Jump to content

B-Zone TV - Criminal Life Of Los Santos

MrKira
 Share

Recommended Posts

Mie chiar imi place cum a iesit chiar daca grafica lasa de dorit. Lasati-o mai usor cu criticile pentru ca este al doilea lui film. E la inceput. In principiu ma bucur ca am participat si ca te-am putut ajuta. Cand mai faci vreun filmulet anuta-ma si pe mine (poate ai nevoie de ajutor :>)

Ai niste cadre de filmare destul de bunicele in unele parti,dar sa fim seriosi? e prea ireal totul,story-ul e putin plagiat dupa cel de la san andreas single player si sunt multe greseli,sa nu mai zic de subtitrarea prea mare.

As vrea sa iti spun ca subtitrarea nu am avut in ce sa o fac asa ca am pus-o prin Movie Maker... in fine, am downloadat Sony Vegas si invat sa fac cu el filmele.

Avand in vedere story-line, nu, nu este copiat dupa povestea originala... singurul lucru care este copiat, sau cel putin asa cred eu, este aceea de la inceput cand vorbesc cei 2 intre ei si spun de intoarcerea lui Carl acasa.

Foarte TARE imi place idea, imi poti spune te rog cum se numeste melodia?

Am auzito in soundtrack in Never Back Down.

destul de ok dar trebuia sa filmeze cineva cu un pc mai bunicel sa se miste ok si sa fi avut grafica la maxim ....

Nu cred ca mai conteaza grafica daca are un storyline frumos, la fel si replicele. Cu ce te incalzeste pe tine daca vezi un film facut in SAMP cu grafica la maxim, dar in care nici macar nu s-a folosit F7 si camhack ( sau cum se chema programu ala... ) ?

Edited by Haose

Foarte TARE imi place idea, imi poti spune te rog cum se numeste melodia?

Kanye West - Stronger (Never Back Down)

Dupa cum a spus si Haose :), insa o canta Kanye West

Foarte frumos 'câine' :)), felicitările mele chiar ţi-a ieşit bine.

P.S: Fă şi tu un serial.

Asta intentionez sa fac, dar nu am inca cum sa il incep deoarece ma cam supara 2 motive:

1. Serverul B-Movie nu este online de 3/4 zile

2. Trebuie sa imi strang echipa la olalta ca sa ii am pe toti prezenti.

Frumos videoclipul, interesanta poveste da tot nu inteleg cum a supravietuit ala dupa ce l-au omorat aia in skatepark?

Raspuns: Carl a supravietuit deoarece a fost dus la spital. La un moment dat in film scria ca dupa un an de stat prin spitale... Si dupa aia il omoara pe tipul acela. In fine, Carl supravietuieste deoarece este salvat de un doctor de talie mondiala

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.