Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mai stau putin in game si plec la fotbal sper sa vand bullet inainte sa plec :)) frumoasa propunere kaine...am vrut si eu sa propun dar nu chiar in 5 zile consecutive dar este bine si asa. Pentru cei care nu au dat +inca

Click

Am iesit.Maine din nou scoala :(

Ne auzim maine.Noapte buna!

Baftos, ne vedem la scoala au trecut deja 30 de zile de scoala si nu am decat 1 absenta :)) istorie pana acum aveam cel putin 10-15 pacat ca am 2 la religie prima mea nota asta e mai praf ca toate :)) kaine ai strans +cate am eu de cand am facut contul pe forum :-B ne auzim maine dupa ore....Noapte Buna

Eu nu inteleg un lucru...

Am level 85 , 10 - rank 3-4-5 si 1 - rank 6 . Cum sa nu te duca capu sa organizezi un war de 30 de minute care la si 00:20:00 ramase cam incepe ?

Factiuni Pasnice / Departamente au votat NU. Abia astept sa aiba si ei o propunere de acest gen si bag CONTRA X(

# Neata VTB , mananc si ne vedem pe /f (azi in Moldo nu'i scoala) , ce mai nou pe la voi ?

Eu nu inteleg un lucru...

Am level 85 , 10 - rank 3-4-5 si 1 - rank 6 . Cum sa nu te duca capu sa organizezi un war de 30 de minute care la si 00:20:00 ramase cam incepe ?

Factiuni Pasnice / Departamente au votat NU. Abia astept sa aiba si ei o propunere de acest gen si bag CONTRA X(

# Neata VTB , mananc si ne vedem pe /f (azi in Moldo nu'i scoala) , ce mai nou pe la voi ?

Te-ai trezit cu fata la calorifer ? E parerea lor ,fiecare voteaza ce vrea .

Daca nu o sa fie war-uri in fiecare zi , macar sa fie war-uri de la 20:00 ca sa ajung si eu :) .

BELLLLA, eu unul nu ma bucur ca a pierdut Pharel liderul/a luat ban....el e un super baiat a fost primul care m-a cautat dupa ce am iesit din Vietnamese... dar insa asa a fost sa fie contra noastra....noi cand bateam verdant faceam la fel cu suferinte si alea...asa a fost si la ei acum....chiar daca a pierdut liderul nici acum nu cred ca suntem in stare sa castigam hq....dar depinde si ce lider vine la ei...

Salut Veitnemsese din pacate am fsot demis... sa ii multimiit lui onlyS00t al mai bun membri Vietnamese Boys

Multa bafta si vezi ca am si un video in care aveai hack asa ca nu ma face ca iei si ban

Dovada ca eram eu?

Astept sa pui video aici si sa arati dovada ca eram eu

Te rog eu Sp1ke , usurel . Chiar daca tot pleci , fa-o in liniste si cu drag .

Am inceput sa ne intelegem bine dar vad ca tu calci cu stangu' , daca bag eu dovada e sigur ban .

Dar nu cred ca o pot face pana nu izbucnesc , ajuta-ma tu .

# Salut pisi /.\

Edited by S K Y N T E i

Bunaaa all ce faceti..? :D

Tot mai sus :)) daca nu ajung pe primul loc inseamna ca nu sunt om....si fara sa fac spam ;) Anca lasa scoala si hai in game =)) eu unul am avut 6 ore si deja imi venise sa fug de la 2...pacat ca se pun absente..

VW0xX1u.png

Gata si eu cu scoala...si am scapat de chimie daca mai dadea o singura pagina eu eram primul :)) a da si ms BvAsaSin pentru pix am facut lucrare de 10 la mate cu el ;) ...Skyntei ca sa fie mai frumos cumpara si tu elegy si dai park langa ale nostre :)) sau mai bine bea un Jack Daniel's..

Gata si eu cu scoala...si am scapat de chimie daca mai dadea o singura pagina eu eram primul :)) a da si ms BvAsaSin pentru pix am facut lucrare de 10 la mate cu el ;) ...Skyntei ca sa fie mai frumos cumpara si tu elegy si dai park langa ale nostre :)) sau mai bine bea un Jack Daniel's..

Vezi ba nabule ce fac eu pt tine:))

Acum m-am trezit si eu, astept war-urile :X

Salut pisicutelor <3 .

Bvasasin si Rekill , dc eu ar trebui sa ma cobor la nivelu vostru de obositi ca sa-mi cumpar ''Elegy'' , ar trebui voi sa va cumparati ''''Infersnus'''' .

#Hai la war sa-mi testez Joy'u . <):)