Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sal'tare tuturor!

Ce pot spune felicitari pentru turf-ul luat ieri. Sper ca maine sa puteam face si mai mult de atat dar avem nevoie si de activitate si prezenta. Deci haideti maine sa trecem de numarul "record" de 23 membri fie ca e sedinta/antrenament/war day :)

Eu in seara asta voi iesi prin oras deci cel mai probabil ne vedem maine la war :) Numai bine!

Felicitari pentru worst member .Yly.

Totusi -99 eu cred ca ai facut tu ceva pe acolo..ne facem de ras ma

Cum spunea kiNNNder: "Unele esecuri pot insemna o victorie" worst member si 65+-uri pe forum. :))

Maine se va tine antrenamentul nu ?

Special pentru Aladyn :

Nu inteleg de ce te crezi asa bun! :-J

In ochii mei esti cam 0.

Am vazut un post al tau "Castigam war-ul de unu singur".

Daca esti asa bun pleaca intr-o alta mafie care iti poate satisface cererile tale.

Nu am vrut sa iti raspund la acest post, dar nu imi plac oamenii care se lauda ;)

Intr-o zi ai sa ajungi si tu ca .Yly. poate si o sa vezi cum o sa fie sa te ia toti la misto.

Eu am avut 13-64 si nu imi e rusine de scorul asta, pentru ca ieseam din HQ si primeam kill instant, nu aveam timp sa fug.

Cu alte cuvinte nu te mai crede asa bun, factiunea nu se bazeaza intr-un singur om.

Edited by BTD musiQQ

Ba fratilor chiar hai sa incetam cu discutia asta -99.

Eu, unu nu am fost la war mi sa luat semnalu la net, si nu am fost tot war pana la Sfarsiut cand am iesit aveam si eu 9-23.

Dar presupun ca daca el are -99 cred ca numai el o iesit afara ca cand zicea BvAsasin si Sublideru si Kinnder sa iesim afara nu iesam toti deci ei au stat pe cladire din fara la hq nostru e si normal sa scoatem scoru asta.

Asta e totu se va uita, cuma ce vrei sa ii facem sa il omoram sa-l dam afara din factiune sa radem mereu de el trece frate,eu am aproape o saptamana si vineri Bvasasin o iesit pe minus de 2 ori ieri la fel o iesit pe minus si are TEC, Combat.

Deci toti avem zile proaste.

- Nu se bazează pe un singur om dar se bazează pe activitate şi organizare nu ieşi când vrei tu din HQ doar să faci - nu te bagi să faci -. Ori stai împreuna cu facţiunea ori altceva... nu mai zic nimic. Eu nu mă cred bun dar acţionez cu cap şi am tactică ;) şi crede-mă că ştiu ce trebuie făcut într-o mafie, eram din 2011 şi niciodată nu am mers câte 4 la war sau ceva de genul, când mergeam mergeam toată mafia şi câştigam toate warurile (4fun) şi cele pe teritorii dacă am stat uniţi. Eu nu caut ceartă sau de astea cu un membru dar e timpul să luaţi atitudine. Dacă fac spawn kill filmează-i rapid cu FRAPS. Oricum am văzut că tot dădeam report şi nimeni nu se punea nimeni recon pe ei.

Da, oricum tu ai dat dislike la video pentru că m-ai acuzat de aim-bot şi ţi-am dovedit că nu am. Uită-te şi tu la evidenţă war să vezi şi tu. Măcar de ar ieşi cu -4,5 puncte la war dar ei ies cu -80, -60, ş.a.m.d. Atât am avut să îţi spun. Salut !

Totuşi am văzut evidenţa ta war, eşti praf. Ăsta e scor 13-64? Eu de ce nu am facut atâtea MINUS-uri şi chiar dacă eram în spawn kill?

Edited by TLG BLack

Nu vi se pare ca vorbiti mult prost si fara rost? Sa mai vedeti si voi attack pe Hq cand imi dau eu demisia, cu voi nu se poate..Black eu stiam ca oameni buni stau in banca lor nu se cearta cu ceilalti membri.. si faza cu admini te asigur eu ca erau peste 5 admini cu rcon pe ei ;) tu ce ai fi facut in situatie de admin cand 7 trag in acelasi player, de unde sa stie adminul daca cineva are aim..?Imi pare rau ca nu pot fi mai activ in aceasta perioada dar trebuie sa merg la bunici zilnic si sa-i ajut. Poate va mai aud ceva de war-ul ala!

Da stai putin black,daca tot te ei de alti fara rost..adica poate nu stie cu deagle invata in time dar vad ca si la status faci misto de el si dastea TUU de ce nu ai fost la war ? :D sau de ce nu ai facut SS sa vedem si noi scorul tau,nu o lua in nume de rau dar nu este frumos sa razii de alti,chiar daca esti ''cel mai bun'' nu e frumos asa mi se pare mie a luat -99 nu trebuie sa razi de el trebuie sa il incurajezi,ca daca razi de el se simte prost si daca ai fi in locul lui nu cred ca ai vrea asta,iti mai zic inca odata nu e frumos ce faci .

Seara buna. Vad ca e ceva activitate pe forum ... Ce sa va spun eu am fost prin oras si maine voi merge iar dar dupa-masa cred :-??

Ce a fost a fost. Fiecare mafie are un moment de glorie fie ca e prin munca sau pe alte cai. Si eu dupa war-ul de la HQ voiam sa-mi dau demisia ce e drept. Primisem si un kick pe motiv ca-s prea stresant/nervos :)) dar toate trec. Priviti partea buna acum ca ne-am linistit putin avem 1 teritoriu si l-am castigat zic eu pe drept :D. Nu are rost sa ne certam cum spuneam si la antrenament. E greu sa te feresti de 30 gloante + intr-o secunda. Ne vedem maine la war cel mai probabil. Salut!

@@TLG BLack

1. Eu nu te-am acuzat pe tine de nimic, si in nici un caz nu am dat dislike, nici nu stiu despre ce video vorbesti, cred ca ma confunzi.

2. Ti-am zis si ti-o repet, NU TE MAI CREDE BUN! Daca tu esti bun eu sunt POPA.

3. Ai grija cum vorbesti, eu nu iti permit sa imi vorbesti asa, nu te-am jignit si nu te-am facut praf etc..

4. Am avut 16-64, dar eu nu stateam ca tine in HQ, eu ieseam de fiecare data si nu reuseam sa fac 2 pasi ca primeam kill.

5. Nu mai critica tu ca nu esti in stare.

6. Hai ciao, m-am saturat de copii de genul tau :*

Eu nu încerc să mă cert cu nimeni, nu mi-am bătut joc de .Yly. doar am pus deoarece lumea i-a dat plus pentru Evidenţa war şi m-am râs, atâta tot, oricărui îi se poate întâmpla.

musiQQ eu nu te critic, nici măcăr nu te-am jignit. Nu am spus că este uşor să stai sub asediul unui spawn kill, ştiu cum e, deci îmi cer scuze dacă v-am jignit. Dar fără supărare sunt şi alte waruri pe alte teritorii unde se fac scoruri naşpa. Nu vreau să o luaţi ca o jignire,ameninţare,nesimţitre. Mulţumesc pentru că m-ai făcut copil, cu toţi suntem, dar apropo eu am 18 ani mă pot considera adult.

"În ochii mei eşti cam 0" - chestia asta sugerează cuvântul praf. În fine eu nu vreau să ne mai certăm şi să încetăm, vreau să văd dacă o putem face. :)

Vă aştept mâine la waruri, baftă şi noapte bună la toţi !

Mulţumesc pentru rank 2 Coza :D

Edited by TLG BLack

@@TLG BLack Nu ma refeream ca esti praf, sau ca nu insemni ceva pentru server / factiune.

Stiu ca tragi bine, stiu ca ai fost lider/sub-leader pe RPG2, insa am zis ca razi de .Yly. si nu e prea frumos, practic te demoralizeaza.

Lasa ca vezi tu maine la war, ia best .Yly. ca sa nu mai rada lumea de el :P

Ba-i frate eu nu va inteleg. A luat .Yly. worst. Waw, acum urmeaza al 3 lea razboi mondial. Daca a luat worst 99+ nu inseamna ca nu stie, dupa cum ati avut si voi unii xx-65. poate el a decis sa isi incerce toate sansele, a iesit tot timpul warului din hq, dar pentru ca nimeni nu il ajuta, nu a reusit sa faca nimic. daca a luat -99 nu e motiv de ras, motiv de ras sunt cei cu deaths foarte putine care au stat in hq pe tot parcursul warului fiind-ule frica sa nu cumva sa ia worst. NU-l mai tot luati la misto, maine s-ar putea sa fii tu la rost(care va radeti,nu ma refer la cnv anume) si acela s-ar putea s afie un war pe bune nu un war ca acesta in care au stat pe hq si v-au facut block sa nu puteti iesi.

Neata ! De astazi voi fi noul vostu coleg, sper sa ne intelegem bine. :)

Ce va mai place sa scrieti romanee. :))

Welcome frate.

Ei lasa ca o sa te inveti si tu sa scri romane..:;))

Neata baieti, debea m-am trezit si eu intru si eu in game sa fac ceva mats sa am la war.

Sper sa scoatem azi un scor frumos.