Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Atat am avut de zic priviti si va UIMITI :))))))))))))))))))))) Noapte Buna.

Mai prost de atat nu se poate sa fii :)))

Neata VTB! Sper sa avem o zi linistita si la fel de buna ca ieri.

Astazi o sa avem 4 war-uri , ca ieri.. Sper sa ne descurcam , sa castigam Defendurile deoarece sunt importante si poate 1 attack , daca o tinem tot asa o sa avem cat de curand 24/24.

Ne vedem in game.

Edited by GCF diezlle

Mai prost de atat nu se poate sa fii :)))

Neata VTB! Sper sa avem o zi linistita si la fel de buna ca ieri.

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

@@rTn sBk,

sBk.

0

0

10

sBk. 3 11 300

sBk.

1

8

350

Astea sunt scorurile tale astazi, sper sa nu mai fi acceptat in nicio mafie salut.

Cine crezi ca mai are chef de war? cand vad ca faci spam si injuri si tot felul de compartament?, Pentru un Helper, chiar ai un limbaj de speriat + Te iei si la cearta, ehh nu imi bat capul cu tine, bafta.

@, =)))))))))))))))))))))) cum rade Levy la inceput =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))).

Tare, da am o intrebare: E facut 4fun sau chiar aia si-au facut implant de prostie:-?? :D=))

Ce imi place cand ii vad suferind, mai ales pe cei din GSB. Uitati un exemplu, K0rs. I-am dat 3/3 de aproximativ 3 ori la intersectie LV, cred ca din 10 duele a castigat 2.. sufera pe /sms si zice ca RUPEM REKNO.cs.... =))))))))))))))) .. cum pot sa zici asa ceva atata timp cand tu iei cu m4 la secunda.....

Si aici spusele lui .. : http://i.imgur.com/X7n6Uge.jpg

@,Nu e facut 4Fun ei chiar sunt asa retardati, ei au intrat in conferinta si au inceput sa injure sa-si arate diferite parti ale corpului si etc :))

Ce ras are Levyy =))))

Edited by Andrew Lightings

@, clar abea astept sa va vad cum radeti =))))))))))))) <<joke>>

//edit: Deja video-ul a facut facut public de cate Legeto pe comunitatea rivala.

Si eu l-am distribuit si pe alte comunitati :)))) + la cativa prieteni :)).

Edited by Spike Imparat