Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Tinere nu te-a jignit nimeni fara sa aiba dreptate, si cand zic "te-a" ma refer la factiunea din care faci parte.

Cum vine asta ma, ne rugam de voi sa iesiti din HQ pentru un war copilasi ?

Va da Oasis sms-uri si va cheama in alta locatie iar voi va plangeti ca eu si cu alin dam cu shamal in voi, va omoram pe toti, si voi tot acolo ramaneti.

Sunteti niste lasi si pe langa asta de cand imi interziceti voi ma, Cuneo family, mareata factiune Cuneo family, sa intru in orasul Los Santos, sau sa-mi fac targul in Los Santos ? Bine Cr1spy ca ti-ai cumparat oras, nu o sa mai zic los santos ci Los Cr1spy, suna bine ? Nu.

Dupa asta mai faceti si figuri ma baieti, si asta din nesimtirea pe care o aveti, ca lideru' ala nu va zice sa va respectati inamicii, nu va educa ca sa zic asa. Factiunea aia are 3 sublideri, la un war erau vre-o 3-4 persoane cu skin de lider si aveau sniper, pai cum baieti, asa se procedeaza ?

Si dupa asta, cand va atrage cineva atentia, respectivii primesc rank 1 si vin cu scuza "a incurcat skinul", hai da-o naibii de treaba. Si acum veniti pe forum si spuneti Corleone fabrica de ciocolata, nu inteleg cum iti permiti moral tinere, mai ales tu DoNz care ai recunoscut pe /f ca esti prost (semnatura collo dovedeste asta) vii pe forum si vorbesti aiurea.

PS: incapabil esti tu.

am glumit atunci,dar tu esti un paterno... :-J

voi cine sutneti?Corleone?Fabrica de ciocolata?

Voi cine sunteti?Paterno?Bucegi?

Voi cine sunteti?Barzini?La gratar?

Noi cine suntem?Cuneo?Da noi suntem aia

Noi am castigat warurile,din oftica ,ca voi nu sunteti capabili.Pe noi lumea ne uraaste pentur ca noi nu accepta k0k4l4ri asa cum face paterno si barzini,noi nu acceptam orice obsedat de calculator,voi va credeti cei mai tari,voi 'buricul pamantului' , lasati-ne odata,cer warn up pentru acest topic,du-te si canta la alta masa

PS: v-am facut post,DAR ADMINI TIN CU VOI ma incapabililor

Asta o sa zic cat timp o sa joc pe b-zone

Tipule, nu sunt Paterno, esti total dezinformat, fac parte din factiunea Corleone family, sunt chiar liderul si ma deranjeaza ceea ce faci tu, nu am venit eu la gradina ta sa te jignesc, intelegi ?

Am si eu o limita, am zis lasa-i bai ca le vine mintea la cap dar voi sunteti mai nesimtiti pe zi ce trece.

bill, lasal in pace donz asa este el mai nab, nu poti sa ii ceri prea multe, cel mai bine este sa il eviti ;)!

ce oameni :)) , cum sa te certi ma pentru un joc , :)) , multi am vazut ca au premium acount :)) , mai bine cu banii aia va cumparati o viata :-J, terminati frate si jucati-va , cu bune cu rele, asa e serverul, nu e totul perfect :|