Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Acest topic nu este destinat sa punteti linkuri cu manele, aveti topic special pentru asta. Aveti grija, ceea ce gresiti pe forum (OFF-Topic in cazul asta) se poate sanctiona si in factiune.

Terminati cu posturile care nu au absolut nici o legatura cu jocul si urmati regulile.

Paste Fericit!

Scuzati de intarziere..

Acum am ajuns in tara si nu am avut timp de gam/forum.

Imediat intru si eu in game sa vad care mai e treaba pe acolo dar mai intai consult forumul ca am primit niste Mesaje in real cum ca mi-au plecat toti prietenii din VTB.

Unicul si Inegalabilul Lider VTB, Motarel, deja e inactiv?

Dupa o activitate de aproape 2 ore jumate pe seara, trebuia sa vina si aceasta inactivitate :))

Questul de Paste a fost scos?

Paste Fericit!

Scuzati de intarziere..

Acum am ajuns in tara si nu am avut timp de gam/forum.

Imediat intru si eu in game sa vad care mai e treaba pe acolo dar mai intai consult forumul ca am primit niste Mesaje in real cum ca mi-au plecat toti prietenii din VTB.

Unicul si Inegalabilul Lider VTB, Motarel, deja e inactiv?

Dupa o activitate de aproape 2 ore jumate pe seara, trebuia sa vina si aceasta inactivitate :))

Questul de Paste a fost scos?

Deocamdata nu, cel probabil saptamana asta va fii scos, asa ca fa-l cat mai repede.

Da, Motorel are inactivitate, din cate mi-au spus adminii are pana pe 20+ inactivitate. :)

@, :))

Stai linistit ca nu ma gandeam la Quest :))))

Eu ma interesam pentru /getgift :D

Culmea e ca eu pe RPG1 iau numai 5,00$ iar pe RPG3 numai 50 Gold :|

In loc sa iau pe RPG3 $$ ca acolo am nevoie de bani, iau aici...

@, Lasa ca eu de 3-4 zile numai 1 Respect Point iau, cred ca innebunesc si nu mai merg la Crucea aia, e blestemata =)).

Neata lume, ce mai faceti? Se apropie Duminica cea de toate zilele, incercati si voi, rank 4+ sa dati un attack... Eu voi lipsi de maine incolo toata saptamana, sper sa aveti o saptamana formidabila si sa nu pierdeti niciun turf, ba din contra, sa fiti pe +! Dar ce spun eu aici :)) Adevarul e ca pretind sa fie rau... Foarte rau... Bafta tuturor la waruri, ma voi intoarce eu cand e nevoie!

Hello my people !! A trecut ceva vreme de cand nu ne-am mai auzit ! Am si eu o intrebare si doua rugaminti pentru Motarel :)) . Cand a iesit lider a zis ca va cuceri LS-LV , acum nu ii mai ajunge Marina LS . Sa pun prima intrebare ! Cand va cucerii LS-ul si prima rugaminte : Doresc sa ma anunti si cand intrati in LV sa ma pregatessc inainte sa imi lustruiesc armele ! a doua rugaminte ! Cand o sa fiti 35+ in factiune sa faci un SS si sa imi dai PM te rog , nu de alta dar in VTB am facut record cu 39 membrii ON la war si sper ca si tu sa treci peste pragul de 35 de membrii in factiune ! ( Ca te tot agitai cu clanul tau de succes [AUR], in care nici macar nu ai fost .. ) Succes Baieti ! #Respect GuncH ! #Respect MaNi. # Respect TIG3R. !

@@RxFCoG, Servus xFCoG!

Stai linistit ca daca o sa aiba 14 turfs+ o sa fie minune.

Daca iti vine sa crezi, tot el a fost si inca este ca NOI ne-am batut joc de VTB.

Ba tu ce record cu cei mai multi membri on la war? Record al Factiunii respective sau???

Check this: http://forum.b-zone.ro/topic/254799-cartea-recordurilor-ciudate-the-crazy-records-book/ uita-te in postul nr. 2 din topic la pen-ultimul rand & this: http://i.imgur.com/WjaiRUQ.png :*

@, Se refera la recordul factiunii Vietnamese Boys acesta fiind 25 de turfuri + 39 membrii ON intr-o zi de war, 2 avand inactivitate:)), iar topicul de invoiri :topic_closed: . :))

@@RxFCoG, Ti-am dat +! :D.

Acesta este ultimul meu post in acesta factiune si de data asta ultimul la propriu. :(

Da ai dreptate cog, motarel a zis ca vine cu AUR, noi i-am luat turfurile care le are VTB acum, dar care vor disparea incepand de luni acum. Pana si noi cei din AUR am plecat, pentru ca liderul nu-si dadea interesul pentru ca nici macar nu venea la war zicand ca noi membrii ne batem joc. DAR ii dau si lui dreptate din 35 cati eram... veneau 25, dar tot luam turfs :)).

PS: Motarel ramanem prieteni, dar sincer daca iti dadeai silinta mai mult cu siguranta aveai si tu LS. :)

@, Si eu am avut Topicul Inactivitati si Invoiri ON ;)

Ba chiar aveam 3 inactivitati la Activ si tot am fost 40 :P

Ti-am dat +1 :D

Motarel si-a batutu joc dar crezi ca-l intereseaza Factiunea? :))

PS: Bafta mai departe! Din postul de ^ rezulta ca o sa-ti dai Demisia. :)

Salut baieti, nu prea imi place deloc sa vad aceasta factiune in 16 membrii :D este un moment greu pentru Vietnamese Boys, dar va rog sa nu parasiti factiunea. Se pare ca VTB este asa numita "mafia blestemata" si se pare ca se continua. Credeam ca dupa acel moment de glorie, pentru VTB va urma si altele..insa totul devine din ce in ce mai greu. In plus, nu judecati AUR pentru acest lucru, daca aveau cu cine muncii LS si LV erau GRi, insa Motarel nu a intrat pe la waruri si de asta a plecat si AUR-ul. In rest ce sa va zic, am simtit nevoie sa postez aici fiindca imi este dor de putinii care mai sunteti aici si ati fost si in perioada mea. Va salut pe toti!

Remember [uS]KeNNeDy & [AIM]TiG3R

24.01.2015 - 03.03.2015

Edited by South KeNNeDy

@, Servus Gunch!

Altii stau in tara sa-si termine Liceul si altii sunt plecati in Turcia :))

Frumos asa.

Vezi, daca tot esti acolo, fa-ti si Harem.

Vi in Tara cu N gagici ca nu ai bani ca sa iti iei neveste :))

Seara buna !

Acesta este ultimul meu post aici.

Am decis sa merg sa-mi ajut prietenii in Southern Pimps avand in vedere ce se intampla acum in Vietnamese Boys..

@ pune-te man pe treaba sau altfel o sa ramai in 3 oameni in factiune: Tu, Subliderul si 1 rank 5 care este la panda pentru viitorul Lider. PS: Da-i si lui Kay_Jay rank 3 ca asteapta saracul de 1 saptamana+ cica.. Nu el a zis ci eu. Nu care cumva sa-i dai FW :))

Cat am fost aici a fost oarecum frumos la inceput ca nu va cunosteam in mare parte dar dupa ce am vazut adevarata fata... parca mi-as fi dorit sa fi-ti inca straini pentru mine. Macar asa n-as mai fi putut sa trag concluzii.

Bafta tuturor si succes Motarel cu Factiunea! Sa ne auzim cu bine!

Seara lumee! Ce mai faceti? Eu petrec si eu pe aicisa, sido n-am cum sa aduc o turcoaica ca multe is urate, doar la cateva le-am dat nr de tel...

Apropi, sido, stiu ca zici de mine ca pandesc lideru dar nu e asa, ii doresc tot binele lui motorel si vreau sa mai ranana lider mult timp. Ca sa clarific lucrurile, da vreau lider doar nu am spus ca nu dar nu astept orice greseala sa fie data unui admin si motorel sa fie scos, daca e scos asta e, ca si orice rank 4+ imi doresc lider, e normal.

Edited by AIM GuncH

GG! WP! De luni sa ne luam si noi macar HQ.. Motarele accepta acolo in blana.. tot ce se poate, macar la numar sa fim..

Hai salut! Ce mai faceti? Ajunsai si eu din Turcia :(( Ce rau imi pare, traiam in paradis, totul era prea fain... Parca ar fi fost un vis.

Trecand peste, turfurile noastre au ajuns dupa cum mi-am imaginat, nimic probabil. Cu aducerea unui rank 6 sper sa castigam si noi sau, sa REcastigam turfurile pierdute si de ce nu, chiar mai multe. Sunt sigur ca Fan007 ne vrea tot binele, tot ce trebuie sa faceti e sa va dati si voi interesul putin. Ne auzim in game.

Nise poze din Turkey, Foça: http://postimg.org/gallery/263r584ac/ef026676/

Salut, este primul meu post de cand am reintrat in Vietnamese Boys, sper sa intelegem foarte bine cum am facut-o si cand am fost Lider. Sunt sigur ca dupa ceva timp lucrurile s-au schimbat..dar trebuie sa ne revenim si sa fim iarasi ce am fost acum ceva timp. Pentru voi [uS]KeNNeDy!