Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Easy. Incercati sa nu mai faceti abuzuri, mai bine muriti odata decat sa le dati satisfactia sa luati un fw. ( o sa fie razboi in posturi, ca nah, asa-i cand pierzi, te oftici si recurgi la posturi )

Nu am mai facut parte dintr-un razboi in posturi de ceva timp. Old times.

PS: Ce... penibil?

22b00e5b76.png

Edited by NUSUNTRASTA

Bbuna dimineata Boys!Se pare ca cei verzi nu suporta sa fie altcineva mai bun ca ei si incep cu posturi sau cei mai inteligenti isi pun demisia.Diseara 2/2 cu verzii cu ELC nu ar trebui sa avem probleme.Va pup ne vedem diseara la war.

Yep, ii batem si diseara. Trebuie sa avem grija cu abuzurile, cum a zis si trestiii, nu are rost sa le oferim satisfactie. Ca atata se poate, pierzi pe turf, castigi in reclamatii, bleah.

Mda, asta e. Pot spune ca probabil au cedat psihic, dar inca e prea devreme pentru asta. :)

Eu inca mai rezist totusi, si chiar daca ma enervez repede, ascult cateva de la maestrul Cedry2k si trece. :o3

Hmm, tocmai ce am terminat de edit skin-ul. :)

http://postimg.org/image/7v3crnsjv/

O sa-mi rezerv dreptul de-ati raspunde in topicul nostru de discutii. Ma uit la poza ta si... vad doua lucruri care se contrazic. Primul lucru mesajul din chat 'KEWL & RASTA', iar al doilea este mesajul 'ANTI-BOT' scris pe skin. In halul asta? De ce atata hatereala? De ce un razboi pe care cel mai probabil o sa-l pierdeti? ANTI-B0T cica... nu vrei sa se ajunga pana acolo, crede-ma.

PS: Colegul tau din factiune, pe numele sau keenan, banuiesc ca stie ce s-a intamplat cu mod smecher si cu un clan.

Edited by NUSUNTRASTA

Mda au început gsb cu posturi..au 35 de turfuri si tot nu au învățat sa joace samp...păcat de performanță lor si de zeama si pitbul,pt ca membrii fac favctiunea iar cei 2 sunt băgați in aceiași oala...

Ps: scriu de pe tel. Scuzați greselile

Daca am facut un skin care scrie ANTI B0T pe el, nu inseamna ca-i urasc pe toti de acolo, am facut asta pur si simplu pentru restul membrilor, ca mna B0T s-a apucat sa faca post lui zeama, si unii de acolo au cod, nu dau nume.

Din simplul motiv ca eu sunt detinatorul clanului ma ataci prin acel skin. Asta ca o prima idee. In al doilea rand, pozele si videoul lui beyond sunt la mine in PC, l-am sustinut in totalitate pe trestiii cand a facut acea reclamatie, dar din pacate l-a batut panelul si nu a reusit sa ma puna la martori. Motivele pentru care s-a facut reclamatia nu trebuie sa va fie cunoscute. Pot spune pe scurt ca orice actiune are si o reactiune. Atata timp cat vei face un rau, in cele din urma vei fi rasplatit cu aceeasi moneda.

PS: Grija mare, se poate intampla ceva de genu':

# Prin acel post ma ataca si pe mine indirect. Pentru ca eu sunt cel care a injurat destul de mult pe /f, restul au cam parasit factiunea.

Stiu, iar asta nu a fost un atac intentionat spre tine sau spre oricine altcineva din factiune. Aici sunteti niste victime colaterale, din pacate. Ne asteptam la ce-i mai rau pentru ca, asa cum am specificat mai sus, orice actiune are si o reactiune. Nimeni nu este exclus. Oricum, deja se vede ca un razboi al reclamatilor este in desfasurare, vor exista victime din ambele tabere. Nu stiu cine l-a inceput si de ce a fost inceput, dar e foarte greu de oprit, iti spun sincer. Cineva va trebui sa lase de la el.

Dar explica-mi ce reactie ar trebui sa am cand citesc asa ceva. Prea multa hatereala:

22b00e5b76.png

Ca sa fiu sincer, mereu cand citesc ce scrie in poza, ma bufneste rasul. Se comporta zici ca a castigat o jucarie la punga cu pufuleti.

PS: Allen, don't be mad bro, nu vei scapa de noi :(.

Aici am incheiat subiectul.

Edited by NUSUNTRASTA

Doamne mor de ras ala foloseste mod facut de RASTA si a scris pe skin anti BOT,daca e asa eu zic sa nu foloseasca nici modurile lor.Sincer e de apreciat munca depusa de ei si nu s-au lasat chiar daca adminii le faceau modurile ilegale ,au muncit si le- au perfectionat.Si eu ziceam ca sunt codati cand eram in 69 Pier Mobs dar nu ii uram daca nu sunt prinsi inseamna ca sunt mai competenti de cat cei care trebuie sa ii prinda,cu astea fiind spuse ne vedem diseara pe Car Rent si Rodeo!

Salut, acum am venit si eu acasa de la scoala si practic am intrat in vacanta. Nu mai pot de ras cand citesc ce scriu aia din GSB dar cel mai tare e Rasta prin replicile pe care le da si oricum prin ce fac cei din GSB acum inseamna ca le e frica si incearca cumva sa opreasca inevitabilul si anume ca vor pierde turfurile, cel putin pe cele din LS. Ne auzim in joc si haideti sa le dam diseara 2/2 la GSB.

xfcog esti super tare si tu cu raspunsul tau la reclamatie: Am trecut peste tine ca erai verde si am crezut ca esti semafor iar a 2-a oara m-am asigurat ca am trecut regulamentar :))=))

Edited by Z o R R o

Salut baieti.

De astazi sunt colegul vostru. Luam LS ok?

Welcome nab. Luam LS cum sa nu luam, luam, normal ca luam.

Welcome robert,luam ls mai ales cu tine

TOTI ONLINE DISEARA LA CELE TREI WARURIIIIIIIIIII

Da si mie tinta aia frate te rog ca mor sa joc cu tinta default...

Edited.

Ne vedem la war-uri, iar castigam 3/3 fara nicio problema.

Cat timp suntem in LS pe primul loc, e bine. Si veti vedea, daca ramaneti aici, ramanem aceeasi garda, VTB mai mult de 6-7 turfuri nu vor avea, cu tot cu Trestiii si Rasta, desi imi sunt prieteni amandoi :))@,

Asa o zis si newlife cand eram in verdant si le-am dat cu hq-u peste ochi. In schimb, in cazu de fata, dau peste tine si cu masina cand te vad :* ( curand vin in Reghin, daca nu-ti ascunzi beculetele care-ti palpaie de nabism nu mi-e greu sa te gasesc :> )

Edited by NUSUNTTRESTIII

Eu zic si sustin ideea ca nu mai are rost sa discutam despre GSB. Nici aici, la discutii, dar nici pe chatul factiunii noastre. Cei care stiu despre TTB pe vremea lui PiCi, vor intelege foarte bine de ce. Nu are rost sa repetam istoria si aici, in VTB. Ne vedem de jocul nostru linistiti si lasam lucrurile sa curga de la sine.

Salutare colegi!

Eu orcum nu vad sens in copilaria asta si cearta intre gang-uri....

E dor un joc ce este pentru DISTRACTIE nu pentru CEARTA !!!

Doresc la toti noroc diseara la + :*

Edited.

Ne vedem la war-uri, iar castigam 3/3 fara nicio problema.

Asa o zis si newlife cand eram in verdant si le-am dat cu hq-u peste ochi. In schimb, in cazu de fata, dau peste tine si cu masina cand te vad :* ( curand vin in Reghin, daca nu-ti ascunzi beculetele care-ti palpaie de nabism nu mi-e greu sa te gasesc :> )

Esti fenomenal, deci nu ma pot abtine sa nu rad :))=))

Deocamadata a fost bine la waruri, la 21:30 facem 3/3?

Daca tot am stat degeaba si daca tot mi-a disparut subit videoul de pe twitch.tv, am zis hai sa fac un mic colaj, sa se vada pe scurt cum se fac killuri (in special pentru cei care sustin sus si tare cum ca folosesc coduri pentru a castiga un turf la war):

Edited by NUSUNTRASTA