Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Felicitari pentru 24, poate suntem si noi in stare sa intrecem recordul de 27 turfs de acum 3 ani. De maine nu mai iertam nimic, cine nu are absolut toate secundele este considerat absent. Cu frumosul nu v-a convenit, incepem cu av-uri si fw-uri, ori intrati ori iesiti, your choice. 

PR8r1PT.png&key=8634606a8af68c68feff3b50

0PmvFGp.gif

FALLEN

0PmvFGp.gif

Cuvantul de deasupra este cel mai potrivit pentru recordul meu. Sper sa vina mai repede momentul :P 

Salut! Tin sa va felicit pentru Los Santos gri :D ! Astept momentul asta de 3 ani sa il felicit pe urmatorul lider ( aparent liderul cu nr. 10 dupa mine a reusit asta).
Tot ce mai ramane este sa luati 27 de turfuri pentru a depasi acel record de 26, sunt constient ca o sa fie greu cu cei din Bratva, dar eu va urez succes!

@SKY BELEAUA ZEW

Edited by South Lerry

@South Lerry

nu s-a gandit nimeni ca poti depista playeri cu v4 prin metode super usoare, fake fps, fast rotation, fast run, antistun, au silent pe m4 pe filmare, ai multe modalitati sa ii banezi, cel putin daca ar fi asa de capul meu, dar aici intervine faptul si sa fim sinceri ca asta ar insemna sa ne banam prieteni, unde mai pui ca sunt pile peste tot, chestia asta are dublu sens, nu am spus-o special pt vtb si ar insemna sa ramanem fara jumate din playeri daca s-ar pune chestia asta. ;)

@Morello ROYAL la momentul actual nu mai este niciunul din TSA in TTB, doar KIA / SS.

43 minutes ago, FabiShunk SS said:

@South Lerry

nu s-a gandit nimeni ca poti depista playeri cu v4 prin metode super usoare, fake fps, fast rotation, fast run, antistun, au silent pe m4 pe filmare, ai multe modalitati sa ii banezi, cel putin daca ar fi asa de capul meu, dar aici intervine faptul si sa fim sinceri ca asta ar insemna sa ne banam prieteni, unde mai pui ca sunt pile peste tot, chestia asta are dublu sens, nu am spus-o special pt vtb si ar insemna sa ramanem fara jumate din playeri daca s-ar pune chestia asta. ;)

@Morello ROYAL la momentul actual nu mai este niciunul din TSA in TTB, doar KIA / SS.

orice ar fi, tot jegosi sunt aia care si dau tp si il rup in ultimul hal

15 hours ago, FabiShunk SS said:

@South Lerry

Eu mereu am spus ca cei din kia nu știu altceva decat sa bage codul ala, mi se rupe daca va supărați vreunu, nici nu știu cine e pe acolo, pacat de unii din voi din mafia aia, ar fi fost un record frumos. 

10 hours ago, Ryz 150INLOCALITATE said:

Eu mereu am spus ca cei din kia nu știu altceva decat sa bage codul ala, mi se rupe daca va supărați vreunu, nici nu știu cine e pe acolo, pacat de unii din voi din mafia aia, ar fi fost un record frumos. 

Baa, daca Blast ala e sclav prost cum toata viata lui a fost si asa o sa moara, un sclav futut de viata, te astepti ca maimutele alea din kia sa die de vreo specie superioara? Cum e Blast asa-s si aia, zdrente. Pacat de Phax ca ala se implica, dar cum zici ca se rupe codu in draci slabe sanse la 72, le fute Nasu K wipe daca isi mai iau astia 3-4 banuri 

16 minutes ago, Zenod ZEW said:

Baa, daca Blast ala e sclav prost cum toata viata lui a fost si asa o sa moara, un sclav futut de viata, te astepti ca maimutele alea din kia sa die de vreo specie superioara? Cum e Blast asa-s si aia, zdrente. Pacat de Phax ca ala se implica, dar cum zici ca se rupe codu in draci slabe sanse la 72, le fute Nasu K wipe daca isi mai iau astia 3-4 banuri 

De unde boss? Si la astia o sa zica ''Felicitari pentru 72/72 fara cod''

@GicuJUPANU, ma la Beyond nu stiu ce a fost. Eu zic ce a fost si e cu TTB. Ti-am spus la warurile cu ei, am luat 4 kill-uri ca nu stiam de unde au venit. Oricum, astia-s disperati.. pula mea mi-e sila de jocu' asta, azi am ajuns acasa am intrat sa vad ce plm mai e, m-am reintors la dota. ;3 

On 12.08.2018 at 11:27 PM, GicuJUPANU said:

e mai greu dota decat lol

Normal, e mai complex, map mai mare, combo-uri ce n-a vazut LoL toata viata lui + multe alte chestii ce pe lol nu le vezi.

On 13.08.2018 at 12:04 AM, JUVEL BELEAUA said:

O fi mai greu da Lolu face legea

LoL inca e tutorial, vrei sa joci bine DOTA 2 apuca-te de Mobile Legends ca intro, ia-ti LoL pentru tutorial si dupa joci DOTA. Doar legendele se apuca de Dota direct.