Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Dupa ora 22-23, eu unul in vara voi fi tot pe-afara, pe terase etc... si nici nu stiu la cat ajung acasa, dar sunt sigur ca stau pana pe la 2-3 pe PC si prind warurile. Asta e parerea mea.

Eu zic ca ar fi prea bine sa fie warurile la 13-15 pentr uca atunci e cald si nu iese nimeni afara/daca e sa mergi la piscina doar dimineata sa mergi si seara sa iesi afara deci cel ma bine ar fi sa fie in miezul zilei warurile si sedintele / antrenamentele tot la aceeasi ora :)

Ma pun la un film, super warurile. Cel mai bine 13-15 , singurul lucrul pe care-l poti face intre orele alea, e sa mergi la piscina, dar daca esti redus mintal, iesi in 35 grade spargand seminte ca ultimul fraier.

pai pentru mine personal si cred ca mai sunt cativa ar fi bine sa fie warurile mai tarziu pentru ca eu lucrez pana la orele 18:00(ora romaniei).acum stim cu totii ca nu se vor face warurile dupa mine.Felicitari pentru warul din seara asta

Vreau sa va dati toti cu parerea in topicul asta : care vreti sa fie programul de vara pentru waruri ?

Cel mai bine ar fi ca intervalul de WAR-uri sa fie intre 13:00 si 15:00, asa pot sa ajung si eu la toate warurile.

Ce aveti mai oameni buni.. cum sa fie war-uri dupa ora 23:00 .. noaptea mai doarme lumea.. mai merge prin cluburi.. nu e bine asa.. Cel mai bine ar fi war-urile facute de la 12:00 la 14:00 .. adica de cand te trezesti pana iti revii putin in fire inainte sa mergi la piscina.. sau in orice alt loc cu apa.. :)) ..

Salut! Acum am ajuns acasa, vorbim pe [/f].

@, la raportul Arms Dealer, pune in dreptul fiecarei zi numarul de materiale vandute si la total acelasi lucru.

@@AnDeD, Ce sa facem, nu mai putem de bine. Eu acum am intrat in game sa mai vad ce e pe aici, dupa ce ca toata ziua am rupt matematica :))

Bac, sau capacitate? Oricum pune-te pe invatat nu e asa usor, totusi bafta!