Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Welcome celor noi!

Buna dimineata colegi!!

Scuze vulturik pentru ieri ca ti-am comentat. Eram nervos pentru rezultatul de la war-uri pe aimeri si pe adminii care nu iau masuri. De colegi nu mai zic, trebuie lucrat dar azi am mai multa incredere ca vom putea face si noi ceva cand vom scapa de aimeri. Pana atunci o sa ne tocam nervii in fiecare luni, miercuri si vineri de la 13:00 la 15:00 :)

Ne vedem curand in game.

Hai noroc,mare greseala ai facut Coza,cum sa il accepti pe Kenon ''norton'' nu apuca 2 saptamani nicaieri :-J

De ce zici asta frate...?

il cunosti..?

Si la ce te referi ca nu apuca 2 saptamani?

E îngrijorător ceea ce faceţi la war. M-am chinuit să fac kills azi la war şi aţi avut scoruri de toată ruşinea.

Câştigam warul singur =)) dar trebuie să stăm mai uniţi pe lângă că Verdant făceau un spawn kill... eu a trebuit să ies, am plecat de acasă am apucat doar 1 war chiar dacă nu am prins 1 attack.

Mai usor cu posturile de genu "Welcome, buna dimineata etc.." posturile astea se sanctioneaza cu warn-up/suspend depinde de caz

daca mai vad posturile d-astea inchid topicul si sanctionez, O seara buna.

Salut si tie ICE.

Seara lume. Peste 2 zile vin iar orele de war. Din cate vad avem colegi noi. Sper sa ne ajute cat de mult posibil.

Eu nu prea am motive de intrat in samp deci cel mai probabil ne vedem maine la sedinta si luni la war.

Noapte buna!

Felicitari pentru worst member .Yly.

Totusi -99 eu cred ca ai facut tu ceva pe acolo..ne facem de ras ma

Cum spunea kiNNNder: "Unele esecuri pot insemna o victorie" worst member si 65+-uri pe forum. :))

Maine se va tine antrenamentul nu ?

Special pentru Aladyn :

Edited by TLG BLack