Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata

Poate face si noi maine un event,toata factiunea asa ca de ziua b-zon-ului

Vorbim in game.

Neata

Poate face si noi maine un event,toata factiunea asa ca de ziua b-zon-ului

Vorbim in game.

Poate facem un antrenament asa ca de ziua B-Zone , eventuri vor fi destule din partea adminilor .

Incercati sa fiti maine cat mai multi on pentru a va bucura de surprizele din partea staff-ului .

Sal'tare! Ce e nou? Eu am avut azi invitati si aseara => prea putin timp de samp.

Din cate stiam eu se da 1 lvl pe zi nu 5 :| 1 x 5 zile = 5 level up. :-?

Maine e sfintirea bisericii de unde sunt eu si voi fi on dupa-masa... Numai bine! Cat despre sedinta astept sa vad la ce ora e :-?

Rank 4+ intrati in game si dati testul teoretic cu cei noi recrutati .

Am recrutat membri fara prea multa experienta , vreau sa crestem membri , sa ii educam , sa ii invatam sa traga . Sper sa aveti rabdare cu ei si sa intelegeti ca o perioada nu ne va interesa prea mult /turfs .

Sper sa reusesc ceea ce mi-am propus .

Sa speram ca nu vor face asta :)

Si bine inteles ca daca nu le vom da motive, daca la war or sa aiba scor -23213 nu le sarim in cap..

Asta e daca asa vrea Coza, mie imi suna bine proiectul, insa ar fii pacat cum zici tu sa ii crestem sa ei dupa sa plece in alte ganguri..

Ce pot spune v-a fi greu de "crescut" playeri. Succes rank 4+! Sa speram ca vor dori sa ramana alturi de noi si vor fi ascultatori :-??

Altceva nu stiu ce sa zic :D

Care-i treaba. Eu intru curand in game sa vad ce fac dupa maine de la 06:30 pana dupa-masa tot treaba cu sfintirea :)

Ne auzim!

Neata.

Astazi sunt foarte multe premii ce se vor oferii playerilor care sunt online,pe aceasta cale va urez la multi ani,sanatate si mai multa putere de munca,sper sa formam un grup puternic si nimeni sa nu ne stea in calea.Pentru asta avem nevoie de rabdare si multa munca iar pe parcurs vom culege roadele muncii noastre,sper ca ziua de astazi sa va faca mai buni si mai intelegatori.Va urez inca o data la multi ani si multa sanatate.

Succes la premii!