Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cei care vor sa continuie in aceasta factiune, pot sa aplice din nou. S-a luat aceasta masura pentru ca nu puteam sa ii depistam numai pe cei care au incalcat regulamentul. Vom fi mai stricti atat in privinta recrutarilor cat si in privinta testelor.

Sebitsu, la sedinte s-au spus de nenumarate ori greselile care au fost facute. A avut vreun rezultat? Va spun eu, nu. De aceea a fost necesara aceasta masura.

Deci sa inteleg ca nu ne ve-i baga inapoi ?
Daca va mai bagam inapoi, ce rost avea sa va dau afara? :)) Dar, aveti dreptul sa faceti alta aplicatie..

Salut ! Snizel, parerea mea este ca nu trebuia sa reactionezi asa, puteai sa convoci toti membrii factiunii si sa ne explici ce greseli am facut.Oricum, eu o sa aplic din nou pentru ca iubesc foarte mult aceasta factiune.Bafta !
Am facut asta la sedinta, si nu prea s-a prins nimic de 'membrii factiunii'...

Cititi ce a scris Sebby, cu doua posturi mai sus :)

Bafta. ^^

Neata!

Molotov, te cam grabesti. Tu vrei sa mergi si cu rangerul, sa dai si teste, toate la timpul lor.

Snizel uite statisticile testelor mele :))

Sylar (2/3)

erow (0/3)

ChIpSuLeTzz (0/3)

Gang$tar (2/3)

Mr.Kassadin (3/3)

Edited by Sebby90

Neata!

Molotov, te cam grabesti. Tu vrei sa mergi si cu rangerul, sa dai si teste, toate la timpul lor.

Snizel, invite Sylar (2/3), erow (0/3), ChIpSuLeTzz (0/3).

Mr.Kassadin picat (3/3).

Scuzati ca postez aici.Toti cei care vreti sa aflati la ce liceu a-ti fost repartizati gasiti aici

Welcome tuturor membrilor noi >:D<<'>, sper sa va simtiti bine, si sa respectati regulamentul :-W

>:D<<'> Multumim . Nu incalcam regulamentu [-X

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic