Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu ma opun spamului dar, fara numaratori(eu cred si sper ca stiti sa numarati si ca nu mai e nevoie sa exersati)

Si daca tot am ban, intiez urmatoarea chestie, hai sa ne prezentam, sa ne cunoastem mai bine, vreau sa vad 2/4/100 cuvinte despre fiecare.(Cu cat mai multe cu atat mai bine)

Nu scapa nimeni...

Allz0r

Cr1spy

ConversE

SapTy

DoNTyT0o

Xenon

Laur007

PoweR]

Lorand

TazZmAniA

skillz

quiX

Luigi

Mr.GhosTx

Rolland

Smith

mr.floryn

Joe_Manganno

Tohaneanu_vlad

Silveeer

Cat mai multe lucruri despre voi, cred ca sunteti destul de mari, incat sa va puteti descrie.

ConversE

Sunt un baiat simplu, din Pitesti, asta`vara pe 29 iulie fac 17 ani, ma descurc bine la deagle(arme`n general) si-mi place sa-mi fac prieteni noi, sa ajut lumea, sa gonesc pe strazi (ca un bulanje), si sa ma distrez la puterea MAX..Am ochi caprui spre negru , par castaniu spre negru , 1.78 inaltime si 75kg

Nu stiu ce mai e de spus despre mine...

P.S : Va pwpa Jean :*

0merta, vrem si noi(cred ca vor toti) detaliile respective despre tine

Edited by ConversEw0w

Sunt Rolly am 18 ani sunt din Satu Mare fac dans de 4 ani ( break dance, hip hop, freestyle ) imi place sa ma distrez, sa fac misto de gogoasa mea ( 0merta ) sa...rad...sa rup capete in sa-mp, sa va salut :-H:))

Mr.GhosTx

Am 14 ani , fac 15 pe 16.08.2010 , locuiesc in Deva si sunt vecin si prieten foarte bun cu Cr1spy.Sunt un pic cam obsedat de calculator si ies foarte rar pe afara :)) .Practic basket de 3 ani si joc la echipa C.S.S Deva junior 2 deocamdata.Am 1.86 inailtime , 80 kg , brunet , ochi caprui si un umor iesit din comun.(rad aproape tot timpu :)) ) . Am venit pe b-zone acum un an deodata cu Cr1spy , cautam amandoi un server de DM deoarece eram obsedati si faceam echipa buna :D , si am gasit acest server si de atunci aici am ramas . Nu imi place sa fiu luat la misto sau sa fiu considerat un "noob". Cand cineva imi face ceva rau , nu ma las pana nu ii fac de 2x raul pe care mi la facut el mie >:) . Stiu ca nu prea ma pricep la scris dar sunt cam "noob" la romana desi am media 9 :-?

Edited by FantomaXXX

Hmmmz sa vedem.

Nu ma prea pot descrie intr-o mie de cuvinte, sunt nepasator si indiferent in cea mai mare parte a timpului. In acelasi timp sunt un bun observator si ascultator. Ceea ce pot spune despre mine este ca sunt lenes in general si ca, atata timp cat treaba merge e OK. Nu-mi prea place mie sa-mi fac prieteni (sa socializez) fiindca deobicei cand ai prieteni mai multi sunt falsi. Cele mai multe persoane sunt doar pe interes so :) inca un motiv.

Nu-mi place sa ajut pe nimeni aproape, unele cazuri fac expcetie.

SapTy

Sunt un baiat simplu,care nu umbla dupa faima , interesuri.Vreau sa imi fac prieteni si sa am o omenie!

Imi place foarte mult comunicarea.Nu am cu nimeni nimic, nu sunt o fire dusmanoasa!

Sunt din Oradea, am 16 ani, iar majoritatea timpului liber petrec pe calculator.

Normal ca stiu ca nu imi face bine de accea mai cobor jos , mai ma duc la fotbal , orice doar sa fac ceva!

Bun,Ma numesc FlorYn,sunt din Judetul Arad (NU spun comuna)am 14 ani,implinesc 15 anul viitor pe 11 martie,imi place mult footbalul(de multe ori parca sunt certat cu footbalul)imi place sa ma joc pe calculator(sa:mp)nu exagerat,cum o face Ghostx,imi place sa ies pe afara,cu prietenii,la o bere,un suc,gratar ceva de genu,nu sunt foarte vorbaret,ma imprietenesc repede,nu-s omul care cauta cearta pt orice,si sunt foarte calm,cand am probleme sunt si mai calm(nu ma stresez ca altii)iar cand cineva ma tradeaza,il voi bate pana numai stie cine e masa,tact'su,cam atat,Pa.

Nu scapa nimeni...

Allz0r

Cr1spy

ConversE

SapTy

DoNTyT0o

Xenon

Laur007

PoweR]

Lorand

TazZmAniA

skillz

quiX

Luigi

Mr.GhosTx

Rolland

Smith

mr.floryn

Joe_Manganno

Tohaneanu_vlad

Silveeer

Ar fi bine sa cititi fiecare descriere, poate asa o sa ajungem sa ne intelegem mai bine.

Vreau sa`i vad pe toti de pe aceasta lista, subliniati cu o linie cam pe la mijloc.

Allz0r

Cr1spy

ConversE

SapTy

DoNTyT0o

Xenon

Laur007

PoweR]

Lorand

TazZmAniA

skillz

quiX

Luigi

Mr.GhosTx

Rolland

Smith

mr.floryn

Joe_Manganno

Tohaneanu_vlad

Silveeer

Am 14 ani si sunt din Tulcea.Imi place fotbalul,handbalul si sa ma joc pe calculator.Imi place pizza si ador Coca-Cola,imi place sa-mi fac prieteni si sa fiu in centrul atentiei.Ador sa-mi petrec timpul cu prietenii si urasc tradatorii.

Cam atat

Edited by Joseph_Manganno

Allz0r

Cr1spy

ConversE

SapTy

DoNTyT0o

Xenon

Laur007

PoweR]

Lorand

TazZmAniA

skillz

quiX

Luigi

Mr.GhosTx

Rolland

Smith

mr.floryn

Joe_Manganno

Tohaneanu_vlad

Silveeer

P.S: Nu va faceti griji de genul: daca scriu mult nu citeste nimeni, cel putin eu citesc cu atentie fiecare descriere.

Noapte buna, poate prind un film bun...

sKillz :

Ce pot sa spun, niciodata nu m-am putut descrie, nu-mi place sa o fac pentru ca vad doar o parte a lucrurilor (cea buna) si asta nu e bine. Deci, ma numest Alex, am 15 ani, ziua mea este in fiecare an pe 10 februarie ( culmea ) . Sunt prietenos, imi place sa socializez. Imi place sa ies afara cu prietenii si sa ma joc la calculator. Si un lucru stiu sigur, SA.MP creaza dependenta, aveti mare grija .