Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare, colegi!

E prima oara cand postez aici, deci le multumesc celor care mi-au urat "Welcome!"!

Frumoase waruri azi, sper sa fie la fel si saptamana viitoare! #LSGRI

Frumos DM pe COPS azi la Caligulas =)) Ma simt mandru' ca eu l-am organizat B) =))

#ThugLife#

Edited by Ionicaa Walker BanH

Neata tuturor ! Tin sa va felicit pentru warurile de săptămâna aceasta, am dovedit ca si in inferioritate numerică, dar ascultând putem sa batem orice. Daca o tinem tot asa o sa vedem cat de curand LS-ul gri si poate si alt oras, de ce nu.

@, Stiu ca te-ai referit la mine, multumesc!

@, ba naba, nu-mi mai fura citatul de la semnatura :))

Cred ca-s armele "Arme albastre Bombardiere". Le-am avut, frumoase.

P.S: de cand cu noul PC am mai avansat, de la un -6, -7 la general am ajuns la -3 si usor, usor ma indrept spre plus. Multumesc Kay/Tig3r ca ati avut incredere, nu va voi dezamagii.

Aa, inca ceva, azi ma suna Prodan si ma roaga sa merg sa-l ajut (are sub-lider)...raman aici deocamdata! :*

Gunch, iti dau eu unu' maine.

@AIM Cr , nu sunt bombardierele. Uita.te si la iconita. E diferita. Si sunt un albastru mai inchis si mai chromate.

Edited by Ionicaa Walker BanH

@, multumesc de ajutor, dar m-a ajutat deja bossu Sassori :).

Tiger eu maine nu pot sa vin la Sedinta, imi pare rau, fac invoire, pentru ca toata ziua voi fi plecat la balaceala. Deci ori vin si stau la sedinta, ori nu vin deloc.

De astazi 26.07.2015 Vietnamese Boys are un parteneriat cu factiunea Los Santos School Instructors.

Acest tratat consta in:

- Ajutor reciproc

- Oferirea de licenta gratuite, dar cu test pentru cei cu level sub 50 si gratuit fara test pentru cei de level 50 +, de catre membrii Los Santos School Instructors.

- Curatarea BlackListului Los Santos School Instructors de catre Vietnamese Boys.

Daca sunt probleme cu un membru LS S.I va rog sa-mi dai mie si liderului MayaGrr PM.

vMVmFnc.png

Maine 27.07.2015 ora 12:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste nemotivat va fi sanctionat !

WARURI DE MÂINE:

1. Car Rent LS - DEFEND

2. Verdant I LS - DEFEND

3. Transfender - ATTACK

4. Bank LS - ATTACK

La acest war

Toată lumea este obligată să aştepte conducerea în linie în HQ la ora 12:45.

Cine nu este în linie va fi considerat absent.

NU ACCEPT INVOIRI PENTRU ZIUA DE MAINE DE LA WAR, DEOARECE AU FOST MULTE INVOIRI LA SEDINTA(MAI EXACT IN JUR DE 16) !