Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

4 minutes ago, Josephino said:

inseamna ca o sa mancam coliva =))) 

Crezi tu =)) Iti dau sarmale tie, coliva o iau cu mine " Si cand mor am valoare la sicriu fac buzunare, pentru coliva " =))

Salut....

Banuiesc ca este normal sa imi iau ramas bun de la voi....sper sa o fac in cel mai bun mod.....Ti sa va multumesc in primul rand pesntru sprijinul pe care mi l/ati oferit in a dobandi functia de lider, nu as fi reusit nimic fara voi, tin sa va multumesc ca ati crezut in mine si in intentiile mele de a ridica factiunea. Ii multumesc lui @ARMYs ZEW pentru tot, pentru faptul ca ai ales sa ma ajuti in conducerea factiunii....mi.a parut rau ca am avut multi oameni pe mine care m.au lucrat...va dau un sfat...vedeti pe viitor cui dati id de skype ^^ si in ce confe va bagati..Am decis sa ma rup de tot de inseaman samp si b-zone...am ales sa iau o lunga pauza, nu stiu si nu cred ca voi mai juca samp....deja am o varsta si ar trebuii sa fac ceva cu viata mea. Asta nu inseamna ca nu va urmaresc, zilnic intru pe logul factiunii sa vad ce se mai intampla. In mare imi este dor imens de voi, chiar imi lipsiti cu toti. Daca ati crezut in mine haideti sa vad tot ls gri, indepliniti.mi visul pana la capat..nu conteaza ce lider va venii. Nu regrret ca am lasat functia de lider prea devreme, consider ca mi.am adus contributia, am adus membrii capabili sa castige un war, dupa cum ati vazut si voi, vtb nu mai castigase un war de mult....cei care doriti sa mai tinel legatura astept pm si va dau nr meu de telefon..deoarece am jurat ca nu mai intru pe skype niciodata.

Eu atat am avut de zis....Spor la joc si nu uitati, Play for fun <3

IuSxxLq.png

Bine ba, ati demonstrat ce fel de oameni sunteti. Eu sincer nu am nimic cu noul lider, daca ati decis sa-l votati asta e, minoritatea se supune majoritatii in acest sistem democratic, dar vreau sa va arat ce fel de oameni sunteti. Duminica plangeati pe [/f]: '' Cum ba, nu avem pe lista finala pe nimeni din factiune? Ce dracu, au luat astia pe pile'' sau '' Ce se intampla daca nu votam pe nimeni? Haideti sa nu votam pe nimeni, poate reface lista '' si alte chestii de genul, iar cand ati avut sansa sa votati om din factiune nu, voi dati cu picioru'. Duminica ziceati ca Haku e pe lista finala pe pile si ca nu l-ati vota, ia ghici, l-ati votat.

Repet, nu am nimic cu Haku sau cu cei care l-au votat pe Haku, am ceva cu cei care ziceau duminica ca e vai si-amar, ca nu merita nimeni, ca de ce nu e nimeni din factiune pe lista finala, dar la urma au votat pe cineva din afara. Aici se vede adevarata voastra fata. Daca ziceati de la inceput '' Da ba, votam pe Haku, e baiat calumea '' sau nu mai stiu eu ce, dar nu, ziceti ceva si faceti altceva.

Sa vedem totusi ce va face Haku, chiar sunt curios.

@BigDevil ZuZ Da, ia sa vedem ce face Griffin al tau, pasnicu pasnicilor, a fost vtb da degeaba, statea hq la fel ca Asroth si Pelicanu, voi chiar vreti sa fiti pasnici toata viata? Deja sunteti cam incuiati mintal.

Eu am inteles ca sunteti obijnuiti a fi pasnici da nici chiar asa, ce daca a fost in factiune?  Daca voi vreti sa nu iesiti din hq.... nu sunteti intregi. Fara suparare, big eu am vorbit ceva cu tine si da am zis ca vreau sa fie cineva dinauntru, da pe cine fratele meu, griffin care a plecat ca nu a luat lider, [ cand a luat joseph ] voi va ganditi?. Haku macar e de o treaba. Si mai bun de 1000 de ori ca griffin al vostru. O vai, a fost in factiune, merita lider, da cine a plecat imediat dupa ce a luat joseph lider? 

Motivul lui la demisia " Incerc ceva nou,nu prea mai am timp de mafii. " De ce vreti sa-l bagati inapoi, impotriva dortintei lui! Daca vrea ceva nou, a primit nou. 

nu cred ca mai am dreptul sa postez aici, insa vreau sa imi spun punctul de vedere. @ARMYs ZEW ai dreptate, e nevoie de un lider cu influenta pentru a ridica factiunea, un lider care sa isi aduca membri un lider care sa se impuna, nu cred ca avea cine sa ia lider din factiune, tu army ai stofa de lider, dar nu ai experienta necesara de asta nu te.a pus pe lista, mai era si @BigDevil ZuZ care mai are experianta, dar ai fost inactiv o perioada si acu ai revenit in forta. E vina mea cxa v.am adus si pus in situatia asta mi.o asum. De asta am luat decizia sa revin dupa ban....xHaku este un membru destul de vechi in ganguri, dar si contemporan, am incredere in el ca v.a continua ce eu am inceput. Trebuie sa aveti incredere in el si sa il sustineti. Aveti grija de voi si vreau sa aud doar de bine ^^

ps: pwp @Fl4nE :*

Just now, Josephino said:

te pup fratele meu <3 ai grija de tine, sper sa ne vedem cu bine peste cateva zile bune ^^

O sa ne revedem curand, ai si tu grija de tine, ne auzim noi <3

Multumesc, sNr. Voi incerca sa fac asta si nu numai.

Daca tot am inceput sa scriu aici, vreau sa le multumesc si celor care m-au sustinut si m-au votat. Va pup, tigrii mei.

Salut baieti, sunt SEKKKY. S.ar putea sa i.au ban pe dovada aceea la care mi.a facut post oarga...credeti.ma ca nu am cod si daca as avea..ce e asa distractiv sa joci cu el?nu mai bn joci curat te distrezi dar mna... se mai gaseste si cate un post hunter..... daca o sa i.au ban va urez succes in continuare sa.l ajutati pe xhaku(patronu meu) sa ia lv si ce sa va mai zic... bft ...si daca o sa i.au ban o sa ma las de acest joc deoarece vad ca unii nu stiu ce este aceea "distractie" fac posturi sa se simta mai bine.Bafta xhaku sper sa iei ls cat de repede si va  mai urmaresc de pe web site.Multa bafta.