Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sedinta de astazi nu va fi tinuta deoarece nu prea avem de schimbat nimic, daca e ceva rezolvam pe parcurs.

Luni la war nu accept cereri de invoire, vreau ca toti sa fiti prezenti, in ultima vreme ati cam dat-o pe inactivitate.

Edited by H U N T E R
Lag

Welcome

Ma care ii treaba cu noul update, ca nu am inteles nimic din el.

1. Welcome celor noi, sper sa ne intelegem.

2. Noul update e o prostie...inca niste restricti pentru membri mafiilor. De exemplu pluginul audi de la CP contine .asi.... in curand o sa ne puna sa ne dezinstalam si SA:MP.

Prima zi de war in VTB, aproape toti stiti sa trageti bine doar ca va duceti singuri si asta nu e bine, intr-o mafie toti trebuie sa fim uniti si sa o luam usor pas cu pas nu direct tot ls-ul, o sa fie greu sa il luam dar daca vom asculta de Lider/Sub-lider vom ajunge acolo sus.

Lasati rivalitatea dintre VTB si Verdant, incercati sa va distrati si sa lasati rautatea deoparte nu are ce cauta...

Ma simpt bine si sper sa continuam tot asa, multumesc pentru primirea calduroasa de care am avut parte eu si noi colegi care au intrat.

Am iesit si eu, Nopate Buna.

Edited by Elldevis

Cine nu intra azi la war va fi sanctionat drastic, diseara vreau sa am minim 30 de membrii in HQ

Cine considera ca nu o sa prea poata ajunge la war-uri vreau sa ma contactati sa discutam

Edited by H U N T E R

Bine v-am gasit VTB,sper sa facem o treaba buna,nu am venit aici sa ma razbun pe nimeni daca crede cineva asta am venit pur si simplu sa ajut.

Ne vedem diseara la waruri,sper sa fim cat mai multi.

Welcome, ma bucur ca te-ai alaturat echipei noastre. Sper sa ai aici o sedere cat mai longeviva.

Salutare Vietnamese, ce faceti?

Bine v-am gasit VTB,sper sa facem o treaba buna,nu am venit aici sa ma razbun pe nimeni daca crede cineva asta am venit pur si simplu sa ajut.

Ne vedem diseara la waruri,sper sa fim cat mai multi.

Welcome Life..am avut noi multe certuri dar aici sper sa ne intelegem bine si sa facem o treaba buna..ne auzim la war.