Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@South KinoTo, nu joc de ceva timp CS:GO :)) Adica nici macar Rank 3 pt. Ranked nu am... :( Ma cheama MaestruDari pe Steam...

@, fiecare cu pc-ul lui :). Nu zic ca am unul slab, dar nici i7 nu e :)).

PC-ul meu nu duce nici CS GO, ce sa mai vorbesc de altceva...

Avem war de la 20:30, credeam ca avem de la 20... Dar totusi puteti sa intrati in joc :)

Salut valorosilor, de astazi sunt noul vostru coleg, hai sa dam magie la Avispa si sa facem LS-ul gri asa cum trebuie sa fie.

SHAF DE PAGINA, SAL

Da si mie codu tau si rupem tot.

#MagieNeagra

@, Invoire respinsa, nu crezi ca te intinzi? 3 zile in factiune deja 2 invoiri. La war cu tine.

Bine asa Tig3r... E bine asa, poate o sa fim si noi 35+ la war daca nu mai acceptati invoiri si batem tot :)

Cu GSB nu cred ca o sa castigam, dar totusi speranta ramane...

Edited by Se Bi

Ba ar fi frumos din partea voastra sa intrati si voi in game ca din cate vedeti si voi se prinde greu un attack si chiar e pacat sa nu castigam mai ales ca acum suntem 41.

Cam urat sa vina din SF si sa se organizeze mai bine ca noi care iesim din hq direct in turfs.

Eh nu e nimic castigam maine, RANK 4 + ATACK sa luam si noi ceva turfulete.

Uite pe cineva cu gandire optimista...

.

.

.

Cand merem in ei tre sa fim majoritatea in atac, altfel ne ia unu cate unu si 5 insi omoara 40+..

Daca merem mai multi ala nu poate sa traga in 7 directii si tot o sa-l omoare unu..

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>http://imgur.com/a/4bNAM<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Imi pare rau sa va anunt dar eu am cedat psihic, nu mai pot fratii mei! Cand o femeie de 23 de ani, isi petrece viata pe sa:mp cand "altceva mai important nu are ce face" si trage mafia in jos, in halul in care o face, iti pierzi orice chef. Lasa-te femeie, du-te fa mancare, fa ceva numai lasa-ne sa ne facem jocul! RUSINEE! AM ALES DECAT ULTIMELE 4 WARURI, MI-E FRICA SA MA UIT! PROPUN SA-I SPUNEM: "Konckiuta Worst" #DEMISIA #WORST

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>http://imgur.com/a/4bNAM<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Imi pare rau sa va anunt dar eu am cedat psihic, nu mai pot fratii mei! Cand o femeie de 23 de ani, isi petrece viata pe sa:mp cand "altceva mai important nu are ce face" si trage mafia in jos, in halul in care o face, iti pierzi orice chef. Lasa-te femeie, du-te fa mancare, fa ceva numai lasa-ne sa ne facem jocul! RUSINEE! AM ALES DECAT ULTIMELE 4 WARURI, MI-E FRICA SA MA UIT! PROPUN SA-I SPUNEM: "Konckiuta Worst" #DEMISIA #WORST

Ba copilu' petarda taci drq din gura ca tu fara coduri ai face worst-uri mai mari decat ea. Ai intrat in gang cu renko si gata esti mare zew? Du-te-n pula mea distrusule te crezi lrea jmecher, dar esti un cacat pe aicu. Se stia asta de dinainte sa vi, dar te-a acceptat ca sa fim full ca doar mno... Conteaza cantitate, nu calitatea.

Si totusi, daca ai fi atat de bun pe cat te crezi, ai lua-o si ai face antrenamente cu ea, i-ai explica cateva trucuri, a-i lua-o sa o inveti putina pozitionare pe turf si sa vezi ca numai ia worst-uri asa mereu, dar ai incercat sa faci asta si te-a refuzat? NU! Eu nu am timp ca as face eu asta ca sa iti dau muie sa vezi dupaia ca face scoruri bunicele, nu zic sa.ia best sau sa faca numai +, dar ar scoate scoruri mai bune.

Ba copilu' petarda taci drq din gura ca tu fara coduri ai face worst-uri mai mari decat ea. Ai intrat in gang cu renko si gata esti mare zew? Du-te-n pula mea distrusule te crezi lrea jmecher, dar esti un cacat pe aicu. Se stia asta de dinainte sa vi, dar te-a acceptat ca sa fim full ca doar mno... Conteaza cantitate, nu calitatea.

Si totusi, daca ai fi atat de bun pe cat te crezi, ai lua-o si ai face antrenamente cu ea, i-ai explica cateva trucuri, a-i lua-o sa o inveti putina pozitionare pe turf si sa vezi ca numai ia worst-uri asa mereu, dar ai incercat sa faci asta si te-a refuzat? NU! Eu nu am timp ca as face eu asta ca sa iti dau muie sa vezi dupaia ca face scoruri bunicele, nu zic sa.ia best sau sa faca numai +, dar ar scoate scoruri mai bune.

TERMINATI CU CHESTILE DE GENUL ASTA LA DISCUTII, E VALABIL SI PENTRU TINE [Cr, INCETATI ODATA CU ASEAMENEA COPILARII CA DAIA NU FACEM NIMIC, AU AJUNS SA NE IA SI CIVILII LA MISTO. NU SE MAI POATE.

CE SE PETRECE AICI CR CE PROBLEMA AI CU DEEA TERMINO ODATA NU TE MAI LUA DE IA NU TIA FACUT NIMIC MAI TACI ODATA...LASO IN PACE.......DACA MAI POSTEZI ASA CV LA DISCUTI INCHID TOPICUL.DAR NU ESTE PROBLEMA O SA VORBIM DUMINICA MAI PE INTELES LA SEDINTA CINE AJUNGE PANA ATUNCI.

Ce e ba aici ? Ma uit si eu la discutii si vad ca va cerati mereu, uite de asta nu lu-am niciun turf pentru ca la war, noi ne certam pe /sms sau pe /f in loc sa luptam, daca mai prind pe unu ca se cearta ma iau de el.Sunt sigur ca si voi vreti sa castigam macar 1-2 turf-uri acolo.. Asa ca, nu va mai certati ca nabii mereu..

DUMINICA 28.06.2015 ORA 20:00 AVEM O SEDINTA PENTRU A DISCUTA ANUMITE PROBLEME INTERNE DIN ACEASTA SAPTAMANA / STATISTICILE WARURILOR / NOI SANCTIUNI / ALTE LUCRURI.

TOPICUL DE DISCUTII O SA FIE INCHIS PANA DUPA SEDINTA.

:topic_closed:

Salut VTB-isti! Imi pare rau sa va anunt, dar nu pot sa vin astazi la waruri deoarece faptului pentru ca trebuie sa ma duc in oras cu prietenii, sunt chemat la datorie... Si nu ajung deloc la waruri...

#Valoare #Mate-Info-Intensiv-Info #Liceu.

11167998_791687437613914_916858636970086

Salut VTB-isti! Imi pare rau sa va anunt, dar nu pot sa vin astazi la waruri deoarece faptului pentru ca trebuie sa ma duc in oras cu prietenii, sunt chemat la datorie... Si nu ajung deloc la waruri...

#Valoare #Mate-Info-Intensiv-Info #Liceu.

11167998_791687437613914_916858636970086

Gg maa si eu intru la mate info :)) cu media 8.725 pwp 8.5 la romana si 8.95 la mate

Gg maa si eu intru la mate info :)) cu media 8.725 pwp 8.5 la romana si 8.95 la mate

Vezi ca ai uitat sa faci media de admitere care este 3x media examenelor + media celor 4 clase totul supra 4 :).

GG ai luat mai mult si ca prietena mea :O. Huaaaaa

GG pentru warurile de astazi, se pare ca se poate, se poate sa ascultati si sa faceti intocmai! Poate de luni incolo o sa reusim si noi sa cucerim mai mult de 5-6 turfuri. :)

Edited by AIM GuncH

DUMINICA ANTRENAMENT 19:30-20:30 SEDINTAN 20:30+

• La aceasta sedinta discutam problema cu cearta intr-e membri!
  • Problema warurilor si alte probleme legate de factiune!
  • Toata lumea este obligata sa astepte conducerea In liniste in HQ!
  • Se vor face 2 poze la inceput si la sfarsit cine nu apare in nici una dintre poze va fi considerat absent!
  • Cine nu este prezent si nu are cerere de invoire va primi FW!
  • Inainte de sedinta Kinoto va tine un antrenament!

PREZENTA OBLIGATORIE CINE NU ESTE PREZENT FW!!

Edited by FaN007 CN