Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

ask da macar erai vinovat??? ... eu m-am uitat pe dovezi nu mi s-a parut nimic ciudat

Da am fost vinovat..asta e acum suport consecintele,oricum am sa imi scot banul,dar nu acum ca nu are rost

Buna seara Medici! Bun venit celor noi. Sa faceti o treaba buna! Eu am o problema cu PC-ul... Vine varmiu sambata sa imi schimbe Windows-ul... Pana atunci o sa ne mai auzim in game cate putin, o sa mai intru de la [mR]CreePer...

Bil.... pe cinevmai fac eu "Barboasa" ? :(( Succes la examene, mai vorbim pe mess;).

Breadley... Proffesional agent:> la fel. O sa ne mai auzim in game. Bafta in noua ta factiune!

Noapte buna!

Buna seara Medici! Bun venit celor noi. Sa faceti o treaba buna! Eu am o problema cu PC-ul... Vine varmiu sambata sa imi schimbe Windows-ul... Pana atunci o sa ne mai auzim in game cate putin, o sa mai intru de la [mR]CreePer...

Bil.... pe cinevmai fac eu "Barboasa" ? :(( Succes la examene, mai vorbim pe mess;).

Breadley... Proffesional agent:> la fel. O sa ne mai auzim in game. Bafta in noua ta factiune!

Noapte buna!

Neata acu' m-am trezit si eu...ce faceti?

Si eu am probleme cu pc-ul si faza cea mai nasoala e ca am pierdut ss-urile...:| si nici nu m-ai am timp sa le fac ca astazi plec din oras...

Cea mai urata zi de cand sunt in paramedics e azi...si inactivitate si fara raport X( pc de ras

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic