Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Se pare ca am scapat de un rambo.Hassan eu nu stiu cum ai intrat tu in factiune cu un astfel de limbaj.

Dar uite ca nu ai mers prea departe, azi ti s-au inchis portile.Sper sa nu ma mai intalnesc cu tine vreodata.

Felicitari pentru war-urile de azi, mergea mai bine fara unii ''rambo'' dar s-a rezolvat si sper ca la urmatoarele war-uri sa luam tot Ls-ul.:)

Raman uimit cand vad pe uni cum isi petrec timpul pe sa-mp si strica munca altora...daca ai cei 7 ani de acasa nu cred ca te apuci sa injuri colegi pe /f sau liderul, pur si simplu imi pare rau ca te-am cunoscut sper sa nu am ocazia sa te mai revad Hassan sau cum te cheama. Bafta Tiger super baiat poate o sa ne intalnim si in alte factiuni succes in SFPD :)iti respect decizia si eu am plecat in LSPD cand aveam rank 4....

Nu e chiar asa de treaba cum spuneti voi. Pentru el conteaza mai mult banii virtuali decat o prietenie. A stricat o prietenie pentru $2.000 in joc.

Nu e chiar asa de treaba cum spuneti voi. Pentru el conteaza mai mult banii virtuali decat o prietenie. A stricat o prietenie pentru $2.000 in joc.

Nu stiu cum l-ai cunoscut tu...dar pentru mine a fost un prieten toti avem scapari pana la urma pentru bani|functi|masini ne luptam toti nu cred ca joaca nimeni sa-mp sa-si faca prieteni cum spun uni...

Noapte buna, Capone sa platesti amenda pana maine seara....poate intr-o zi nu o sa fiu nevoit sa va mai spun de 10 ori sa feceti un lucru...

Evidenta este urmatoarea!!

Statistica war-day 05.08.2013

Membri prezenti:18

BvAsaSin--7 waruri--scor:(+14)

Pasaris--6 waruri--scor:(+14)

Brother--7 waruri--scor:(+12)

Paul13--2 waruri--scor:(+3)

influx--6 waruri--sor:(+2)

Daniel.C--5 waruri--scor:(+2)

Rekill--7 waruri--scor:(+1)

Razvan.Rex--7waruri--scor:(+1)

[CBN]Ybu--2 waruri--scor:(+1)

[F4L]Balon--4 waruri--scor:(-1)

Cristi--3 waruri--scor:(-2)

Capone--2 waruri--scor:(-2)

FreshPlay--7 waruri--scor:(-5)

[pH]Boateng--6 waruri-scor:(-9)

gogu.srl--7 waruri--scor:(-7)

Vladuttzz--7 waruri--scor:(-13)

[F4L]Anca--7 waruri--scor:(-15)

Doddy99-7 waruri--scor:(-18)

Membri invoiti:7

Don.Omar(cerere de invoire)

Vulturik(cerere de invoire)

[mR].Hunter(cerere de invoire)

FireWolf(cerere de invoire)

Euforiyia(cerere de invoire)

Zarzare(inactivitate)

Aux(inactivitate)

Membri absenti(FW):5

[Aim]Beowulf

[GMS]GutMaster

Pvp.

ThuNdr

RoLLs.

Total membri:30+1(Joseph)=31

-absenti asa cum am promis vor fi sanctionati cu FW

-FreshPlay data viitoare Fw nu te mai duce singur de accea faci -

-[pH]Boateng stai cu colegi data viitoare Fw

-gogu.srl la fel ca si [pH]Boateng

-Vladuttzz daca vezi ca nu poti face + macar incearca sa nu faci -

-[F4L]Anca mergi alaturi de colegi

-Doddy99 data viitoare ai Fw, ceilalti membri abia fac +1 +2 nu pot sa repare scorurile tale -18, mergi alaturi de colegi sau vei fi sanctionat la urmatorul scor de acest gen.

-Capone amenda 1k in hq+ss+post la amenzi trebuia sa vi la macar 4 war-uri(1/2).

-[CBN]Ybu ai rank 4 straduiestete sa fi un model pentru ceilalti, incearca sa vi la mai multe war-uri.

Data viitoare cine depaseste -10 scor total Fw, nu ai cum sa faci mai mult de -2, -3 daca stai cu colegi, asta se intampla doar daca te duci ramb0.

Felicitari pentru war-uri, nu mai posteaza nimeni dupa mine pana miercuri dupa war.

Neata, am plecat in oras sa ma tund si sa ma pensez :Ppoate revin pana la antrenament dar nu sunt sigur.

Neata, sa te tunzi brebenel ;)) dar tu te tunzi si te pensezi in 4 ore? :O:))

Neata, ce faceti vietnamezilor? :))

Pe la jail, am dat rob tu?NEW PAGE !!!! Muhahahaha >:) >:)

Edited by rTs Doddy

Neatza, acum m-am trezit si eu,ne auzim peste cateva minute in game

Nu uitati astazi la ora 14:00 avem antrenament.La 13:50 sa fiti in linie la scena

Salutare colegi, joi seara, chiar de ziua mea, o sa mă îndrept spre România, dar nu înainte sa merg la meciul Podgorica (capitala Muntenegrului) - Sevilla. P.S. Cum mai stam cu turfurile???

Salutare colegi, joi seara, chiar de ziua mea, o sa mă îndrept spre România, dar nu înainte sa merg la meciul Podgorica (capitala Muntenegrului) - Sevilla. P.S. Cum mai stam cu turfurile???

Stam cam nasol cu turfurile dar le luam maine inapoi stai calm, 7 nu sunt ale noastre.