Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cred ca majoritatea de aicia au auzit deja zvonurile...ca voi pleca..da este adevarat , cred ca multi dintre voi o sa fiti suparati pe mine..ca plec..alti poate se bucura.:D.in fine...cum i-am spus si Lui Alin.Maest..eu mi-am implinit majoritatea viselor..sa fiu lider..sa am prieteni multi,respect ......vreau si eu sa zbor cu o hydra...un hunter...sa dau poate ticket.......imi pare foarte rau ca trebe sa zic asta....acum cand ne-am apucat de treaba oameni activi seriosi..etc..trebuie sa plec..nu stiu asa simt eu..acum..stiu ce ne-am distrat suparat...se mai intampla..dar sper ca vom ramane tot prieteni si nu vom uita unu de celalalt.:D.....:D

Sper ca noul lider.sa fie mai bun ca mine..:D.sa duca cuneo pe primul loc.

Cred ca majoritatea de aicia au auzit deja zvonurile...ca voi pleca..da este adevarat , cred ca multi dintre voi o sa fiti suparati pe mine..ca plec..alti poate se bucura.:D.in fine...cum i-am spus si Lui Alin.Maest..eu mi-am implinit majoritatea viselor..sa fiu lider..sa am prieteni multi,respect ......vreau si eu sa zbor cu o hydra...un hunter...sa dau poate ticket.......imi pare foarte rau ca trebe sa zic asta....acum cand ne-am apucat de treaba oameni activi seriosi..etc..trebuie sa plec..nu stiu asa simt eu..acum..stiu ce ne-am distrat suparat...se mai intampla..dar sper ca vom ramane tot prieteni si nu vom uita unu de celalalt.:D.....:D

Sper ca noul lider.sa fie mai bun ca mine..:D.sa duca cuneo pe primul loc.

1.O sa-ti dai seama ca tocmai faci o greseala...

2.Ai fost un lider bun, chiar foarte bun.

3.Ai fost un prieten adevarat si un coleg nemaipomenit

4.Cine sa aduca Cuneo pe primul loc?TU ai adus Cuneo pe PRIMUL loc!

5.Bafta

6.Ramanem prietni...

7.Visul meu:Don Cuneo:Aj.Razvan

Bafta si nu uita "The Cuneo Family" a fost ridicata de catre tine!

1.bafta africane nu te vom uita ... sper sa ne iei si pe noi o tura cu un hydra

2.Sper ca vlady2010 sa iasa lider ...ca altfel o sa o luam din nou de la 0 si nu cred ca ar merita... si cred ca voi pleca si eu....

0merta , am inteles cal pui pe chrisoantihack colider , dacal pui o saplece toti din cuneo si faci o mare greseala cu wipe-uri la rankuri , nu ai ce face

treaba ta , sper sa faci alegerea hotarata . , eu am ban

endz s-a dat wipe deci si tu vei lua uninvite......

Nu pot sa spun ca sunt vechi in factiune sau sa spunca sunt vechi in joc....sau cel putin pe B-Zone...Joc aici de 3 luni...dar am invatat cate ceva....am invatat destule...pentru ca am invatat e la cei mai buni...Am fost NewsReporter si mi-a acut cea mai mare placere.Am intrat cand Croco era lider, iar dupa 3 saptamani am ajuns sublider NR...apoi am intrat in Cuneo pentru ca mi-am dat seama ca aici este cel mai bun lider, cei mai buni membrii...ieri mi-am dat seama ca nu este asa...membrii care ii credeam buni alergeu dupa rank si bani ...in fata lui AfricaNu era altcineva....

AfricaNu a plecat si lider a venit 0merta(toti stiiti asta)...Tot ce a facut Don Mr.AfricaNu s-a distrus.AfricaNu a adus Cune Family pe primul loc...acum ---- Nici pe stracci nu mai putem sa-i batem....de ce? The Cuneo Family nu mai exista!mi-a facut placere sa fiu coleg cu toti...si acum mai stau pe aici..nu am lvl de cuneo asa ca...revin cand o sa-l fac....BAfta