Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bai vere din 9 insi rank 4+, un attack nu prindeti.

2 dintre voi nu stiu ce mai cautati aici, la war-uri nu veniti, attack nu dati. Tom, poate ii observi si tu, chair daca au rank 4-5.

Nu e panica man :(

Oricum, mai bine nu dadeati attack in SF :-J

Hello all

hahaha cheater

Hi! Please report him as Cheater!

Robert.ZEW suntem multi 'insi' de rank 4+, dar la attack stau maxim 3-4, + ca suntem dezorganizati cu attackul, dam toti attack pe un turf, si ramane un attack liber.

Hi! Please report him as Cheater!

Robert.ZEW suntem multi 'insi' de rank 4+, dar la attack stau maxim 3-4, + ca suntem dezorganizati cu attackul, dam toti attack pe un turf, si ramane un attack liber.

La attack ca sa ai reusita mai mare , fiecare rank 4 on sta pe cate un turf , si din 4-5 tot se nimeresc 2 , poate nu vor fi turfuri unu langa altu dar vor fi 2 attackuri

La attack ca sa ai reusita mai mare , fiecare rank 4 on sta pe cate un turf , si din 4-5 tot se nimeresc 2 , poate nu vor fi turfuri unu langa altu dar vor fi 2 attackuri

Cate doi pe acelasi turf, la ore diferite. Asta-i tehnica cea mai buna sa prinzi attack. Gen 2 dau attack pe turf x intre orele 20:00-20:30 si 20:30-21:00, alti 2 dau attack pe turf y intre 21:00-21:30 si 21:30-22:00.

Warul din SF va fi nasol.

Iar trebuie sa-mi cenzurez chatul?

http://rpg.b-zone.ro/players/report/11713

Edited by NUSUNTRASTA

NUSUNTRASTA Ba desteptule tu esti mai nab decat prevede legea , jur....

Uite ba nabule sa vezi ce capace iti dau : http://rpg.b-zone.ro/players/report/11713

Singurul de vina esti tu, nu e greu sa nu faci flame. E obligatoriu sa-ti manifesti tu maimutarelile? Dic ala, ai /c. Asa ca, calmeaza-te, ia o gura de aer si nu mai injura pe /f. Easy. Ma vezi pe mine ca injur? Sau pe trestiii?

N-am de ce sa am mila.

Ai dreptate aici, dar unii fac prostia sa li se faca mila de adversari cand vad cat de slabi sunt si ii lasa sa fie mai buni, dar cand devin prea buni atunci realizezi ca daca ai mila, n-ai putere.