Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Daca o sa ascultati o sa castigam daca iar faceti pe rambo o sa pierdem... Nb dute ca iar te trezesti la 13 =))

Neata ce faceti.?

Uite frate ca nu m-am trezit la 13 ca me-am pus ceasu sa sune ca ma trezeam cred ca la 15 si nu la 13.

Ma duc sa manac oleaca.

O sa ne vedem in game.

Neatza acum m-am trezi si eu, intru in game mai am vreo 1000 secunde in jail. :)

@ Yay am asteptari mari de la tine, am vazut ca tragi bine, zici ca ai bulan.exe :))

Frate trag oleaca bine sper sa nu am lag. X_X

Si nu va asteptati de la mine ca best nu cred ca iau..:))

Atata vreau eu sa nu fie lag [-o< ca restu ma ocup eu cu rifle si cu m4 :X

Astept sa am si eu tec9 8->

@ Cam oricine trage bine cu tec9 ca e usor. (in afara de joseph) :))

Toti asteptam tec9 :)) ...

Nu trebuie best, ca n-ai ce sa faci cam singur.. multi pun pariu ca or sa se duca rambo, si parca vad un scor de ala -19 :))...

Frate trag oleaca bine sper sa nu am lag. X_X

Si nu va asteptati de la mine ca best nu cred ca iau.. :))

Atata vreau eu sa nu fie lag [-o< ca restu ma ocup eu cu rifle si cu m4 :X

Astept sa am si eu tec9 8->

Astepti tec...mai bine combat...dar nah oricum e acelasi lucru doar ca difera armele.

PS: Combat ruls...

Daca nu vor face mofturi UNII gen: "Eu nu vreau pe cladirea asta, is smecher sar jos si ma duc in ei ca-i fac pe toti."

Poate vom avea sanse... Cine stie ramane de vazut. Sa speram ca si adminii vor fi atenti la verdant nu vor juca remi in timpul war-urilor ....

@ Cam oricine trage bine cu tec9 ca e usor. (in afara de joseph) :))

Toti asteptam tec9 :)) ...

Nu trebuie best, ca n-ai ce sa faci cam singur.. multi pun pariu ca or sa se duca rambo, si parca vad un scor de ala -19 :))...

Deci mai sunt cateva minunte, am emoti ca am lag si daca va dezabagesc..:(

Fara gluma am emoti ca daca scot ceva pe - parca aud ca ma certati, dar ai vazut de stul de bine cand faceam duele aveam lag si nu am mintit.

Deci e din cauza la server cred ca m inchis tot skype, opera, yahoo doar GTa e deschis si am ping-ul de 45/50 asa il am si nu am cine stie ce lag dar mai imi vine cate oleaca.

Salut la toti.Ce mai faceti?Din cate am inteles nu sa prea dat /attack

Mai postez si eu pe aici cand sunt liber putin...

Va doresc sa cuceriti din nou ls.O sa revin cu forte noi....

@ Nu are de ce sa te certe nimeni :))...

Uita-te la mine la scor la singuru war de pana acum care l-am avut :)) ..

Asta e nimeni nu e perfect :*

Frate deci mor, mor imi vine sa scot PC din priza si sa ii dau foc asa scot nu am avut in viata mea.

Cred ca am dreptu sa vb cu Coza.

Fratilor cand cer o arma dati-mi si mie sunt eu bun lea deagle, dar daca ma prinde unu cu m4 de pe o cladire ce fac.

Asta sa intamplat azi la hq si la aeroport.

Deci scoru ast 1-12 doamne imi vine sa imi #cenzurat# una in fata, aveti dreptu sa ma jgniti sa ma faceti cum vreti voi.

Pana acuma sunt cel mai slab..:((

Imi pare rau de scoru facut astept sa intre coza sa vad ce imi va zice oare ma demite?

@ Stai linistit s-a luat worst si cu -19 inainte sa intrii tu ;)

N-are dc sa te demita. Asta e se mai intampla crezi Joseph. sau BvAsassin sunt pe +?

Ti pwp :* stai chill ca sunt zile in care poti demonstra cat de bine tragi cu arma :)

Edited by BTD musiQQ

@ Stai linistit s-a luat worst si cu -19 inainte sa intrii tu ;)

N-are dc sa te demita. Asta e se mai intampla crezi Joseph. sau BvAsassin sunt pe +?

Ti pwp :* stai chill ca sunt zile in care poti demonstra cat de bine tragi cu arma :)

Aasta e frate, se mai intampla deci ai vazut cand faceam duele cu tine ca nu eram asa de varza la duele cand faceam.

Plus ca nu am iesit worst :D

Duelul 1 vs 1 este total diferit fata de war..

Cand sunt 4-5 si tu ramai singur, nu ai ce face.

Asta e se mai intampla.

Bravo frate aici chiar ca ai dreptate, ca esti singur vro 5 pe cladire + 2 pe jos trag in tine nu ai ce face.

Plus ca azi am fost putini frate.

Buna seara lume! Nu mai cautati scuze pentru scorurile noastre. Ce e drept suntem praf la sincronizare si la ascultat dar nici ei nu au jucat drept dupa parerea mea. Avem nevoie de jucatori experimentati intr-un procent de macar 50% care au mai fost in gang-uri care au minim 500 ore jucate pe server care sa stie cum sa reactioneze. Multi nu-s atenti se duc 20 pe 1 si vin 5 adversari si-i fac pe toti 20 de la spate ... Nu stim sa ne pazim spatele. Oricum e de munca pana sa-i invatam si pe cei ce-s la inceput ce si cum trebuie facut la war. Ne vedem curand in game. Acum ma gandesc la Coza sa nu ne ia /attack-urile chiar daca facem antrenament 7/7 zile pe sapt tot mai bine castigi experienta direct din war ...

Edited by AnGeLx