Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, daca nu este nimic în regulament despre asta înseamnă că poţi da /togr. Cum a zis şi Valy, te pot ajuta şi ceilalţi rank 4+.

@,Te lauzi ca tu cunosti regulamentul forumului,ca restu sunt nabi,dar tu il incalci fara nicio rusine.

In legatura cu intrebarea ta,poti sta cat vrei cu /togr,nu este scris nimic in regulament de asa ceva.

O seara buna va doresc medici.

Buna ziua Paramedics, am revenit din lunga mea "aventură" de ţară. Vreau să le urez celor noi, un bun venit călduros, sper să vă simţiţi bine alături de noi. În legătură cu acest topic, vă spun şi eu şi Ioana şi majoritatea membrilor care fac parte din staff-ul Paramedics, nu mai postaţi aiurea in acest topic! Riscaţi să fiţi sancţionaţi şi mai rău, să se închidă topicul. Aveţi grijă pe viitor ce faceţi, doar v-am avertizat. Să aveţi o săptămână plăcută, succes la raport.

@@Jonis ToV, welcome back de la tara. Nu ne-a fost dor de tine.

Sper ca ati auzit, nu mai postati aiurea aici, Miercuri o sa facem o activitate, am sa vorbesc cu un admin 4 sa ma ajute sa facem ceva mai special.

Sa aveti o saptamana productiva!

Buna Seara Paramedics.

Nu am mai postat de mult pe aici si am zis sa ii felicit pe cei noi care au intrat si sa le uraz multa bafta.

Tot una vreau sa va spun ca va astept in numar cat mai mare marti la activitate.

O seara buna !.

Heii paranabii mei,

Vreau să îmi cer scuze pentru inactivitatea mea din zilele astea, m-am oferit voluntar într-un program şi nu am putut acorda prea mult timp samp-ului.

În altă ordine de idei, de mâine plec la munte şi mă întorc abia duminică sau luni, aşă că ascultaţi de Jonis/Demon sau orice rank 4+. Vreau să vă rog să nu vă puneţi demisiile cât timp sunt plecată, discutăm şi mă ocup de voi când mă întorc. Sper să fiţi cuminţi, se va ocupa un admin de voi.

Buna seara Paramedics. Bafta Ioana, sper sa te intorci cu bine si sa te distrezi. Dupa cum stiti astazi am avut 2 activitati minunate, sper ca v-au placut, daca da, o sa mai facem, nu e nicio problema. Felicitari castigatorilor, Alex si Bodi. Sa aveti o seara frumoasa!

B-Olympics Summer 2015

As dori sa fac un mic anunt. Olimpiada de vara 2015 a fost mutata cu o saptamana mai devreme, astfel incat acum incepe pe 18.08.2015, adica marti. Mai multe detalii gasiti aici.

Multumesc pentru atentie.

Salut paranabilor. Cu ocazia acestui post as vrea sa-i felicit si pe cei ce au primit rank up daca nu am avut ocazia sa-i felicit pe toti.

Am vazut si noul topic... mi se pare o idee foarte buna pentru o activitate mai mare a comenzilor. Asa ca cei care vor sa faca un banut, sa se puna pe treaba :)).

Buna Seara Paramedics.

Cu aceasta ocazie de a posta pe aici creau sa iî felicit pe cei care au primit rank up va urez multa bafta.

Ca tot veni vorba vreau sa o felicit pe IoanaB pentru noua ideie care a avuto cu comenzile.Ne va ajuta pe noi la o activitate mai mare si nu o sa mai fim barfiti ca nu stam /duty on.

O seara buna in continuare.

Bună ziua Paramedics! Vreau să vă mulţumesc pentru toată susţinerea pe care mi-aţi acordată în această zi minunată. Vreau să îi mulţumesc Ioanei şi lui Demon pentru tot ajutorul care mi l-au acordat în tot acest timp, fără ei nu eram aici. Îmi pare foarte rău pentru Ioana că a renunţat la această funcţie, dar a fost alegerea ei. Mulţumesc incă odată pentru tot, sper să ne înţelegem bine.

Mâine pe la ora 17:00, aplicaţiile vor fii deschise!

Să aveţi o zi frumoasă! ¤Paramedics¤

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic