Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

WElcome Celor Noi veniti si Succes sper sa ne intelegem bine ;) Bafta baietzii sa nu lispitii !!!!! De la sedinta !!!!!!

Vineri ( astazi ) 26.03.2010 Sedinta Veniti toti ( cat mai multi ) ....................

( Riv3R_tAhi ) ..... ;)

Astazi 27.03.2010 mi-am dat demisia din familie , au fost 2 saptamani foarte frumoase , am ajutat cat de mult am putut familia , mi-am facut prieteni precum : Loloz / 0merta / Cr1spy / Mascota / x10 / Silverster / Cozmin sper ca prietenile sa ramana . Va multumesc ca mi-ati fost aproape la bine si la greu. Imi cer scuze ca nu am putut sa fiu un coleg bun , sper ca nu am dezamagit foarte mult imi cer scuze ca astazi am intarziat la sedinta . Bafta si sa ascultati de 0merta . Poate o sa mai postez pe aici daca imi permite 0merta.

Mascota , eu nu am plecat din Cuneo family ca nu am primit rank , am plecat deorce avem o sansa in Hitman Agency , recruteza si m-a propus cineva , chiar nu vroiam sa plec dar nu vroiam sa dau cu piciorul la aceasta sansa , pe cuvantul meu. Bafta

scuzati,dar nu cred ca vin sunt plecat!! Pe cine anunt?

Posteaza la inactivity daca nu poti ajunge la o sedinta/war sau daca lipsesti mai mult de 3 zile.

crisrkoantihack- ai fost un membru foarte activ, regret ca ai plecat, doh...