Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neaţa VTB, ce faceţi? Iar a pierdut Bute, şi eram sigur de înfrângerea asta :))

Era de așteptat, am mai câștigat și eu la pariuri cu ocazia ăsta.

Neatza VTB ce faceți? Îmi fac niște teme și intru și eu in-game.

Edited by Jim Capone

Maine war-uri, avem o mafie destul de buna cu care putem sa cucerim ls-ul, sper sa fim 30 maine la war sa cucerim mai multe teritori.

Am iesit si eu Noapte Buna. Welcome RoberteL :*

Toate le cucerim „Vietnamese Boys won turfs 18 Score: Vietnamese Boys 88.8-Verdant Family 22.2

Winner best members: [mR]CaTuTzZ(28)-Wrost member: .Silviu. (-20)”

Salut am venit de la scoala.. Trebuia sa ne dea drumu la 14:00 dar n-am mai facut 2 ore si acas'. Sper sa facem treaba buna la war si sa batem albia(GSB-u) si verdant. :* vorbim in game.

Mi-am dat seama ce fel de oameni sunteti, cu voi nu se poate face nimic numai gura e de voi, daca ati fi ascultat si v-ati fi tinut gura era altceva.

Daca am pierdut 1-2 war-uri nu inseamna ca am pierdut tot, ati vazut ca am si castigat,

bafta nb

Edited by H U N T E R
lag

Am plecat si eu la scoala, ne vedem diseara la war.

Hunter sper ca ramai alaturi de noi, nu merita pentru 2 minute sa pierzi 2-3 luni. :*

Cine si-a dat demisia vreau sa vad un edit acolo, pentru un war nu trebuie sa va dati demisia.

@,Nu pentru un war mi-am dat demisia. Mi-am dat demisia din cauza nesimtitilor.

Toti copii care au rank 2-3 si se cred mari mafioti, dar nu stiu sa tina un deagle in mana sau sa aterizeze cu maverick.

Atatia rank 4 care tec-urile sunt doar niste obiecte care ii incurca prin order. Care nu au auzit de un /attack unde si cand trebuie.

Toti chitrosii care nu sunt in stare sa dea o arma nici dupa ce le umplu chat de spam.

Uite cum se dadeau arme in RDT (Am pozele de la shopps)

armeshopps1.png
armeshopps2.png
armeshopps3.png

Hunter, sper sa raspunzi cat mai repede la demisii, vreau sa scap mai repede de FP.. m-am saturat de gang-uri..

Edited by Teylor

DOAMNE BA

Deci sa mor hunter da-i la toti rank 4 rank down,doar tu si joseph prinde-ti attack?Ei se pun afk,

Zice ca da attack si il prind afk,sau iese ca are treaba,dupa se roaga de mine sa-l pun prezent

Hunter: Nu are rost sa iesiti pentru 1 war.

@ Cei care si-au dat demisile,retrageti-le

Si in legatura ca nu dau arme aia,am sa vb cu hunter/jose sa se scoata prostia cu SS la scor,ca astea nu dau arme ca se uita la mats,si dupa vai,ce ma fac ca nu mai am,

Propun sa se adauge raport,dar cu arme vandute ca asa cu materiale tin la ele PROSTI astea.

Nu stiti sa ascultati,toti face-ti ce vreti,daca ati vazut ca rank 6(Hunter/jose) nu v-a sactioneaza va luati in cap.

Si rank 4,scuze mai sunteti si prieteni cu mine,dar prea nesimtire nu am vazut de 2 sapt 1 rank 4 sa zica ceva pe /f sau sa prinda un attack.

Conner mai e ceva..cu besturile de aseara.

In rest toti dati /q,stati afk,BA NENE VI LA WAR SAU IESI DRACU ODATA si da-ti si demisia

Si pentru cei care nu asculta si care fac si minus da-ti-va demisia nu va tine nimeni aici,avem nevoie de membrii buni care asculta nu de toti copii de 2 ani.

*Scuzati de greselile gramaticale,prea ati luat-o-n cap*

Baa cum ma sa pierdeti hq doamne numai nabi in factiunea asta.Hunter daca ai deschide si tu topicul cu invoiri as fi facut o cerere de invire, dar asa acuma cica ca iau fw bag......

Edited by K0rS

Neata. Bine, eu ma pregatesc de scoala.. sa speram ca vom face ceva dupa ce au plecat cateva persoane destul de importante... va fi greu, dar trebuie sa asculte toti si totul va fi ok.. joseph, hunter, nu va spun ce sa faceti, dar va sugerez sa va impuneti mai mult un sa lasati un membru rank 1 sa comande, chiar daca acesta spune lucruri bune, mai mult de 90% vor asculta de voi ci nu de el.. un alt argument ar fi ca e cam mult spam pe /f in loc ca toata lumea sa fie concentrata la war.. mai e de lucrat, eu zic ca s-ar putea rezolva cu ceva impunere aceste mici amanunte. Mersi.

Edited by BaD69