uitati sa respectati rank 4 +. Nu are rost , noi vrem binele , astia care nu intra la WAR niciodata si care ne admira, tineti locul DEGEABA, mai bine plecati in factiuni Pasnice.Tot noi primim ''BAN'' pt comportament non-rp la war, dar bine caa Vinnie nu isi vede playerii , ca fac la fel, in fine, castiga cei mai puternici, si astazi am vazut toti

Bafta Mecanicule = nu esti membru ala care erai la rank 1-3 , te ardea cheaturile la moment, mai bine sa demisionezi decat sa pleci in asa ''hal''.

Noapte Buna.

Am o rugaminte la voi pana sambata. Sa castigati doar 1 war vineri atat va rog. Multumesc! Sper sa-mi faceti aceasta placere sa nu ia Verdant LS!

Se pare ca din ce in ce ne ducem la vale

Nu mai castigam nimic.Prea multe abuzuri,prea multi aimeri,Nu mai ai ce face

Inainte veneam de drag la war, dar acum cand vezi atatia aimeri iti piere tot cheful.Dar asta e timpul le rezolva pe toate

Am iesit Noapte buna!

Edited by BvAsaSin

Shen, we need you, lasa-i sa se faleasca in turfuri, ca nu le tin o vesnicie, una peste alta cu atatea banuri aiurea care nu stiu cum, da doar la noi se acorda din diferite motive, nu avem cum sa le facem fata, ca vorba aia sunt multi si cu skill . As vrea sa vad cat skill au cand sunt adminii cu ochii pe ei 4 din 4 ore la war .

Neatza VTB. Serios acum, Vinnie a plecat in Verdant ?:)) Bun asa. Ieri 3 banuri, vineri sa speram ca nu o sa mai fie dar totusi m-am saturat de aimeri de abuzeri si vad ca admini nu pot face nimic. Sheen eu cred ca pastram vineri un teritoriu si luam si HQ ca asa vreau eu. Ma duc sa mananc :D

Salutate tuturor!!

Sunt la info si ne vedem peste 1-2 ore cand ajung acasa.

Mecanicule imi pare rau pentru ban. :|

Ar trebui el sa recuneasca si sa isi ceara sccuze :D.

Stai linistit, oricum $@l

Salutari tuturor, acum m-am trezit si eu si pot spune doar ca imi pare rau ca am ajuns sa cadem pe capete... este trist, oricum viata merge inainte, picone si sheen ne vedem curand, mai vorbim pe mess ceva :D

@Mecanicul , daca citesti sa stii ca imi pare rau ca ai luat ban si sa iti spun ca ai fost un membru bun.

Da, ne cam auzim peste 2 zile. Am fost omorat si observ ca se considera sinucidere.... parca m-am omorat singur, asta e de acum sinuciderea numai inseamna sa te omori singur. Bafta 2 zile.

Ati vazut ce discutii pe Vedant? Frate dupa ce ca o anumita persoana de la voi a recunoscut ca aveti aim mai aveti si tupeul sa spuneti ca ati luat teritoriile curat. Sh@dow, paharel, eduard si multi alti credeti ca nu stim ce aim aveti pe voi? Apropo Paul. este dovada, el a spus la discutii ca acuzam factiunea de aim si drept dovada el a primit ban pentru aim, deci cine e o factiune de abuzeri si cheateri?

Da, ne cam auzim peste 2 zile. Am fost omorat si observ ca se considera sinucidere.... parca m-am omorat singur, asta e de acum sinuciderea numai inseamna sa te omori singur. Bafta 2 zile.

Sheen cand te intorci vrei te rog sa ma sinucizi? :))

Edited by RubbA

Ati vazut ce discutii pe Vedant? Frate dupa ce ca o anumita persoana de la voi a recunoscut ca aveti aim mai aveti si tupeul sa spuneti ca ati luat teritoriile curat. Sh@dow, paharel, eduard si multi alti credeti ca nu stim ce aim aveti pe voi? Apropo Paul. este dovada, el a spus la discutii ca acuzam factiunea de aim si drept dovada el a primit ban pentru aim, deci cine e o factiune de abuzeri si cheateri?

Sheen cand te intorci vrei te rog sa ma sinucizi? :))

Placerea mea.

http://dexonline.ro/definitie/sinucide

Nu se cunoaşte sensul verbului "a (se) sinucide" ... a fost vina totală a lui picone, nu a ta.

România , sal.

Edited by Anndi