Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara Cuneo Family. Lol, vrei rank up ?! Pai, mr motorhead.. esti in grupa mea " Arms dealer ", poate nu faci materiale..sa vezi rank down ce iei tu,ca sa te saturi.

=)) ce i-ai ziso psihi

Bai,eu am impresia ca voi nu ganditi.. Donz, tu.. ok, vicario.. felicitari,nu am nimic impotriva. Insa, trebuie sa intelegeti ca eu nu o sa fiu niciodata prezent la antrenamente.. in primul rand,ca nu stau in casa pentru SA:MP, indiferent de ce se intampla in joc. Eu, joc de placere.. este un hobby,nu o obsesie. In al doilea rand, am 20 de ani.. am o prietena,nu stau sa-mi pierd viata in fata calculatorului,ca stau ziua..cat stau.. 1 - 3 ore, este altceva..dar seara, chiar trebuie sa ies.. indiferent de consecintele de la SA:MP. Cr1spy, daca vrei sa intelegi.. intelegi, daca nu.. nu, eu nu ma supar.

Antrenament

8.8.2010 ~Duminica~ ora 21:00-21:51

Inoviti :

Psihidelick

Breaks8

Sahyn

Atrem0

just_cause

alx.S.T.I

maryjuana

casapu_george

legic

Prezenti:

hannan

[ro]cristian ~AFK TOTAL~

cibernetyk

tohaneanu_vlad

ferarry_robert

cocolicios

motorhead01

legic

Collonelu

DoNzMiTiTeL

Advertismente/FactionWarns

-[ro]cristian - nesimtire,AFK-ism la tot antrenamentul ,si la event, a fost afk,cand venea venea in curs si strica majoritatea . FactionWarn

-Tohaneanu_Vlad - Atac aiurea de pe cladire in timpul antrenamentului,injurii,ataca asupra mai multor membri . Adv.Verbal

Desciere

In prima parte a antrenamentului am facut "Protect The V.I.P" . V.I.P am fost eu,eu am avut voie sa trag doar cu deagle . Au fost 2 echipe : Cea care ataca (condusa de Collonelu) si cea care apara (Condusa de Tohaneanu_vlad).Echipa a2a (aparatori) au fost umiliti,iar de la echipa a2a a murit doar ferarry_robert (banal,ca tocmai eu l-am omorat) . V.I.P-ul a fost omorat,deci Echipa lui ColloneLu ' castiga!

Partea a doua a antrenamentului a fost un "Campionat de Ak47" . Am pus Om Vs Om ,1vs1 adica,om cu aceiasi capacitate "de a dobora" ca si rivalul. Castigatorul Campionatului a fost legic !Felicitari

Alte precizari

La urmatorul antrenament sper sa fim mai multi,deocamdata ma multumesc cu atat.

Cei care nu au fost prezenti ,si nu au anuntat primesc cate 1 adv.Verbal

Va multumesc
Edited by BillyTalent

Guest SahYnCuneo

Gata am ajuns la bucuresti deci aqm imi pot lua rolul de antrenor in serios.. iti multumesc foarte mult donz ca mi-ai tinut locu si te-ai descurcat chiar foarte bine ...Felicitari!