Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

-Urmatoarea scapare de genul pe aici si va sterg topicul de discutii, nu se poate asa ceva.

FAC UN ULTIM COMPROMIS : NIMENI NU VA FI SANCTIONAT pentru absentele de ieri, nici cu bile, nici cu AV si nici cu FW, deoarece raportul contine multe greseli.

@power, inca un raport ca asta si pun pe altul sa-l faca.

Rodeo LS El Loco Cartel Vietnamese Boys

20:00-20:30

Glen Park LS Vietnamese Boys Green Street Bloods 21:30-22:00

Astea sunt warurile la care trebuie obligatoriu sa ajungeti, altfel luati FW.

Toata lumea sa fie ONline la ora 19:40 ca astia din elc sunt 100 la primul war.

Edited by lLevyY

Cum sa zici ca ai batut Bratva de unul singur? Ai luat DOAR tu 14 runde? Fiecare a avut +5 , nu numai tu. Aici suntem o echipa.

Hai salut!

Nu uitati sa faceti poza la /stats cu 10 minute inainte de war(la materiale) , iar la sfarsitul zilei de war alta poza cu /stats si trebuie sa aveti vandute minim 10k materiale(arme).

@, Bine ai venit.

@, Bine ai venit.

Am rupt si astazi, aveti scoruri fenomenale, ce sa zic..

StapLeR 1 4 230
maniacul34 0 3 110
Alexandrion12 3 6 360
Power01 0 3 270
Vul1urik 1 5 240
Charles_Manson101 2 6 240
ahmed007 0 5 160
ReLu20cm 0 5 130
Classics 4 11 320

..mda, cam asta inseamna sa fi baiat bun si sa ieti 1 zi. Stiti ce ce am pierdut la GSB, nu ?Din cauza inactivitatii.La un moment dat eram 19 pe members .. n-am mai fost 19 pe members la war din primele mele zile de lider, de acum o luna, in conditiile in care ieri am fost 31 la war.In alte mafii cum se poate? Va spun tot eu, in alte mafii nu se trateaza nimic cu indiferenta. Cel de pe RPG Logs este doar inceputul.

In stilul asta nu vom depasii 8 turfuri.

Va dau timp de gandire pana dupa warurile de maine: Ce aveti de gand sa faceti.. sa iesiti cu 3/3 sau sa iesiti cu demnitate pe la rank 4,5 ? Cel mai bun raspuns vor fi warurile de maine.

Maine toata lumea ONLINE la ora 19:40.

Edited by lLevyY

Pentru scorurile pe - de la ultimul war (cel cu gsb), chiar daca am pierdut, nu veti primi fw deoarece de la 1-7 am revenit la 5-7, lucru care nu ar fi fost posibil fara implicarea voastra.. restul vor lua FW pt inactivitate, sal.Deveniti activi sau zburati de aici.

Pentru scorurile pe - de la ultimul war (cel cu gsb), chiar daca am pierdut, nu veti primi fw deoarece de la 1-7 am revenit la 5-7, lucru care nu ar fi fost posibil fara implicarea voastra.. restul vor lua FW pt inactivitate, sal.Deveniti activi sau zburati de aici.

Cu putin noroc , puteam face de ras GSB-ul. Dar poate in aceasta vara cei inactivi isi vor da seama ca VTB nu este un gang oarecare si unul bazat pe respect. Hai Noapte Buna!

Incearca o zona mai usoara cu GSB..

Slava cerului ca ai deschis discutiile, nu le mai inchide nabule.

psycho scoate dracu' demisia aia. Ba, stiu ca de-abia am venit aici, dar va pot spune din experienta ca sunt perioade bune si perioade rele. Am stat 6 luni in avispa. In astea 6 luni am avut perioade cu 1 turf, perioade cu 5 turfuri si am stabilit recordul serverului cand am luat tot SF si juma' de LS. E important sa nu ne punem demisia imediat ce dam de o perioada mai grea (asta e valabil pentru toti). Ganditi-va ca factiunea asta este relativ noua (cu Levyy la conducere) si o sa mai dureze pana ne ridicam. Am venit aici sa ajut cu tot ce pot, din pacate nu ma mai ajuta laptopul si va mai dura vreo 2 saptamani pana imi cumpar PC nou. Tu esti unul dintre tipii ok din factiune, cu care poti sa faci treaba. Nu face greseala sa te dai deja batut. Scoate demisia.

Edited by Drunkard

Am iesit si eu, felicitari pentru war-uri, sunteti extrem de buni.

Daca nici asa nu castigam, nu cred ca mai pot spune ceva..

Daniel.[ZEW] 27 9 420
S.Radu 19 12 320

Momentan avem 2 waruri, un atac pe gsb si unul e verdant, la care nu va mai spun ce trebuie sa facem pentru ca stiti.

Daca nici acum nu luam turf la gsb e grav rau de tot.

Din cate am inteles, lasam turfu nu? Sunt nou si na...

Si cu GSB .. hm.. castigam doar daca stam grupati si nu rasfirati prin toata mapa.. Au multi tecari si membrii cu combat si este destul de greu 1vs 1 cu un tecar spre exemplu. Dar cum am revenit ieri de la 1-7 la 5-7 , chiar daca am pierdut, putem castiga azi turful. ..

Momentan avem 2 waruri, un atac pe gsb si unul e verdant, la care nu va mai spun ce trebuie sa facem pentru ca stiti.

Daca nici acum nu luam turf la gsb e grav rau de tot.

Daca o sa fim iar 20 nu exista nicio sansa sa iei turfu.

Ba baieti, hai ca a fost mai bine azi.

Evidenta war se pare ca o voi face eu pt miercuri si joi, pentru ca subliderul meu adorabil pleaca in excursie, te iubesc think.

Vreau sa va dati toti cu parerea in topicul asta : care vreti sa fie programul de vara pentru waruri ?