Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

aa...ok pai vom vedea :P

~ eu acum ies, mai invat pt maine..cu pauza asta is sigur ca o sa asculte la multe materii :(

~ aa, si mai uitativa la Poze Cuneo Familly :D ca am postat niste poze, lasativa parerea :P

ce nervos sunt ma e imposibil asa am dat 8 crashuri in 3 minute X( unul dupa altul din cauza lagului eu ma enervez din ce in ce mai tare deja de 2 sapt tot asa e cu lagu s-a zis ca se va rezolva in prima saptamana da vad ca nimic X( deja m-am saturat cred ca o sa ma las de b-zone

stiu cum te simti caed X( cand intru nu pot sta mai mult de 2 minute X( au zis ca se rezolva "saptamana viitoare"(acu 2 saptamani)

oricum

Razvan, super testele :D , cel putin mie imi plac, :P asa e mai bn..sa faci si cele la rank mai mare..pff dar eu deja sunt 4 :)) pot da si eu testele? test dgl contra mea :)) si o sa castige celalalt(eu) pt ca are mai mult lag :))

Si vreau sa dau testu sa omor pe cnv..chiar mai multzi ;))

sa va uitati care sunt interesati la inactivitate...si Razvan pls..

sa imi spui daca trebuie cineva sa dea teste, voi fi activ pe forum in fiecare zi, de mai multe ori pe zi, deci cand e nevoie pot intra :)

pfoai e prima oara cand pot zice ca am probleme la scoala sunt in pericol de corigenta la 6 materi :)) si o problema si mai mare m-a pus mama la invatat :))

Iar nu merge serverul :|

si aici incepeti X( terminati cu rollback si cu wipe la lvl si prostii e astea nu o sa se dea nimic poate se fac ceva reparati si s-a inchis e o mare scofala?