Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hai salut bai praduitorilor, incercam si noi sa avem o prezenta maxima la war ? Nu e el pe hq da e war in mama lui.

Salut @President xKay ToV,.As avea si eu nevoie de o cerere de invoire pentru diseara la war si am vazut ca topicul de invoiri este inchis si fac aici cererea pentru ca este o urgenta,daca nu era urgenta nu faceam aici cererea ci veneam la war dar chiar vreau sa imi vad bunicul pentru ultima oara..

Nick: Bodo20

Rank:1

Ziua: 09/05/2016

Ma invoiesc de la: War

Data: 09/05/2016

Motiv: Bunicul meu este in stare grava la spital si as vrea sa il vad pentru ultima oara.

Numar invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2): 1/2

Alte precizari: Te rog frumos chiar este o urgenta,mersi mult.

Edited by Bodosbbb

Salut @President xKay ToV,.As avea si eu nevoie de o cerere de invoire pentru diseara la war si am vazut ca topicul de invoiri este inchis si fac aici cererea pentru ca este o urgenta,daca nu era urgenta nu faceam aici cererea ci veneam la war dar chiar vreau sa imi vad bunicul pentru ultima oara..

Rank:1

Ziua: 09/05/2016

Data: 09/05/2016

Motiv: Bunicul meu este in stare grava la spital si as vrea sa il vad pentru ultima oara.

Numar invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2): 1/2

Alte precizari: Te rog frumos chiar este o urgenta,mersi mult.

Acceptata. Daca nu era asa, nu o acceptam.

vMVmFnc.png

Maine, 10.04.2016 20:45 toţi în HQ în LINIE cu job Arms Dealer, avem 1 war, asa ca vreau prezenţă maximă, cine lipseşte fără un motiv BUN întemeiat este sancţionat cu FW.

Vietnamese Boys - Green Street Bloods| Car Rent LS | 21:00 - 21:30

Toată lumea este obligată să aştepte conducerea în HQ în LINIE cu job Arms Dealer.

Cine nu se află în LINIE va fi considerat absent.

Nu accept invoiri.

vMVmFnc.png

Maine, 10.04.2016 20:45 toţi în HQ în LINIE cu job Arms Dealer, avem 1 war, asa ca vreau prezenţă maximă, cine lipseşte fără un motiv BUN întemeiat este sancţionat cu FW.

Vietnamese Boys - Green Street Bloods| Car Rent LS | 21:00 - 21:30

Toată lumea este obligată să aştepte conducerea în HQ în LINIE cu job Arms Dealer.

Nu accept invoiri.

Chiar daca accepti sau nu invoiri nu ii vei pune pe toti odata pe turf. Mi-a placut de Helperr in special in seara asta, l-am urmarit sa mergem amandoi pe turf si dintr-o data a "tasnit" pe alta parte, paralela cu mine. Totusi, imi pare rau de mafia asta ca e una buna, cu conducere buna, dar duminica eu imi pun demisia, cu chiu, cu vai. Mi-a facut placere, poate ca in vara o sa revin.

Cat despre ceilalti ce nu au fost la war, s-au acceptat putine invoiri DAR CU MOTIVE BUNE! Cum e Bodo, imi pare rau pentru bunicul tau. Restul, dormiti?

TTB, 39/41. Cu toate ca nu a fost acea echipa cea mai buna, macar ii tinea Bulaie activi. Cu asta am ajuns la 7 turf-uri :))))))))) si speram la tot lv-ul, pacat, ne-a salutat Beyond cu maretul combat.

aGwrkPI.png

Concluzie: Kayutule, degeaba ai jucatori buni daca nu stii cum sa ii folosesti, da FW-uri, de exemplu : Da-mi FW ca nu am avut secundele. Il astept. <3

@, Ai perfecta dreptate +1. :* Ne auzim la war praduitorilor, incercati si voi sa intrati.

vMVmFnc.png

Maine, 11.04.2016 20:15 toţi în HQ în LINIE cu job Arms Dealer, avem 2 war-uri, asa ca vreau prezenţă maximă, cine lipseşte fără un motiv BUN întemeiat este sancţionat cu FW.

Vietnamese Boys - Green Street Bloods | Marina LS | 20:30 - 21:00

Vietnamese Boys - Avispa Rifa | Trashmaster SF | 21:00 - 21:30

Nu accept invoiri. Cei absenti astazi ati fost sanctionati cu FW, daca continuati ajungem si la 3.

Salut @President xKay ToV,topicul de invoiri este inchis,astazi nu am cum sa vin la war,as dorii sa fac o cerere de invoire daca se poate.

Rank: 1

Ziua: 11/05/2016

Data: 11/05/2016

Motiv: Diseara vin si rudele la mine pentru bunicul,sifacem pomana si nu am cum sa fiu la war,te rog iarta-ma dar chiar nu pot.

Numar invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2): 1/2 pentru ca luni am fost pana la urma la war.

Alte precizari:Mersi frumos oricum.

Edited by Bodosbbb

vMVmFnc.png

Maine, 12.04.2016 20:45 toţi în HQ în LINIE cu job Arms Dealer, avem 1 war, asa ca vreau prezenţă maximă, este ca un antrenament

Vietnamese Boys - El Loco Cartel | Cartel SF | 20:30 - 21:00

Edited by President xKay ToV

@@Bodosbbb, Ba da dai si tu un PM. Salut praduitorilor, ce faceti, tot cu scoala, tot cu scoala ?

Tin sa va felicit pentru cele 5 runde luate la war-ul pe HQ, usor, usor o sa reusim sa-l luam, dar avem nevoie de mai multi membrii, o sa incerc sa schimb tactica actuala de recrutare si o sa aplic vechea modalitate de a castiga warurile :3

Sunt putin dezamagit de cativa dintre voi, cativa care faceti MINUS, e inadmisibil sa ai -20... dar am inceput sa va sanctionez si sper ca de luni sa incepem sa cucerim ceva.

In alta ordine de idei: Multumesc celor care ati ramas in VTB la greu si multumesc ca m-ati ajutat si inca o faceti.

Nu mai puneti la suflet tot ce auziti de la altii(aia care se dau mari ca au si ei cateva turfuri), ei nu inteleg cum e sa te lupti cu adevarat pentru ceva...chit ca e un joc, nu mai luati in considerare "pasnicule", "prafule" s.a.s.m.d.

Better die with honor than live white shame!

V-am pupat pe toti <3 . Poate ca ne mai auzim vreodata, prin Septembrie cand o sa revin intr-un gang si o sa stau pana la r3. Sanatate, xKay, ai potential ca lider, nu te lasa ca ceilalti au 49 turfs, nu rezolvi nimic. Fiecare la timpul lor.

Better die with honor than live white shame!

@, O sa-mi fie dor de tine ba, tot nume de tap ai :))

@, Pai da ce-ai facut ma nene ma !!

@, Bine ai venit printre noi.

Salutari. De astazi suntem colegi, sper sa facem treaba buna impreuna, sa ne intelegem si sa fie totul bine. Ne auzim in joc, o zi buna va doresc!

Welcome vietnamezule.

N'seara baietii, ce mai faceti? Asta e topic de discutii, nu topic de uitat la el fara sa postezi =]]

Ne auzim, tzuc :*

@, Hai ca am prins primele mele 2 attack-uri :D:))

Yesssssssssssssssss. Gilica da magieeeeeeeee, faze da magieeeeeeee, faze da magieeeeeeeeeeeee. <3 Repede, un program de filmat ce nu iti cam rupe fps-urile in doua ca am pc slab. Fara bandicam ca imi merge ca naiba, vreau sa fac si eu montaje cu B-Zone Wars.

@, Nu mai baga ba legale!

Yesssssssssssssssss. Gilica da magieeeeeeeee, faze da magieeeeeeee, faze da magieeeeeeeeeeeee. <3 Repede, un program de filmat ce nu iti cam rupe fps-urile in doua ca am pc slab. Fara bandicam ca imi merge ca naiba, vreau sa fac si eu montaje cu B-Zone Wars.

Fraps, full cracked de pe filelist...

Shh cu FaZe =)sa nu afle praduitorii. Încă aștept logo ala, ms tzuc.

Shăf de pagină la 2626 '-'