Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Asta e o sa fie al 5-lea lider pe care il prind in VTB .Normal ca ne pare rau pentru ca era baiat bun,a plecat si Dragonu,mie nu imi pare rau ca au plecat pentru ca faceau +,imi pare rau ca erau de gasca.

La mine e al 3-lea, incep sa ma obisnuiesc :)).

Baieti mi-a parut bine sa va cunosc,speram sa stam mai mult dar daca tom a pus demisia,mi-am facut o promisiune sa nu plec de aici decat atunci cand lasa el liderul,in fine , o sa urmeze o perioada mai nasola pentru VTB dar sunt sigur ca noul lider va putea trece cu succes peste ea si va reinvia aceasta factiune , ceva suferinte made by gsb : http://imgur.com/vFSuloB,09SVT1g,ih315xc,iRSFS6m#0

Keep calm baietii imediat se implementeaza un nou sistem Anti-Cheats si va fii totul mai usor pentru voi.

Tom.Hagen ai fost un lider super de treaba , noi ne stim de mult(1 an) o sa vorbim noi cum am facut-o pana acum.

Ps: cat am fost eu cu tom in VTB nu a luat nimeni ban pt cheats(nu vreau sa zic ca n-am avut codati...peste tot sunt,doar ca unii o ard prea urat)

Remember Tom.Hagen&Dragonu

Mi-a facut mare placere sa fac parte din acest gang alaturi de voi,ati fost niste baieti de treaba,eu o sa ma las de ganguri o perioada pana nu or sa mai existe aceste coduri,sper sa vad pe viitor ls gri,multa bafta tuturor ! Tinem legatura orcum pe viitor.

Edited by ToM HaGeN

Mi-a facut mare placere sa fac parte din acest gang alaturi de voi,ati fost niste baieti de treaba,eu o sa ma las de ganguri o perioada pana nu or sa mai existe aceste coduri,sper sa vad pe viitor ls gri,multa bafta tuturor ! Tinem legatura orcum pe viitor.

Baieti mi-a parut bine sa va cunosc,speram sa stam mai mult dar daca tom a pus demisia,mi-am facut o promisiune sa nu plec de aici decat atunci cand lasa el liderul,in fine , o sa urmeze o perioada mai nasola pentru VTB dar sunt sigur ca noul lider va putea trece cu succes peste ea si va reinvia aceasta factiune , ceva suferinte made by gsb : http://imgur.com/vFS...315xc,iRSFS6m#0

Keep calm baietii imediat se implementeaza un nou sistem Anti-Cheats si va fii totul mai usor pentru voi.

Tom.Hagen ai fost un lider super de treaba , noi ne stim de mult(1 an) o sa vorbim noi cum am facut-o pana acum.

Ps: cat am fost eu cu tom in VTB nu a luat nimeni ban pt cheats(nu vreau sa zic ca n-am avut codati...peste tot sunt,doar ca unii o ard prea urat)

Remember Tom.Hagen&Dragonu

Bafta Tom, Bafta LioN! Eu unul tot o sa stau in aceasta mafie pana vad aud ca ziceti: "GG Ati luat LS-ul!". Si promit ca voi sta aici pana atunci sau poate chiar mai mult.

Bafta Tom, Bafta LioN! Eu unul tot o sa stau in aceasta mafie pana vad aud ca ziceti: "GG Ati luat LS-ul!". Si promit ca voi sta aici pana atunci sau poate chiar mai mult.

Gunch, trebuie sa ai 9 vieti ca sa auzi asta :D

Felicitari LEVELUPZ0R PENTRU LIDER!!!! As dori nespus de mult sa nu te strice aceasta functie, ti-ai dorit-o mult si se vede. Pentru cei care nu stiu, s-a votat de 3 ori: Prima data a fost votul normal intre 4 membrii, a doua oara a fost intre MC1 si LEVELUPZ0R si a treia oara (cea decisiva) Tot intre MC1 si LEVELUPZ0R, el castigand cu 10 voturi.

Sa vedem ce poti, Level! Totodata imi pare rau pentru MC1 ca nu a luat, trebuia sa fie lider cel de la al doilea vot (MC1&LEVEL), nu ne suparam cu 2 lideri =)).

Felicitari Levelupz0r ,sincer chiar nu ma asteptam sa iesi tu lider,am fost foarte surprins,sper sa te descurci cu functia primita si sa faci ce nu a mai facut VTB de vreo 2 ani , #LSGRI...imi pare rau pt mc1,mereu se urat dupa alegerile pt lider.

Baftaaaa la totzi

@sasori , eu sufar sau tu?:))ma bucur ca am fani care fac posturi special pt mine:),autografe dupa show.

Felicitari Levelupzor pentru noua functie!(sau sa-ti spun KEVEKYOZ0R?:>)

sa_mp_114.pngSper ca vei reusi sa-i infrangi pe GSB, care "folosesc cheats pentru ca nu ajung la mouse " =)) .In timpul asta, eu voi incerca sa-l invat pe Dragonas limba romana :D ("Mereu se urat").

Edited by Peaceful

Salut, tuturor de astazi sunt noul sub-lider al acestui gang.

NU vreau sa ma laud ca sunt sub-lider, dar nu stiam cum sa incep acest post :)).

Pentru cine nu stie inainte de Tom.Hagen si Lion ( Dragonu ) eu am fost sub-lider impreuna cu Fabii care era lider.

Eu sunt o persoana optimista caruia ii place sa glumeasca si sa se distreze.

SPER SA NE INTELEGEM BINE :D si sa NU uitati de SEDINTA DE LA 21:00 DE ASTAZI.

Noroc baietii,de astazi sunt noul/vechiu vostru coleg cum ma luati voi in considerare si m-am alaturar acestui gang sa dam clear la GSB si sa ajut sa devina un gang puternic cum a fost pe vremea lui KiNNder.

Respect pe toti membrii factiunii si chiar pe fosti lider si sublideri care au ridicat acest gang la nivelul acestuia.

De gaming sunt o persoana dm-ista cand mor de plictiseala sa nu va speriati cine va omoara dar am gasit solutia de a nu mai face dm pe voi si ma duc la paintball sa ma joc cu altii la duele :)).

Descrierea mea mai pe scurt sunt o fire intre timida-sociabila imi place sa-mi fac noi prieteni...si sa ne cunoastem mai bine cat o sa stau in acest gang.

Dorintele mele pentru acest gang sunt de a lua pe urmele descedentii acestui gang si sa-l transform intr-un gand de temut in Los Santos si sa-i rupem pe codatii din Green Street Bloods.

Multumesc ca mi-ati acordat acest timp si sper sa ne intelegem de minune cat voi sta aici.

Cei care vreti sa ma contacti ori prin PM sau prin Skype: ezio.berceni

O zi frumoasa in continuare.

Noroc baietii,de astazi sunt noul/vechiu vostru coleg cum ma luati voi in considerare si m-am alaturar acestui gang sa dam clear la GSB si sa ajut sa devina un gang puternic cum a fost pe vremea lui KiNNder.

Respect pe toti membrii factiunii si chiar pe fosti lider si sublideri care au ridicat acest gang la nivelul acestuia.

De gaming sunt o persoana dm-ista cand mor de plictiseala sa nu va speriati cine va omoara dar am gasit solutia de a nu mai face dm pe voi si ma duc la paintball sa ma joc cu altii la duele :)).

Descrierea mea mai pe scurt sunt o fire intre timida-sociabila imi place sa-mi fac noi prieteni...si sa ne cunoastem mai bine cat o sa stau in acest gang.

Dorintele mele pentru acest gang sunt de a lua pe urmele descedentii acestui gang si sa-l transform intr-un gand de temut in Los Santos si sa-i rupem pe codatii din Green Street Bloods.

Multumesc ca mi-ati acordat acest timp si sper sa ne intelegem de minune cat voi sta aici.

Cei care vreti sa ma contacti ori prin PM sau prin Skype: ezio.berceni

O zi frumoasa in continuare.

Bine ai revenit!Te stiu de ceva vreme am mai fost colegi de 2-3 ori sunt convins ca o sa faci treaba buna,am tot respectul pentru tine si cei din lista legendelor sper sa ajung si eu acolo nu doar pentru simplu rank 5 dar pentru #LSGRI !

Noapte Buna VTB! Se pare ca la urmatoarele waruri nu o sa va mai enervez cu "da-mi un M4 pls", dap, am facut si eu skill 5 in sfarsit. Maine sa fiti toti la war, poate reusim sa aducem o surpriza la GSN.