Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Soryn200, Welcome .SoRyN. !

Ce faceti bengosilor? :>

Merge treaba?

Am vazut ca ati pierdut cu aia din SF.

Ce pot spune, aiurea..

Ganditi-va ca pana acum a fost Katzuno care tipa pe /f dar dupa ce o sa iesim, cine o sa strige? Motarel din Mall?

O sa vedeti ce o sa iese aici.. ;)

Felicitari pentru 4/4!Am dovedit din nou ca liderul nostru este inutil, nici macar nu a venit pe turf.Daca o tinem tot asa, el va regreta ca nu a intervenit mai repede dandu-si interesul.

Felicitari pentru 4/4!Am dovedit din nou ca liderul nostru este inutil, nici macar nu a venit pe turf.Daca o tinem tot asa, el va regreta ca nu a intervenit mai repede dandu-si interesul.

Lasa-l Peaceful.

Nu vezi ca pe el nu-l intereseaza..

Vrei sa ne rugam de el sa fie Activ?

Nu vrea, asta e.

O sa-si dea el seama ca batranul Sidorov a avut dreptate in tot ceea ce a spus pana acum..

Momentan trece printr-o faza in care toate gandurile sunt patate de vorba "V-ati batut joc"

Daca noi ne-am batut joc ...mda.

No comment

Lasa-l Peaceful.

Nu vezi ca pe el nu-l intereseaza..

Vrei sa ne rugam de el sa fie Activ?

Nu vrea, asta e.

O sa-si dea el seama ca batranul Sidorov a avut dreptate in tot ceea ce a spus pana acum..

Momentan trece printr-o faza in care toate gandurile sunt patate de vorba "V-ati batut joc"

Daca noi ne-am batut joc ...mda.

No comment

Eu zic ca batranul Sidorov inca mai poate trai, iar daca asta crede, ii voi atrage atentia asa:

@@Danisasuke, cu ce ne-am batut joc?De cand am venit, am incercat sa fac ca totul sa fie bine, la fel ca si restul.Nu am zis niciodata ca esti incapabil, dar noi inca ne dam interesul, iar daca tu nu mai vrei, macar spune-ne sa nu ne mai chinuim nici noi degeaba, ca suna frumos vietnamese taxi boys.La fel a inceput si Sidorov cu Katzuno, cu foarte putini membri, insa ei veneau la waruri chiar daca erau 12 membri sau +20.Daca ai mers cand erau 12 oameni si pierdeai, acum ca suntem 20+ pe turf de ce nu vii? Nu iti e greu sa vii si tu la waruri 2 ore pe zi, la fel cum face orice membru.

Edited by Peaceful

Eu zic ca batranul Sidorov inca mai poate trai, iar daca asta crede, ii voi atrage atentia asa:

@@Danisasuke, cu ce ne-am batut joc?De cand am venit, am incercat sa fac ca totul sa fie bine, la fel ca si restul.Nu am zis niciodata ca esti incapabil, dar noi inca ne dam interesul, iar daca tu nu mai vrei, macar spune-ne sa nu ne mai chinuim nici noi degeaba, ca suna frumos vietnamese taxi boys.La fel a inceput si Sidorov cu Katzuno, cu foarte putini membri, insa ei veneau la waruri chiar daca erau 12 membri sau +20.Daca ai mers cand erau 12 oameni si pierdeai, acum ca suntem 20+ pe turf de ce nu vii? Nu iti e greu sa vii si tu la waruri 2 ore pe zi, la fel cum face orice membru.

Asa este Peaceful.

Eu cu Katzuno mereu ne-am facut timp de wars chiar daca mai intarziam 10 minute dar nu 1 ora, dupa sa intru in game dar sa nu vin pe Turf.

Eu cu Katz am facut Bratva mare aproape de la 0.

Am preluat Bratva cu 14 membri si tot am facut ceva.

Cum a zis si Tig3r pe /f, daca Motarel isi revizuieste Activitatea, eu sunt dispus sa raman si sa ajut in continuare.

Daca nu vrea si/sau nu poate, nu are rost sa raman si sunt sigur ca si ceilalti sunt de acord cu asta.

ba, eu nu mai stau sa scriu romane, ies, probabil sa ma si las de samp, habar nu am, va pwp, sunteti niste colegi extraordinari si ma bucur ca in perioada asta de 2 saptamani cat am stat aici ca m-am inteles bine cu voi, pwp vendrik si walla, invatati sa trageti :))

AIM Raducu xd Pacat ca te lasi :(, iti doresc mult succes in viata reala, ne mai auzim pe joc, sau skype vedem noi :)) Mult succes in ce ti-ai propus.

P.s: Lasa trasu, ca de tras stiu trage :)))) Dar nu ma compar cu tine :O:)) Succes. :* :*

Pwp Vendrik[AUR]

Edited by Alex Mafya

Si ce daca suntem fosti membri ai taxi? Normal ca aveam nevoie de rank3 anterior! Bine ca ati inceput voi din alta factiune . Eu zic sa nu ne certam ca nu rezolvam nimic , scuzati-ma ca m-am bagat dar asta e adevarul

Hai salut!

Ce faceti we?

Eu doar ce ma intorsai din oras.

Prea frumos afara ca sa stai in casa.

La cat de frumos e afara iesira Pipitele ca Manatarcile dupa ploaie =))

Ne vedem la Wars.

Ba am fost in factiune si cand ne-am ridicat si cand am cazut incepusem sa ne ridicam si ce facem iar cadem si sunt sigur ca Krups Gunch si Mani sunt de acord cu mine deci trebuie sa facem cv sa ne ridicam iarasi nu vreau sa ramanem iar fara turf

Edited by AIM FaN007

@AIM FaN007, gasim noi o solutie si fara ei...no problemo...ne trebuie un cap destept ca MaNi. sau Gunch si de cateva planuri noi...poate si de KeNNedy :|... Ne descurcam, am fost si cu 25 de turfs si cu 0, am trecut peste, trecem si acum...De abia astept ora 15 :))

@, asa este mai mereu, de cand sunt eu in mafie mereu era un lider nou, eram slabi pentru ca eram dezorganizati, iar apoi avansam in numar de membrii si castigam teritorii care intr-un final le pierdeam din cauza unor probleme ale conducerii si plecau toti membrii. Asa este si acum, a plecat tot [AUR], nu mai avem sublider, dar macar este Pastele si avem o vacanta mica in care putem sa ne mai intarim activitatea...

@, Ce e ma, ce e la 15?? :O