Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, stai cuminte, copile. Pe primul semestru am facut-o sa iasa din clasa si mi-am batut joc de ea infernal, iar la teste aveam cate 10 exercitii in 30 minute cu 1p. oficiu.

@, nu-i problema, cine intarzie cu evidenta, imi poate trimite PM , respectand modelul, insa nu foarte tarziu, fiindca trebuie s-o postez si nu o sa-mi pierd timpul pentru cativa intarziati. Sa faci un efort.

):))))))

Pai minte rau de tot. Faceam skill la car jacker si ma trezesc cu el si inca un pasnic pe fcr facand db. Ma plimbam prin SZ =]]] si cand am iesit, le-am dat dauna amandurora. Trist nu?

In plus, nu e nicio jignire. Daca si pe aia iau fw ceva, ma las de samp

) :))))))

Pai minte rau de tot. Faceam skill la car jacker si ma trezesc cu el si inca un pasnic pe fcr facand db. Ma plimbam prin SZ =]]] si cand am iesit, le-am dat dauna amandurora. Trist nu?

In plus, nu e nicio jignire. Daca si pe aia iau fw ceva, ma las de samp

:)). Nu te lasi, defapt, nu te las eu sa te lasi :)))))) Logic nu? Si aia e, de ce sa iei FW ca ai ''talent'' :)

Ba da in posul aluia se vede ca avea /find pe tine :)) m-am saturat de post hunteri din astia! Diseara mergem sa ii tinem in HQ?

Sti de ce avea find pe el? Cred ca toti din Bratva au ciuda pe lung, ca din cauza lui si a altor playeri a luat ciccio 2/3 warn la lider, asa ca gangul pasnic bratva s-au pus cu find pe el, pentru a-l prinde cu mici greseli si a-i face post. Cred ca tot gang-ul ala are /find pe Lung :)), ca deh... cati nu sunt post-hunteri acolo??