Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

R4+ nu mai dati attack toata lumea are vacanta pana la inceperea scolii, succes.

Nu luam nici o vacanta...Mâine o sa vin la waruri,iar de saptamana viitoare sau cand e ne reapucam de turfuri...Nu vreau sa ajungem ca rifa

Incercati sa fiti mai activi si seriosi...Si dati attack-uri.

M-AM GANDIT MAI BINE SI E CAM PACAT SA LAS ATATIA MEMBRII FARA WAR SI UN ORAS INTREG SA-L DAU MOCA SA ZIC ASA.

DE LUNI VA ASTEPT PE TOTI LA WARURI, NEREPUNEM PE POZITII !!

ACEA VACANTA DE CARE AM VORBIT CU SASSORI SE ANULEAZA !

MOTIVELE SUNT URMATOARELE:

- 2 ORE PE ZI NU E MULT MAXIM 2.

- SUNTEM 37 IN FACTIUNE E PACAT SA VA LAS ASA, CAND MAI MULT DE JUMATATE DIN FACTIUNE VOR WAR.

- AVEM 23 DE TURFURI PE CARE MOMENTAN LE TINEM FOARTE BINE SI E PACAT SA LE DAM ALTORA "MOCA "

DE LUNI VREAU DIN NOU ACEA ACTIVITATE MAXIMA CA LUNI SI MARTI !

VOI DA T/C PENTRU A VEDEA TOTI MESAJUL !

:topic_closed:

Edited by T I G 3 R

Luni( inainte de waruri) 31.08.2015, ora 12:30 SEDINTA, la aceasta sedinta vom discuta mai multe lucurui.

vMVmFnc.png
MAINE PE DATA DE 31.08.2015 NU ACCEPT NICI O INVOIRE, DEOARECE SUNT MULTE INACTIVITATI !
Maine 31.08.2015 ora 13:00 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste va fi sanctionat conform regulamentului !
WARURI DE MÂINE:
1. Pig Pen LS - DEFEND
2. HQ GSB - ATTACK
3. East Beach LS - DEFEND
La acest war

Toată lumea este obligată să aştepte conducerea în linie în HQ la ora 12:45.

Cine nu este în linie va fi considerat absent.

Servus!

Dezamagire totala din partea unora...

Avem 20 de turfs dar nu suntem in stare sa le ingreunam GSB-ilor munca pentru a le castiga... Preferati sa le dati de pomana decat sa luptati. Multi dintre voi m-ati dezamagit...

Buna dimineata tuturor , sa inteleg ca nu are rost sa venim la war saptamana aceasta ....

Cam asa ceva Hofy...

Am muncit atat pentru LS si acum vindem turfurile pe nasturi...

Tig3r cu "Best Team" ce se mai aude? :D

Uite, vezi, de comentariile astea penibile "ma temeam". Faptul ca factiunea ta are 10 inactivitati, invoiri, iar liderul tau face event in timpul warurilor si le zice "faceti ce vreti , sunteti liberi", nu inseamna ca primim mocca, inseamna ca nu sunteti in stare sa luptati in inferioritate numerica (inactivitati, invoiri + /members ) , au plecat oamenii de baza si nu are pe cine si ce sa mai coordoneze. "De la jumatate o sa ne revenim si noi". De ce nu luptati acum ? Vezi-ti de treaba ta ca nu da niciun membru pomana si nu te-a dezamagit nimeni, ci liderul tau le da liber.

Nu stiu ce treaba ai tu :))

De unde sti tu ca pe mine m.a dezamagit Liderul? Ai vorbit tu personal cu el sa.l intrebi ce are de gand? Eu ma refeream la restul colegilor. Tine si tu minte ca nu Liderul face factiunea ci membrii dar ai o varsta la care nu vezi lucrurile cum trebuie si nu ma refer doar la Virtual Life ;)

Nu o spun cu rautate ci incerc sa va deschid si voua ochii ca vad ca vorbiti dar vorbiti aiurea.

Pace voua!

#sidOrOv doneaza talent!

Edited by A I M Sidorov

Salut VTB, imi pare rau sa o spun dar în tot timpul cat am facut parte din acest gang(6 luni si ceva) am reusit sa iau cu membrii(colegii) de 2 ori ls, insa prima data l-am tinut, nu ca acum, ce daca l-am luat nu puteam sa-l păstrăm?

Au ajuns toti "ZEWii"(ca lung ca sa o zic direct si ca altii) sa isi bată joc de noi postand la gsb?

Eu va zic de acum ca daca nu ne revenim e de rau...Nu vreau sa vad cum LS o sa fie castigat asa usor de cei care până acum se plângeau ca suntem codati, ca daca nu era nu stiu care nu luam nmk...

Vreti sa pierdem chiar tot?

NewLife stai chill ca stau chill, ia un paracetamol ca dupa faci ca in SP.

P.S.:Mesaj pentru cei care spionează: #LSGRI

Edited by Mr xKay VIP

Ba acum va dati toti Demisiile?

Nu va tinem cu forta dar dati dovada de lasitate.

Ati dat de greu si acum fugiti ca gainile in cotet.

De aici deduc ca nu aveti tarie de caracter si ca va duceti doar unde vedeti ca e mai bine. Ca voi au fost multi si acum sunt la pamant. De ce? Pentru ca se enervau ca fraierii cand pierdeau, dadeau vina pe coduri si plecau in pasnice. Ce au rezolvat? Nimic! In caz ca ati uitat avem un Motto al factiunii.

Buna dimineata ca sa lamuresc pe toata lumea de ce warurile sunt OPTIONALE ACEASTA SAPTAMANA, citez: "Saptamana aceasta (31/8/2015 - 6/9/2015), cu ocazia zilelor B-Zone, se va pune raportul optional in toate factiunile. ", prin urmare am HOTARAT sa va dau LIBER, deoarece in ultimile 2 saptamani a fost greu pentru voi neavand dreptul la prea multe invoiri.

Echipa " The Best Team " poate fi vizualizate acum pe prima pagina al acestui topic!

Vreau sa va spun ca de LUNI, adica maine ne reapucam de treaba, vreau sa nu vad invoiri, pentru inactivitati mai sunt destule.

VREAU SA DATI ATTACK PE HQ IN PRINCIPAL SI PE VERDANT II !

MAINE PE DATA DE 7.09.2015 NU ACCEPT NICI O INVOIRE, DEOARECE SUNT INACTIVITATI DESTULE + ATI AVUT CONCEDIU O SAPTAMANA, FATA DE RESTUL GANGURILOR!

Maine 9.09.2015 ora 12:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste va fi sanctionat conform regulamentului !

WARURI DE MÂINE:

1. Car Rent LS - DEFEND

3. Verdant I - DEFEND

La acest war

Toată lumea este obligată să aştepte conducerea în linie în HQ la ora 12:45.

Toata lumea este obligata sa detina jobul ARMS DEALER + minimum 30.000 materiale.

:topic_closed: 24h

pentru a vedea toti mesajul.

Edited by T I G 3 R

Salut Vietnamese Boys !

Vreau sa va multumesc pentru toate mementele frumoase pe care le-am trait impreuna, de cand Rifa ne tinea in SpawnKill pana cand am reusit ca in 5 membrii sa batem 15 GSB si sa cucerim un turf(unii nu cred ca stiu de asta, deoarece era pe vremea lui Motarel) pana cand am depasit impreuna recordul VTB de 25 de turfuri.

Sper sa nu renuntam aici, cei care au ramas alaturi de VTB merita tot respectul meu.

Priviti un Video pe care l-am facut zilele astea "de vacanta":

%LSGRi

@, Bravoooooooo Bravo Bravooooooooooooooo, sa-mi dea o lacrima :(. ti-am dat +1.

Ti-am adaugat video la Legende la Best Team si ti-l voi adauga si la Regulament Intern langa cel de prezentare al gangului si desigur la profilul meu.

A fost destul de OK, astazi la waruri se putea activitate si mai mare !

Sunt vremuri grele, dar hai sa ne gandim ca inainte de ele au fost FOARTE BUNE si sa gasim solutii sa le readucem pe acelea bune IMPREUNA !

@, Bravo xKay!

Frumos video-ul!

Mai sa-mi dea o lacrima.. (Glumesc, barbatii nu plang! )

Cand vazui postarea credeam ca iti dai si demisia dar sa nu te prind ca faci una ca asta.

Nu pe tura mea :))