Mr.Robot Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 (edited) Specificaţii tehnice Principalele caracteristici Surprindeţi imagini şi realizaţi materiale video cu camera de 1.3 megapixeli, pe care le puteţi admira pe afişajul QVGA de 2” Ascultaţi muzică la radio sau la music player atunci când sunteţi în mişcare Înregistraţi melodiile şi emisiunile preferate de la radio FM (funcţie disponibilă în anumite regiuni) Împărtăşiţi imagini, materiale video şi tonuri de apel prin Bluetooth sau Internet, prin intermediul conectivităţii GPRS Păstraţi legătura cu ceilalţi prin SMS, MMS, email sau mesaje audio Nokia Xpress Frecvenţă de operare Acoperire EGSM în bandă duală 900/1800 Acoperire GSM în bandă duală 850/1900 Mărime Volum: 54 cc Greutate: 74 g (cu acumulator) Lungime: 106 mm Lăţime: 46 mm Greutate: 11 mm Afişaj Afişaj TFT QVGA (240 x 320 pixeli), de 2” cu 65.000 de culori Interfaţa cu utilizatorul Interfaţă cu utilizatorul Series 40 Mesaje şi email Email cu suport pentru protocoalele POP3, IMP4 şi SMTP Mesaje instantanee cu comunicarea disponibilităţii (IMPS) versiunea 1.2 Mesaje text SMS Mesaje MMS cu imagini - de maxim 300 KB Mesaje audio Nokia Xpress: înregistraţi mesaje vocale pe care le puteţi trimite către alte dispozitive compatibile Divertisment Music player (cu suport pentru formatele MP3, AAC, WAV, ARM şi MIDI) Radio FM cu funcţie de înregistrare (doar în anumite ţări) Suport pentru tonuri MP3, AAC şi polifonice pe 24 de canale Aplicaţiile Nokia Catalogs şi Nokia Download! pentru descărcare de conţinut Themes 3.0, include imagini de fundal şi protectoare de ecran animate pe întreg afişajul Funcţii pentru imagini Cameră de 1.3 megapixeli cu tastă dedicată şi vizor pe afişaj complet Colecţie de rame pentru imagini Surprindere de imagini în mod landscape (orizontal) Înregistrare şi redare video Conectivitate Bluetooth 2.0 Funcţii de memorie Până la 12 MB memorie disponibilă pentru utilizator Navigare Browser WAP 2.0 (XHTML) prin TCP/IP Browser Opera Mini 4 Conector Dynamo Easy Flash II Descărcare de conţinut în condiţii de siguranţă prin tehnologia OMA DRM 1.0 (Secure Open Mobile Alliance Digital Rights Management) Transfer de date GPRS Clasa B, Multi-slot clasa 10 EGPRS multislot clasa 6 (numai suport pentru desărcare de conţinut) DARP (Downlink Advanced Receiver Performance) pentru performanţa optimizată a reţelei Aceste servicii necesită suport de reţea Gestionarea informaţiilor de ordin personal (PIM) Agendă generoasă de până la 1000 de contacte Convertor II Calculator avansat (bazat pe Java™) Organizator avansat cu calendar local (acces optimizat la calendarul lunar chinezesc) Suport pentru afişarea de imagini pentru identificarea apelantului Sincronizarea contactelor, calendarului şi imaginilor cu PC-ul Dicţionar englez-chinez (numai în anumite ţări) Sursa: Nokia Edited November 4, 2011 by HawKer Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtensioN ON Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Destul de bun telefonu' Am detinut si eu un exemplare , mi-a placut. Destul de usor de folosit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XES Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Un telefon cu o memorie PRAF. Bateria nu tine mai mult de 2-3 maxim. Eu unul nu sunt multumit deloc de acest telefon. Am avut unul si am fost foarte dezamagit. AM auzit multe despre el dar se pare ca m-am inselat in privinta lui . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts