Unknown X Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Nu mai utiliza in titlul topicului semne precum "◄; ►". Complici treaba moderatorilor video games. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrakeNN Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Din trailer'uri jocul pare a fi foarte super, are o grafica foarte buna de parca ar fi real , ar fi bine sa poti conduce si avioane in Gta V , din cate stiu si din cate am vazut, in GTA IV nu poti, sper sa apara cat mai curand jocul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown X Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 (edited) Foarte frumos jocul il stiu Din pacate nu mam jucat mult pt ca nu am asa bun pc pt gta 4 am jucam la varumiu Pare un joc realist Totul ok Imi plk sa joc cu coduri sa fie taota lumea impotriva mea:) Dar tu realizezi ce spui? Daca tu ai jucat GTA V, oriunde, esti "za boss". Cum sa-l joci? Nici nu a aparut. Nici macar producatorii nu-l joaca, inca e in dezvoltare, nu e in stadiul de teste sa zici ca-l joaca (si-l joci si tu pentru ca esti unul dintre testeri). Auzi auzi, de ce vorbesti despre GTA IV intr-un topic despre GTA V? Ai auzit de off topic? Vezi ca te paste un suspend, ai mai facut post-uri aiurea in Video Games, iar ceilalti moderatori te-au sanctionat, poate vine si randul meu. Era sa uit... ScRipTuM 0 - 10 Limba Romana Incercati sa postati cu cap, macar asa, sa demonstrati ca aveti cap si cititi (TITLUL TOPICULUI). Cum sa vorbesti despre GTA IV intr-un topic despre GTA V? Edited November 7, 2011 by Unknown X 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elite Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Eu Trailer-ul l-am descoperit la "Doza De Has" in fine uitati un VIDEO cu ce este nou in el Vizionare PLACUTA !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magic. Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 Topic mai vechi de o luna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts