Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@Pinguin, ce are avatarul meu? Mi se pare super ideea asta cu capul mare si corpul mic, schitat.

# In cazul in care aveti nevoie de un mod sau de un tutorial, postati in topicul moduri si o sa va ajut cu placere. :D La fel si tu, Sorin.

Edited by AnDeD

salut baieti am postat si eu la mods ,daca ma poate ajuta cineva e modul cu skinurile hd,il are @piNNNguin .

Am postat, Charles.

Edited by piNNNguin

Salut! NU uitati sa faceti screenshot la /stats cu 10 minute inainte de waruri si alt screenshot la sfarsitul warurilor, tot la /stats. Trebuie sa vindeti 10k mats / zi . Raportul o sa-l postati incepand de joi seara(dupa waruri) pana duminica dupa-amiaza si sa indepliniti minimul de materiale(arme) vandute. Cine nu posteaza si nu ia in calcul aceste reguli, va primi un AV la job, iar la 2 AV se transforma FW in joc.

Toata lumea sa fie ON ! Vad ca avem doar o invoire si putine inactivitati.

Nu uitati ca decat un membru e invoit, acela este: MrBuzzy, restul sa fiti online la waruri, de acum se va schimba, eu voi face evidenta, nu sunt indulgent cum a fost RazvaNys si sunt chiar mai rau ca el.La mine orice lipsa la waruri se ia in considerare, asa ca aveti grija ce faceti.Va Spun sunt RAU cand vine vorba de waruri.Bafta la war!

@, Astept salariul pe ziua de Luni pentru scor pe + la war (+15 per total pe toate warurile care au fost 3 la numar). Nu mai apar pe RPG ca sa vezi scorurile deoarece ti-am spus sa ma dai afara si am fost dat afara cu FP maxim pentru ca nu am 2 saptamani in factiune, dar am facut printuri si iti voi da PM daca doresti.

Scoruri pe + :

+0-5 : 1.000$

+5-10 : 4.000$

+10-20 : 7.000$

+20-40 : 10.000$

40+ : 15,000$

Faze care le-am intalnit in acest gang si ... :

1. Cum aveam ceva de obiecat (spre binele gangului bineinteles) se gasea unul sa zica "a venit asta din el loco cartel cu figuri".

2. Pe rpg scrie clar cate waruri sunt si un smecheras se bate tare in piept ca nu, noi avem 4 waruri. Ii explic frumos ca avem 3 si ma face prost.

3. Se urca in infernus la mine cu G sa mergem la war si imi cere Deagle ca nu are bani de /order. (nu dau nume ca nu e frumos)

4. CITEZ: "Cine nu imi da M4 in 3 secunde are FW". Nu esti tu Levyy, dar iti poti da seama cine este.

5. Aici intra care cum vrea la waruri. Face 30 de secunde pe turfs si gata a fost prezent, aha :)

Suferinte d-astea eu zic sa apara cand Vietnamese Boys are LS-ul, nu cand are 5-6 turfs.

Dupa cum ti-am si spus Levyy eu am venit sa te ajut dar cu jumatate de factiune care sufera pe - nu poti face multe.

Ai fost de fata cand Lucenzo m-a tot injurat de vreo 2-3 ori la rand pana s-a umplut paharul si i-am spus si eu vreo 2, totusi suntem oameni nu animale => http://i.imgur.com/Bm8LxBD.png . Si de aici a inceput totul. Am primit FW pentru jigniri si apoi te-am rugat sa-mi dai /uninvite.

Sunt cativa aici care m-au respectat si la randul meu i-am respectat si eu.

Astept /transfer 7.000$ de la tine iar banii ii voi dona playerilor de level mic prin comanda /charity.

Bafta mai departe ca ai mare nevoie!

Edited by Sylvyu Google

@@Sylvyu Google, Ba bruzlica, esti mare smecher, tragi in mine pe turf si te mai si miri de ce zic ''mm''. Pai ma ce te apuca sa tragi in mine pe turf, nu vezi bine ca suntem in aceeasi factiune. Daca ai nevoie de ochelari imi zici ca iti fac cadoi o perche. Iar in caz ca nu te-ai spalat pe ochi e problema ta si cred ca ai o problema destul de mare la mansarda.