Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@South KinoTo, Done deal.

Mai intru si eu cand pot pe forum si pe RPG sa vad ce mai faceti, pacat ca nu ajung sa dau si eu attack-uri, ma pregatesc intens de acest examen si asta e, sper ca rezultatul sa fie pe masura asteptarilor... Bafta in continuare cu attack-urile, warurile, testele, antrenamentele/sedintele, report-urile :)).

@FaN007, si de mine ai uitat ma? :)) Vezi ca ne suparam :)

Hai sa le rezolvi mai repede ca avem nevoie de tine, da si tu invite astora care trebuie macar 5 min pe zi sa le dai invite.

EDIT: SH@F D3 P@GIN@ :)

Edited by Mr KayJay VIP

Doamne ajuta Sanatate! Intr-un final am dat si eu examenul ala, de raspuns n-am ce spune, pentru ca nu ni s-au dat rezultatele, sper macar sa fie acolo scris mare: ADMIS :)). Am stat de la 15:00 pana la 18:45 pe holuri si ma plimbam ca aurolacul ca sa intru la oral =)).

Voi ce mai faceti? Toate bune cu factiunea? In zilele urmatoare o sa-mi revin la programul normal si o sa incep sa mai frecventez mai des sa:mp-ul daca pot. In seara asta presimt un atac, e un sanje.

Doamne ajuta Sanatate! Intr-un final am dat si eu examenul ala, de raspuns n-am ce spune, pentru ca nu ni s-au dat rezultatele, sper macar sa fie acolo scris mare: ADMIS :)). Am stat de la 15:00 pana la 18:45 pe holuri si ma plimbam ca aurolacul ca sa intru la oral =)).

Voi ce mai faceti? Toate bune cu factiunea? In zilele urmatoare o sa-mi revin la programul normal si o sa incep sa mai frecventez mai des sa:mp-ul daca pot. In seara asta presimt un atac, e un sanje.

GG b0$$ spor, sa revi cat mai repede ca am nevoie de tine la war.

Salut Vietnam de azi sunt noul si pentru unii vechiul vostru coleg,hai diseara sa fim cat mai multi on sa incepem sa luam HQ si ce mai putem din jur,apoi o sa vina si magicienii sa ne ajute.

@Diamond team ,bine v-am regasit:@@South KinoTo,@,@,@,@, @, si @,vechi coleg!

Edited by Manson LegEnD

@, Welcome, @, Welcome.

@, Ti-am zis ca-l iau! :))) SAM_0616_crop.jpg

Astazi avem 2 attack-uri, avem sanse sa castigam macar pe HQ, asa ca intrati la war.

Gg gunchica sa vi la waruri sa-i terorizam...Am o idee cum sa castigam.

Salut Vietnam de azi sunt noul si pentru unii vechiul vostru coleg,hai diseara sa fim cat mai multi on sa incepem sa luam HQ si ce mai putem din jur,apoi o sa vina si magicienii sa ne ajute.

@Diamond team ,bine v-am regasit:@@South KinoTo,@,@,@,@, si @,vechi coleg!

Bine ai revenit! Nu uitati, in seara asta avem 2 waruri!

N'ziua. Abia ce am intrat su eu pe aici, aseară :) . 5-10 la unul din waruri, deci se poate, dar propun sa dam attack când suntem 30-35, poate așa reușim sa luam câteva turfs. Hai bafta, ne auzim prin game.

N'ziua. Abia ce am intrat su eu pe aici, aseară :) . 5-10 la unul din waruri, deci se poate, dar propun sa dam attack când suntem 30-35, poate așa reușim sa luam câteva turfs. Hai bafta, ne auzim prin game.

Asta nu e o propunere, e realitatea, nu o sa castigam niciodata un war daca nu suntem 30-35 in factiune, dar ca sa avem atatia membrii trebuie sa avem activitate in factiune ca sa nu se supere ceilalti membrii si sa plece.

Trebuie sa pierzi ca sa vezi ce ai castigat.

Asta nu e o propunere, e realitatea, nu o sa castigam niciodata un war daca nu suntem 30-35 in factiune, dar ca sa avem atatia membrii trebuie sa avem activitate in factiune ca sa nu se supere ceilalti membrii si sa plece.

Trebuie sa pierzi ca sa vezi ce ai castigat.

Dati attack nu conteaza daca pierdem.Aseara daca eram 20 on si erati putin atenti castigam,asa ca intrqti la waruri dacq nu plecam noi astia actici daca nu intrati afara cu voi,decat 25 si 15 la war mai bine 15 dar care sa contam.

La multi ani, copilasi :))

DISEARA AVEM WAR. NU VREAU SA VAD IAR 13/25. ATI INTRAT IN GANG SA PARTICIPATI LA WARURI, ASA CA NU VREAU SA VAD INVOIRI, DECAT DACA AVETI UN MOTIV SERIOS!

La multi ani, copilasi :))

DISEARA AVEM WAR. NU VREAU SA VAD IAR 13/25. ATI INTRAT IN GANG SA PARTICIPATI LA WARURI, ASA CA NU VREAU SA VAD INVOIRI, DECAT DACA AVETI UN MOTIV SERIOS!

Am de făcut înghetată :)) glumesc, eu vin mereu...in 3 luni de vtb nu am lipsit de la niciun war luati exemplu. :)