Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare,bine v-am gasit sper sa ne intelegem bine si sa facem treaba buna impreuna , sper sa nu existe certuri din motive puerile.Mai multe cred ca va voi spune la sedinta , va cer un singur lucru , sa aveti doar putina rabdare cu "noua conducere" noi suntem 2 voi sunteti 32 , deci voi insemnati puterea acestei factiuni , nu doar rank 6.

O seara buna

Acesta este ultimul meu post aici, va urez succes baieti.

Bafta Tom.hagen, succes Lion.

Tig3r bafta chelie.

Xfcog esti nab.

JJamaLL esti nab dar bafta.

Charles_Manson ramai cum esti.

Leoro esti nab dar bafta

Gunch bafta nabete.

Maniac bafta si tie.

Bafta All.

Nb baieti, am iesit si eu. Tig3r, iti voi duce dorul, impreuna am reusit sa ridicam aceasta mafie cat Fabii a avut o perioada grea si nu a avut timp, in acea perioada m.am simtit ca un adevarat sublider cu rank 2 ( :)) ) si am realizat ca desi o mare parte din cariera mea am petrecuto in departament, sunt capabil de a face ceva intr.o mafie.

Am apreciat ca intr.un final Fabii a decis sa faca niste eforturi pentru a ne ajuta, fiind liderul, intrucat am reusit sa batem recordul ultimului an cu VTB.

M.am distrat foarte mult la sedintele tale cand toti faceau misto de tn ca ai fost taximetrist.

Asta e, ne mai vedem pe /c atunci cand se face loc in AIM.

Remember Tig3r si Fabii.

Cat despre prezent, sa vedem cum ne vom descurca.

@, cum sa nu ne descurcam? Dam magie S@LP@, ne dau Hagen si cu Lion aim si norecoil dala calumea, nu renko ca aia din verdant si GSB ... Sa vezi ce teroare bagam in ei dupa ... Inca 800secunde jail, baga careva un barbut dupaia? Call in game

Pwp

@, remember Tig3r si Fabii!

Au fost oameni care au dat totul pentru binele acestei mafii si sunt de apreciat!

Stiu ca vom face treaba buna si cu Tom si Lion, dar trebuie sa ne acomodam!

Sa nu uitam ca impreuna cu Tig3r, Fabii, katzuno am ridicat dupa o luna si ceva..deci va trece ceva timp

Ne auzim in game :D, #LS GRI~!

Edited by AIM LEVELUPZ0R