Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mda :( si aveam incredere in el:| .... si eu mi`am dat seama ca el e daca te uiti bine a SS alea ultima litera e "R" si putin maiincolo e "e" .... Decie clar si + ca era skin cuneo...si era acolo si dupa a dat tele la noi si cum sa nu i lvedem ca si eu si collo + RADU am trecut pe langa el:|...un nesimtit :(...A stricat waru+mafia.:|

o sa plateasca...o sa fiti rugati sa il omorati non-stop pe markerR,dar nu sa faceti spawn-kill...3 zile va dam sa il omorati cat vreti voi(nu incepand de acum,ci de cand o sa va spunem eu sau 0merta),cum ne-a stricat el noua 3 zile asa ii stricam si noi 3 zile lui...black list fara scoatere primeste! in realitate daca iti tradezi mafia esti impuscat pe loc,nu putem sa-l iertam

Edited by Collonelu

Asa Player k Marker ar trebui sa numai intre niciodata intro factiune sa stea mereu civil 4 Ever :|

idem... X( .... l`am omorat eu ca mi`a cerut ajutoru edit..l`am omorat pan la w6 ... ca asa mi`a cerut edit sa il ajut... X(

AM LUAT BAN 7 ZILE DIN CAUZA LU MARWIN X(( ASTIA NE STRICA TOT X(

Edited by DoNz

o sa plateasca...o sa fiti rugati sa il omorati non-stop pe markerR,dar nu sa faceti spawn-kill...3 zile va dam sa il omorati cat vreti voi(nu incepand de acum,ci de cand o sa va spunem eu sau 0merta),cum ne-a stricat el noua 3 zile asa ii stricam si noi 3 zile lui...black list fara scoatere primeste! in realitate daca iti tradezi mafia esti impuscat pe loc,nu putem sa-l iertam

Daca se poate sa incepem dupa ce ia Donz unban. Sa ne bucuram cu toti. Pana atunci va rog nu mai faceti prostii.

0merta!Chiar nu tii cont de rugamintele noastre?Noi ne dam toata silinta ca sa te convingem sa nu te dai batut,si tu...ce faci?Mai gandeste-te,nu lua decizii pripite."Graba strica treaba."

Nu pleca.Nu strica familia fix cand ne apropiem de varf.Fix cand umplem paharul cu respect.

0merta!Chiar nu tii cont de rugamintele noastre?Noi ne dam toata silinta ca sa te convingem sa nu te dai batut,si tu...ce faci?Mai gandeste-te,nu lua decizii pripite."Graba strica treaba."

Nu pleca.Nu strica familia fix cand ne apropiem de varf.Fix cand umplem paharul cu respect.

Cata dreptate ai... Don te rog nu pleca.(solo)

Imi cer scuze ca nu am putut veni la war

M-a sunat prietena pe la 7 sa ne intalnim sa imi zica ceva important si personal.

Azi nu mai intru pe sv ca nu is in stare,vestea aceea pur si simplu "m-a daramat"

Va rog frumos sa intelegeti motivul pentru care nu am putut fi On pe server

BTW: Salutare all!

Asta e primul meu post la Discutii,mai exact al2-lea la The Cuneo Family :))

Edited by Radu

Noapte Buna Mihai.

Nu stiati ma ca 0merta este " poet/scriitor " ? Va spun eu acum , este cunoscut in lume , dar voi ce sa stiti.

uitate un copil care sufera :))

cl4r, pentru ei e ceva nemaipomenit sa`ti spui ofurile in mai mult de 2 randuri fara k/$ si altele, adevaru e ca, trebuie sa fii poet pentru asa ceva, poet de renume mondial cum zice acel, acel, acel si numa nu`mi gasesc cuvintele, acel paterno.