Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am facut ceva frumos din pozele pe care le aveam de pe vremea lui kiNNNder. , cam prost programul cu care am realizat video dar este acceptabil..

Frumos coaj. Poza de la ultimu' nostru targ a iesit genial, aia in care scrie cuneo din moto's mai e faina si penultima .

se pare ca nimeni nu ti-a luat in seama acest mesaj. undeva unde ai scris tu iti dau foarte mare dreptate, stii bine ce s-a intamplat atunci cand a plecat kinder si a pus mana pe conducere coza.

sper sa punem capat cat mai repede si sa fie cum ne dorim noi cei care am fost acum ceva timp.

Nu trebuie sa imi ia nimeni in seamna ce am scris, e de ajuns sa inteleaga ce am vrut sa exprim prin mesaju' ala, vreau ca fiecare sa dea ce are mai bun si sa facem performante in cel mai scurt timp posibil.

Ionut , daca nu ti-a luat nimeni in seama mesajul tau , nu inseamna ca nu ne pasa de tine sau nu ne intereseaza ce ai spus tu acolo . Sunt sigur ca multi nu au inteles cuvintele tale , doar cei care au trait acele clipe cand eram totdeauna peste adversar , doar ei au inteles cu adevarat mesajul tau .

Orice gang are momente mai bine si mai putin bune . Aveti rabdare si o sa vedeti ca nu ati muncit degeaba pana acum .

PS - Ionut fara dublu post .

@Joseph , ori ai moduri proaste care s-au instalat gresit ori n-ai bagat Nickul in caseta de la SA:MP , ori esti tu nob .

M.Ionel , n-am putut sa-ti dau Qoute la dreptatea pe care ai scris-o , n-am putut sa-ti dau +1 , insa cu siguranta l-am citit si am inteles mesajul .
In ultima vreme voi dispune de putin timp pentru a fi prezent la activitatile necesare , insa cu siguranta voi gasi timp sa va dau 3/3 oricand . (Cu jucarie)
Coza cf ? :)

Edited by S K Y N T E i

@Joseph , or ai moduri proaste care s-au instalat gresit or n-ai bagat Nickul in caseta de la SA:MP , or esti tu nob .

M.Ionel , n-am putut sa-ti dau Qoute la dreptatea pe care ai scris-o , n-am putut sa-ti dau +1 , insa cu siguranta l-am citit si am inteles mesajul .

In ultima vreme voi dispune de putin timp pentru a fi prezent la activitatile necesare , insa cu siguranta voi gasi timp sa va dau 3/3 oricand . (Cu jucarie)

Coza cf ? :)

Acum am venit de la scoala .

Moldovene se scrie ,, ori " nu ,, or " . Mai facem si lectii de romana , nu e o rusine asta .

Maine se fac echipele pe clase pentru campionat:X , sper sa ajung macar in finala :)) poate o sa am prima runda cu echipa lu asasin sa ii dau 3-4 goluri ;).Am 2 goluri in 2 ani adica am avut doar 2 meciuri :))...asasin te rog eu nu sta in poarta :bz

Noapte buna, maine dupa ore merg la asasin apoi vine el la mine deci o sa iese urat daca plecam de acasa =)) felicitari pentru war-uri..si felicitari celor care au colectat craniile...maine daca am timp si nu am ce face le fac si pe rpg 2...poate peste ceva timp o sa joc si acolo...