Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

=)))) vai viata ta copil copac sunt la tara, am intrat aseara si aveam ibtre 5 si 10fps-uri stie si tig3r asta deci mai taci din gura.

Vai ce jmecher esti tu ca ai luat rank4 bro....

Bafta la war diseara!

INCEPETI SA INTRATI PE SERVER, DEOARECE SUNT 1000/1000 SI EXISTA RISCUL SA NU PRINDETI SLOT SI NU VA INVOIESC PENTRU ASTA. !

AVEM WAR LA ORA 20:00 PE RODEO IN LOS SANTOS CU GREEN STREET BLOODS, HAIDETI IN GAME SA CASTIGAM !

Felicitari pentru warul de astazi. Daca nici maine nu o sa luam Hq-ul posibil sa fac o cerere de inactivitate un timp, pentru ca eu chiar nu mai pot, incep sa cedez nervos, au trecut 3 lideri si toti au zis ca luam Ls-ul, dar toti 3 s-au inselat, acum Level ne-a promis ca luam LS-ul sigurat, dar noi nici din HQ nu putem iesi ca e GSB-ul cu /pee si filmeaza. E de rasul lumii, mi-e rusine sa mai ies din HQ si sa spun ca fac parte din Vietnamese Boys. Trebuie sa facem ceva, eu unul nu mai pot, incerc sa ajut cat pot, dar pana la urma si eu cedez, am inceput sa ma gandesc serios sa plec din aceasta mafie, si chiar ma gandesc, si de aia cred ca o sa fac o cerere de inactivitate pana cand ma linistesc, pentru ca nu este o decizie inteleapta sa ies din mafie, am intrat aici cu un scop de la bun inceput, iar un moment de nebunie poate ruina totul, incerc sa ma descarc cat mai mult aici, ca sa n-o fac la topicul demisii sau in Game.

Pana la urma eu tot merg pe un proverb celebru: "Fie roata si partrata, TOT SE-NTOARCE EA ODATA!!!"

Felicit toti playerii care sunt la waruri in aceste grele momente, sunteti puternici, tot asa si vom ajunge si noi o data, undeva... Welcome lui OldNab.

Mâine este o zi foarte grea pentru noi, aşa că intraţi vă rog frumos la war-uri şi nu mai faceţi spam la invoiri/inactivităţi că aşa nu putem ridica gang-ul de la 0 turfs. Mâine vă rog eu frumuşăl să fim cu toţi prezenţi la ora 19:50 în Hq. O seară bună vă doresc!

Felicitari pentru warul de astazi. Daca nici maine nu o sa luam Hq-ul posibil sa fac o cerere de inactivitate un timp, pentru ca eu chiar nu mai pot, incep sa cedez nervos, au trecut 3 lideri si toti au zis ca luam Ls-ul, dar toti 3 s-au inselat, acum Level ne-a promis ca luam LS-ul sigurat, dar noi nici din HQ nu putem iesi ca e GSB-ul cu /pee si filmeaza. E de rasul lumii, mi-e rusine sa mai ies din HQ si sa spun ca fac parte din Vietnamese Boys. Trebuie sa facem ceva, eu unul nu mai pot, incerc sa ajut cat pot, dar pana la urma si eu cedez, am inceput sa ma gandesc serios sa plec din aceasta mafie, si chiar ma gandesc, si de aia cred ca o sa fac o cerere de inactivitate pana cand ma linistesc, pentru ca nu este o decizie inteleapta sa ies din mafie, am intrat aici cu un scop de la bun inceput, iar un moment de nebunie poate ruina totul, incerc sa ma descarc cat mai mult aici, ca sa n-o fac la topicul demisii sau in Game.

Pana la urma eu tot merg pe un proverb celebru: "Fie roata si partrata, TOT SE-NTOARCE EA ODATA!!!"

Felicit toti playerii care sunt la waruri in aceste grele momente, sunteti puternici, tot asa si vom ajunge si noi o data, undeva... Welcome lui OldNab.

Mda stiu ca am zis ca o sa luam HQ-ul ,dar speram ca sa fie mai multa activitate,nu credeam ca o sa vina la war sa sa stea 300 secunde si sa plece,astia ne trag in jos,nu are rost sa te enervezi tu,care iti dai tot interesul. FLORANCE,retrage demisia nu stiu ce a zis Tig3r dar cu siguranta ai inteles gresit.

Combater ,poti sa mai pui 100 de demisii atata timp cat le retragi la timp :D.Va pup ne vedem in game.

INCEPETI SA INTRATI PE SERVER, DEOARECE SUNT 1000/1000 SI EXISTA RISCUL SA NU PRINDETI SLOT SI NU VA INVOIESC PENTRU ASTA. !

AVEM WAR LA ORA 20:00 PE RODEO IN LOS SANTOS CU GREEN STREET BLOODS, HAIDETI IN GAME SA CASTIGAM !

HAIDETI INTRATI TOTI DACA VRETI SA NE LUOM HQ !

Acel war a fost dat de mine dintr-o greseala,daca am spus in game odata ca nu mergeti decat daca vreti dece insistati atat pe chestia asta,Tig3R pune si la anunturi ca nu e obligatoriu,face si omu o greseala si sariti in cap,lasa ca ma fac si eu dracos daca de astia-mi sunteti.

Edited by CharlesMansonLegend

La anunturi zice ca e obligatoriu, ai gresit, nu e nimic, doar ziceam ca nu trb sa fie obligatoriu..

Eh, o facut si el acolo un post pentru +1 :)) Nu s-o uitat sa vada daca scrie obligatoriu sau nu.

Acel war a fost dat de mine dintr-o greseala,daca am spus in game odata ca nu mergeti decat daca vreti dece insistati atat pe chestia asta,Tig3R pune si la anunturi ca nu e obligatoriu,face si omu o greseala si sariti in cap,lasa ca ma fac si eu dracos daca de astia-mi sunteti.

Nu am ba nimic cu tine, dar nu vezi unu ca e obligatoriu alti ca nu, ce sa sti sa faci.. acuma e war e war :)) Nu intelege gresit

Ba extreme09, am zis catre maniacu daca pot sa iau heli, si tu tot cs nu am voie, si faceai DM pe mine cu ala din 69, vrei poze? Lasa tu victimo, poat hunter ce esti, nu ma inpresioneaza demisia ta, si pui tu motivu ca nu te las sa vada level sa ma ia in ochi rau, ma lasi ma.. post hunter ce esti

Edited by Io n ut

@, ba, pasnicule, vrei sa te faci de ras si aici? Nu te-ai facut destul in joc de au ras toti de tine? mai taci naibii din gura, taci si inghite daca esti pe langa, salpa.

=)) daca is pasnic dc iti chemai caini sa ma atace? Smecherule, ia veziti ba de treaba ca tu ai inceput cand l-am intrebt pe maniac daca pot lua heli sa merg pe chilliad, post hunter ce esti, tu tot ca nu am voie, daca un rank 5zice ca pot sa il iau 2 min cat dureaza sa ajung pe chilliad care e problema ta? Tigru mia dat voie de n ori, pa ca esti nab Edited by Io n ut

@, invata sa scrii si vorbim dupa, ok? Ai fost si in News Reporters ... Of, of ... Nu te-au invatat la scoala de Reporteri si cum sa scrii corect? Sau la scoala unde nu te duci ca sa stai pe SAMP? ^_^

Scriu de pe tell nu vezi ca is off in game. Retrage demisia si termina..

cu tine sau fara tine e tot una pt mine, poti sa plangi si-un an de zile, nu ma bati tu pe mine fara caini tai din 69, pa =)):))

Edited by Io n ut

@, Daca esti in GAME VI la war, daca nu poti veni faci invoire. Si te rog nu-l mai baga in seama pe Extreme09, deoarece vei fi si tu sanctionat ca el.

Extreme09 va fi sanctionat cu Faction Warn ( FW ), pentru limbaj in sectiunea Discutii general a gangului Vietnamese Boys.

Din cate stiu este al treilea FW, succes mai departe extreme09.

INCEPETI SA INTRATI IN GAME INAINTE CU 30 DE MINUTE DE WAR PENTRU A PRINDE LOC PE SERVER, DEOARECE DEJA SUNT 950+ PLAYERI ON DE LA ORA ASTA !

Link skin changer: http://forum.b-zone.ro/topic/235386-cleoskin-changer/?hl=%2Bskin+%2Bchanger

Edited by T I G 3 R

@, Daca esti in GAME VI la war, daca nu poti veni faci invoire. Si te rog nu-l mai baga in seama pe Extreme09, deoarece vei fi si tu sanctionat ca el.

Extreme09 va fi sanctionat cu Faction Warn ( FW ), pentru limbaj in sectiunea Discutii general a gangului Vietnamese Boys.

INCEPETI SA INTRATI IN GAME INAINTE CU 30 DE MINUTE DE WAR PENTRU A PRINDE LOC PE SERVER, DEOARECE DEJA SUNT 950+ PLAYERI ON DE LA ORA ASTA !

Esti mai prost ca noaptea ba, daca esti pe langa subiect mai taci drq din gura, te-ai ajuns cu o functie de sublider, gg, bafta!

Edit: apropo, vezi ca esti praf la organizare ;) Iti zic eu ca tu in gang ai doar pupincuristi si te pupa in cur pana numai poti ca esti sublider.... Si mai vezi ca mai sunt cativa care sunt de acord cu mine, dar nu o sa-ti zica pentru ca cel mai probabil te vei simti foarte urat si le vei da FW, bafta iar!

Edited by k0dzor

Link skin changer: http://forum.b-zone.ro/topic/235386-cleoskin-changer/?hl=%2Bskin+%2Bchanger

MErci tiga'! Raman dator cu un kill la war .. te las sa mi-l furi.. :))