Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, de astazi sunt noul coleg al vostru, sper sa ne intelegem, defapt nu sper, sigur o sa ne intelegem!

Mereu sa lasi loc de buna ziua.

Probabil ma mai cunosti. Eu nu uit asa usor. Welcome si mult noroc, chiar o sa ai nevoie.:)

Probabil ma mai cunosti. Eu nu uit asa usor. Welcome si mult noroc, chiar o sa ai nevoie. :)

Salut kiNNNder, da, te cunosc(in game) si imi amintesc destul de bine ce a fost atunci, erai "gabor" si ma urmareai sa imi dai amenda sau carnet, nu mai retin exact, si ti-am spus ce aveam pe suflet, nu te-am jignit, nu nimic, "fratele meu", urasc "gaborii", chiar si in realitate, daca as avea ocazia i-as ucide unul cate unul, la fel si in game, sper sa nu ma ai pus la suflet rau, chiar nu ai de ce, bafta si sper sa facem treaba buna impreuna, eu am venit aici sa ajut nu sa facem rasism!

Salut kiNNNder, da, te cunosc(in game) si imi amintesc destul de bine ce a fost atunci, erai "gabor" si ma urmareai sa imi dai amenda sau carnet, nu mai retin exact, si ti-am spus ce aveam pe suflet, nu te-am jignit, nu nimic, "fratele meu", urasc "gaborii", chiar si in realitate, daca as avea ocazia i-as ucide unul cate unul, la fel si in game, sper sa nu ma ai pus la suflet rau, chiar nu ai de ce, bafta si sper sa facem treaba buna impreuna, eu am venit aici sa ajut nu sa facem rasism!

Ce aminti frumoase aveti..:))

Dar lasa frate toti uram gabori in aumite momente, dar daca nu ar fi ei, ar fi un calvar in romania..:))

Si na Kinnder nu uita asa usor, ca ma tinut si pe mine minte de cand avea un premier, si era cu hidden si eu eram la inceptu eram in F&M, nu sti-am culoarile cu hiden perfect sti-am doar mov, verde deschis, si portocaliu dar na si mea adus aminte pe /f :))

Eu am iesit noapte buna

Ne vom vedea maine la war'uri..:*

Probabil ma mai cunosti. Eu nu uit asa usor. Welcome si mult noroc, chiar o sa ai nevoie. :)

Daaaa sa sti ca nimeni nu te mai cunoaste esti prea gras !!!!

Neata all :P

Edited by IntenseRed

Buna dimineata tuturor!

Eu acum m-am trezit. Cum am zis si-n game eu acum am ceva probleme prin familie. Trebuie sa fac o mutare si e un sentiment destul de trist + de luni incepe scoala. Ma voi baza pe colegi sa-mi ridice moralul. Ne vedem la war se pare ca nu mai plec nicaieri vremea nu-mi da voie ..

Trebuie sa tragem mai mult de noi pentru a luat teritorii!

Sa nu ne mai plangem atat... pana la urma este un joc! :)

Oricum, a fost binisor azi, ne-au batut la distanta mica, adica dovedim ca se paote, incetul cu incetul o sa ii batem. Bafta!

Va salut pe toti, eu am demisionat din Vietnamese, va doresc mult succes in continuare, sa cuceriti tot Los-Santos.

Bafra frate, in continoare.

Nu prea vrea coza sa placi ca nici acuma nu tea dat /uninvite..:)))

Ai fost un membru bun mai ajutat cu tot.

Mai ales cu :))) sti tu ce.

Iti multumesc iti voi ramane dator

Salut Vietnamese Boys, eu sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine si sa recuperam tot Los Santos.