Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pai csf bai Paine .... Eu luni dau examene si ma joc SA:MP csf... nu am invatat nimic , Dumnezeu cu mila acu. =)) Bedulf 100k ca te tai la coitze!

Sentiment reciproc. Felicitari pentru warurile de astazi, tot asa sa o tinem si in scurt timp vom avea orasul. Felicitari tigrii mei, facem ceva frumos cu acest gang. O seara placuta va doresc.

Good Job Brothers Love u All <3 :* 

19251261_1169478213198550_1966576885_n.gif

f56_DYsh.png     

19239462_1169474373198934_692659221_n.gif

@xHakuScrie si tu mai mic, ca abia văd un cuvant de pe celular. Adică văd 2 cuvinte pe rand. :)) 

Apropo: De luni avem waruri de la 2

Voi întârzia la primele 2, de ce nu, LA TOATE muhahahaB-)

Edited by Paynne

In timp ce GSB isi cheama membri sa.si faca echipa noi stam degeaba. Sa nu va uimiti cand va luati bataie de la GSB, pentru ca 2-3-4-5 nu pot bate o mafie intreaga. Mai ales ca nici de influenta nu stiti sa trageti, si doar cativa trb sa faca kill.uri.

2 hours ago, Manilla Maniacs said:

In timp ce GSB isi cheama membri sa.si faca echipa noi stam degeaba. Sa nu va uimiti cand va luati bataie de la GSB, pentru ca 2-3-4-5 nu pot bate o mafie intreaga. Mai ales ca nici de influenta nu stiti sa trageti, si doar cativa trb sa faca kill.uri.

Manilla ai dreptate aici . @xHaku eu propun sa scapam de minusari si sa aducem membrii frate. Adica eu pe cine stiu , am vorbit cu ei si au venit sa ma ajute , dar acum eu nu stiu tot serverul sa aduc doar eu membrii. Mai incercati si voi sa aduceti pe cine mai stiti voi ca trage bine si va aveti cat de cat bine cu ei!

@Manilla Maniacs Vatz prins? Lasa ca la noi vine vali1234 ala care abia trage, si yasinne care abia a facut rank 2 in mafie.

Maine nu vin la primul / al doilea war. Hai ceau. Sper sa nu creeati miracole.

Edited by Paynne

14 hours ago, DemOnGTA said:

Troian vezi in Gatu' mații cum vorbești ca dacă-mi aduc 10 membrii va bag in hq zdreanță ce ești.

Taranul tipic de 12 ani care pe langa ca nu stie sa scrie,mai si injura,bravo,tarus prost.

Si ce mai faceti tirgrilor? Sunt SeckS, incercati sa nu va certati intre voi, trebe sa ne ajutam reciproc... va pupa Unick aka Secks :*